Cum alegi cel mai bun subler digital?

cel mai bun subler digitalUn subler digital este un instrument foarte precis, care poate masura diferite lungimi sau diametre ale unor piese sau subansamble. Acesta, fata de modelul clasic, dispune si de un ecran de afisaj, unde pot fi citite cu usurinta valorile masurate.

Indiferent daca vrei sa masori lungimea unei piese sau diametrul unei gauri, atunci poti apela cu incredere la un subler digital, care iti va oferi valoarea cu rapiditate.

Un subler digital este alcatuit din cate doua falci pentru masurare la exteriorul si la interiorul pieselor, un surub de blocare, o tija de adancime si o rola pentru deplasarea vernierului.

Pe piata, vei intalni numeroase astfel de instrumente, dar este destul de dificil sa gasesti unul adecvat.

De aceea, am intocmit, in randurile de mai jos, un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun subler digital, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la subler digital: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun subler digital in functie de valorile masurate?

Un subler digital poate determina doua feluri de valori masurate: pentru lungimi si pentru diametre.

Subler digital pentru lungimi – acest model este unul standard, el putand masura marimi/lungimi ale unor piese, in atelierele mecanice, intre falcile sale interioare, mai mari. Manevrarea acestuia este foarte usoara si afisajul se face instantaneu.

Subler digital pentru diametre – instrumentul poate realiza si masurarea unor diametre, atunci cand falcile sale din partea superioara a dispozitivului se introduc in interiorul unui orificiu sau gaura dintr-o piesa, subansamblu etc.

Profită de Oferta actuală eMAG la subler digital: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun subler digital in functie de domeniul de masurare?

Sublerele digitale pot fi de mai multe feluri in functie de domeniul de masurare, astfel: intre 0 – 150 mm, intre 0 – 300 mm.

Subler digital pentru 150 mm – este cel mai intalnit produs din magazine, dar si cel mai popular in randul utilizatorilor. Este un subler de precizie, care poate da o eroare de +/- 0,01 mm. El este capabil sa masoare lungimi cuprinse intre 0 si 150 mm, putand face si conversia pe ecran, din mm in inchi. Are doar 400 de grame, fiind usor manevrabil si de transportat acolo unde este nevoie.

Subler digital pentru 300 mm – acest model are un pret mai ridicat fata de cel standard de 150 mm. Are avantajul ca are domeniul de masurare foarte mare, permitand verificarea si a unor piese de dimensiuni sporite. El prezinta un afisaj digital, unde pot fi vizualizate masuratorile cu usurinta. Are o precizie de 0,03 mm, el aratand valorile cu doua zecimale.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la subler digital: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun subler digital in functie de precizie?

Un factor important de care trebuie sa tii seama la alegerea unui subler digital il constituie precizia acestuia.

Astfel, pe piata exista astfel de instrumente care pot avea precizii diferite, intre +/- 0,01 si 0,03 mm.

Este de preferat sa alegi un subler digital cu o precizie foarte buna, de +/- 0,01 mm, dar asta depinde de necesitatile tale.

Subler digital de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Citeste si:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *