Cum alegi cea mai buna masina de uscat rufe?

cea-mai-buna-masina-uscat-rufeDaca masina de spalat rufe este nelipsita din locuinta tuturor, masina de uscat rufe este inca un electrocansnic relativ nou pentru romani. Daca doresti sa-ti achizitionezi cea mai buna masina de uscat rufe, avem cateva sugestii pentru tine.

Chiar daca o masina de spalat are functia de stoarcere, niciodata nu va scoate hainele perfect uscate. Uscatorul de haine este creat special pentru aceast task, de a scoate rufele uscate.  Exista masini de uscat rufe care au si functia de a calca hainele.

Daca nu ai loc de intins rufele sau nu vrei sa astepti cateva ore sau zile pana cand se usuca, masina de uscat rufe este cea mai potrivita varianta.

Vezi rapid o ofertă de preț: CLICK AICI.

Tipul masinii de uscat rufe

Pe piata exista doua tipuri de masini de uscat rufele.

Masina de uscat rufele cu condensare – este uscatorul care usuca rufele cu ajutorul eliminarii caldurii in exterior. Apa rezultata din uscare este depozitata intr-un rezervor. Caldura este eliminata in incapere. Din acest motiv este recomandat sa existe ventilatie in incapere pentru a evita supraincalzirea. Masinile de uscat rufe cu condensare sunt varianta cea mai ieftina

Masini de uscat rufe cu pompa de caldura – aceste uscatorea de rufe nu elimina caldura in incapere si nu retin apa. In schimb, ciclul de uscare este mai lung si pretul mai mare.

Cumpără-ți Mașină de Uscat Rufe la Promoție: CLICK AICI.

Capacitatea de uscare pentru cea mai buna masina de uscat rufe

La fel ca la masinile de spalat rufe, cele de uscat au diferite capacitati.

Pentru o cantitate mai mica de haine, alege o masina de uscat rufe cu capacitatea de 5 kg.

Daca ai o familie de mai multe persoane, alege o masina de uscat rufe cu capacitatea de 8-9 kg.

Senzorii celei mai bune masini de uscat rufe

Masinile de uscat rufe au diferiti senzori. Exista, de exemplu, senzor de greutate. Daca ai pus un numar mai mare de kg de rufe decat permite capacitatea masinii de uscat, acest senzor te va atentiona.

Senzor de umiditate – acest tip de senzor, spre deosebire de termostatul pe baza caruia functionau inainte uscatoarele de rufe, va avea o precizie mai mare de a recunoaste cand rufele sunt uscate. Va transmite un semnal catre masina de uscat pentru ca ciclul de uscare sa se incheie.

Prinde Oferta Actuală la Mașinile de Uscat Rufe: CLICK AICI.

Programele unei masini de uscat rufe de calitate

Alege o masina de uscat rufe care sa aiba mai multe tipuri de programe: pentru haine delicate, pentru lana, pentru materiale groase.

In felul acesta protejezi materialele si nu risti sa ti se strice in urma procesului de uscare.

Clasa energetica pentru o masina de uscat rufe economica

Pentru ca uscatoarele de haine au un consum mai mare de energie decat masinile de spalat, clasa energetica te ajuta sa economiseti energie electrica.

Indreapta-te catre un aparat de clasa A+ sau superioara.

Reduceri la Mașinile de Uscat Rufe: CLICK AICI.

Zgomotul emis de o masina de uscat rufe de calitate

Decibelii produsi de un aparat de uscat rufe sunt intre 50 si 70. Cu cat decibelii sunt mai mici, cu atat mai silentioasa va fi masina de uscat. Daca se depasesc 70 de decibeli, masina de uscat rufe va fi destul de galagioasa si s-ar putea sa devina deranjanta.

Brandurile de calitate sunt: Beko, Electrolux, Miele, Whirlpool.

Acum esti pregatit/a sa faci cea mai buna achizitie. Spor la cumparaturi!

Mașini de uscat rufe de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *