Cum alegi cel mai bun congelator mic?

cel mai bun congelator micUn congelator mic reprezinta un aparat electrocasnic ce poate fi folosit pe post de depozit suplimentar de alimente, in casa sau in apartament. Insa, acest model poate fi utilizat foarte bine intr-o locuinta de vacanta, dar si camerele de hotel sau de pensiuni.

In compartimentele unui congelator mic pot fi fi asezate cu usurinta diverse alimente, precum carne, legume, fructe, branzeturi, etc.

In magazine, vei intalni multe asemenea modele, insa este destul de greu sa alegi unul adecvat.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun congelator mic, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la congelatoarele mici: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun congelator mic in functie de volum?

Congelatoare mici pot fi in functie de volum, astfel: de 10-50 litri, de 60-90 litri.

Congelator mic de 10-50 litri – este un aparat foarte mic, cu un volum redus. De regula are doar 2 compartimente, are avantajul ca poate fi amplasat in spatii mici.

Congelator mic de 60-90 litri – acest model are o capacitate mai mare, pentru aparatele din aceasta categorie. Poate fi utilizat ca un congelator suplimentar in locuinta sau in casele de vacanta.

Profită de Oferta actuală eMAG la congelatoarele mici: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun congelator mic in functie de numarul de compartimente?

Congelatoarele mici pot fi impartite in functie de numarul de caturi astfel: cu 2 compartimente sau cu 3-4.

Congelator mic cu 2 compartimente – acest model este destul de mic, avand doar 51 de cm inaltime si un volum de 34 de litri. Are un singur suport metalic, avand un spatiu redus de depozitare. Este autohton si poate fi folosit ca un congelator suplimentar sau in camerele de la hoteluri si pensiuni.

Congelator mic cu 3-4 compartimente – acest model este cel mai mare din aceasta gama. Spre exemplu, un produs cu 4 compartimente are un volum de 88 de litri, o inaltime de 85 de cm. Poti depozita pachete de carne sau alte produse pentru o folosire mai indelungata.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la congelatoarele mici: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun congelator mic in functie de clasa energetica?

Congelatoarele mici se pot clasifica in functie de clasa energetica astfel: cu clasa A+++, A++, A+ etc.

Congelator mic cu clasa A+++ – este cel mai bun aparat din aceasta categorie, din punct de vedere al consumului energetic. Spre exemplu, un congelator de 84 de litri are un consum anual de 159 KWh. Are capacitatea de inghetare de 12 kg si inaltimea de 87 cm si un pret ridicat.

Congelator mic cu clasa A++ – este un aparat electrocasnic performant, cu o eficienta energetica superioara. Un model cu inaltimea de 88 cm si 79 de litri are un consum anual de energie electrica de numai 148 KWh. Are un pret mai ridicat fata de modelele obisnuite, de clasa A.

Congelator mic cu clasa A+ – acest model, indiferent de dimensiuni, are un consum de energie electrica destul de bun. Spre exemplu, modelul de 88 de litri are un consum anual de 179 KWh si un nivel de zgomot redus, de 39 dB.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun congelator mic. Spor la cumparaturi!

Congelatoare mici de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *