Cum alegi cel mai bun cuptor pentru pizza?

cel mai bun cuptor pentru pizzaUn cuptor pentru pizza reprezinta un aparat electrocasnic care a devenit din ce in ce mai popular in randul pasionatilor de astfel de preparate delicioase. Acesta are avantajul ca te scuteste de a merge in oras pentru a servi o pizza, plus ca iti va oferi posibilitatea sa te rasfeti alaturi de familie sau prieteni.

Nu vei astepta prea mult timp, daca vei folosi un cuptor pentru pizza, pentru a servi o mancare cu gust bun si adorata de copii, in special.

Pe piata vei intalni diverse astfel de aparate electrice, insa este destul de dificil sa gasesti unul adecvat.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun cuptor pentru pizza, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la cuptoarele pentru pizza: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun cuptor pentru pizza in functie de numarul de camere?

Cuptoarele pentru pizza pot fi clasificate in functie de numarul de camere astfel: cu 1 camera sau cu 2.

Cuptor pentru pizza cu 1 camera – este un aparat electric clasic, conceput special pentru pizza, in orice sortiment. Spre exemplu, un model cu o capacitate de 13 litri, poate avea timpul de coacere reglabil, pana la 60 de minute. Se poate face pizza cu diametrul de pana la 30 cm.

Cuptor pentru pizza cu 2 camere – acest model este prevazut cu 2 compartimente si control al temperaturii pe fiecare camera. Pot fi coapte mai multe pizza, in acelasi timp. Are un pret mult mai ridicat fata de modelele standard.

Profită de Oferta actuală eMAG la cuptoarele pentru pizza: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun cuptor pentru pizza in functie de putere?

Cuptoarele pentru pizza pot avea diverse puteri electrice: de 1000 – 1500 W, 1600 – 2000 W.

Cuptor pentru pizza de 1000 – 1500 W – poate fi un model clasic cu 1 sau 2 camere. Daca vei alege un aparat cu un singur compartiment, acesta este realizat din otel inoxidabil, prevazut cu caramizi refractare in interiorul camerei de coacere.

Cuptor pentru pizza de 1500 – 2000 W – este un aparat mai puternic, mai performant. Avand o putere mai mare, coacerea unei pizza se va realiza intr-un timp mai scurt, insa si consumul de energie electrica va fi mai mare.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la cuptoarele pentru pizza: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun cuptor pentru pizza in functie de forma?

Cuptoarele pentru pizza pot avea diverse forme, astfel: dreptunghiulare si rotunde.

Cuptor dreptunghiular pentru pizza – acest model este unul traditional, unde poti introduce o pizza. El are o capacitate normala de 13-15 litri si iti permite sa faci o pizza cu diametrul pana la 30 cm.

Cuptor rotund pentru pizza – aparatul cu 2 camere permite coacerea a doua pizza in acelasi timp. Dispune de doua tavi din aluminiu, o capacitate de 36 de litri si o fereastra cu geam rezistent la temperaturi inalte.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun cuptor pentru pizza. Spor la cumparaturi!

Cuptoare pentru pizza de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *