Cum alegi cel mai bun uscator de rufe exterior?

cel mai bun uscator de rufe exteriorUn uscator de rufe exterior este foarte util, indiferent daca il folosesti pe balcon sau in curte, la casa. Un astfel de produs este utilizat frecvent de toata lumea, fiind preferat celui de interior, deoarece rufele de usuca mult mai repede in aer liber.

De asemenea, un uscator de rufe exterior are avantajul ca poate fi montat usor, iar la unele modele, sforile se pot regla in functie de spatiul disponibil.

In magazine, poti intalni numeroase astfel de produse, insa este destul de greu sa gasesti unul adecvat.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun uscator de rufe exterior, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la uscătoarele de rufe exterioare: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun uscator de rufe exterior in functie de utilitate?

Uscatoarele de rufe de exterior se pot clasifica in functie de utilitate astfel: pentru balcon, pentru gradina/curte etc.

Uscator de rufe exterior pentru balcon – este un produs care poate fi montat cu usurinta, fiind util pentru o familie. Modelul are doi suporti care se prind in perete, iar de acestia se intind mai multe sfori sau sarme pentru uscarea rufelor. Poate avea capacitate de uscare de 18-20 de metri.

Uscator de rufe exterior de gradina – modelul are un suport central cu inaltimea reglabila de pana la 1,68 metri. Pe acesta sunt montate 4 bare, in cerc, care ii confera o mare capacitate de uscare, intr-un spatiu destul de restrans.

Profită de Oferta actuală eMAG la uscătoarele de rufe exterioare: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun uscator de rufe exterior in functie de tip ?

Uscatoarele de rufe de exterior pot fi in functie de tip de mai multe feluri: cu 2 suporti, rotative, mobile etc.

Uscator de rufe exterior cu 2 suporti de prindere – acest model poate fi folosit pe balcon, el avand un sistem unic de fixare. Este un produs de calitate, rezistent, avand latimea variabila. El poate dispune de o capacitate de uscare de pana la 20 de metri.

Uscator de rufe exterior rotativ – produsul este format dintr-o bara centrala, plus un suport cu 4 tije care se intand concentric, formand o structura de sarme. Se pot intinde rufe pe o lungime insumata de pana la 40 de metri. Se utilizeaza de regula in gradina sau curte.

Uscator de rufe mobil – acest produs este practic un suport cu patru roti care poate fi deplasat foarte simplu. Are o suprafata mai redusa de uscare, de regula pe sarme pot fi puse umerase cu rufe.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la uscătoarele de rufe exterioare: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun uscator de rufe exterior in functie de material?

Uscatoarele de rufe de exterior pot fi in functie de material din: otel inox, plastic etc.

Uscator de rufe exterior din otel inox – produsul este de foarte buna calitate, fiind foarte rezistent. Datorita suportilor solizi din otel, modelul are o durata de utilizare indelungata.

Uscator de rufe exterior din plastic – acest model are 1-2 suporturi fixe (in functie de necesitati si montaj), care se pot monta pe pereti exteriori. Are patru sfori cu blocaj individual, cu lungimi de pana la 5 metri. Este practic si usor de folosit pentru uscarea rufelor.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun uscator de rufe exterior. Spor la cumparaturi!

Uscătoare de rufe exterioare de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *