Cum alegi cel mai bun kit de supravegehere video?

cel mai bun kit de supravegehere videoUn kit de supraveghere video este un sistem format din camere de redare, un recorder DVR, un hard-disk de stocare si cabluri de alimentare. El se utilizeaza pentru a urmari imagini in timp real dintr-o locuinta, dintr-un spatiu de birouri sau o zona exterioara, cu scopul de a avea controlul asupra acestora.

Acest kit de supraveghere a devenit foarte popular in ultimul timp, el fiind folosit in special in locuri publice, in spatii comerciale, banci, birouri, dar poate fi utilizat si pentru observarea copiilor.

In magazine, vei intalni numeroase astfel de sisteme, dar este destul de greu sa gasesti unul adecvat.

De aceea, am realizat mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun kit de supraveghere video, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la kit de supravegehere video: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun kit de supravegehere video in functie de numarul de camere?

Kit-urile de supraveghere video pot fi de mai multe feluri in functie de numarul de camere, astfel: cu 2, 4, 8, 16, 32.

Kit de supraveghe cu 4 canale – acest ansamblu contine 4 camere video (care corespund cu canalele DVR-ului), pentru interior sau exterior, un recorder DVR, o sursa de alimentare si un hard disk, care poate avea o memorie de 1 TB. Recorderul dispune de o compresie de calitate tip H.264. Are un pret accesibil.

Kit de supraveghe cu 8 canale – acest sistem poate dispune de 8 camere video cu rezolutie Full HD, care redau in detaliu zona supravegheata. Zi si noapte, kitul poate functiona fara probleme, in continuu. Poti vizualiza in timp real camerele video de pe smartphone sau calculator, de la distanta. Pentru a mari capacitatea de memorare este recomandat sa adaugi un hard-disk extern de 6 – 8 TB pentru stocarea imaginilor.

Profită de Oferta actuală eMAG la kit de supravegehere video: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun kit de supravegehere video in functie de rezolutia imaginilor?

Kit-urile de supraveghere video pot fi de mai multe feluri in functie de rezolutia imaginilor camerelor video, astfel: HD Ready, Full HD si Ultra HD 4k.

Kit de supraveghere cu imagini HD Ready – acest sistem dispune de un recorder DVR care difuzeaza si inregistreaza imagini ale camerelor video cu rezolutie de 1280 x 720 de pixeli. El prezinta avantajul ca are un pret mai mic si dispune de compresia video H.264, care reprezinta un standard avansat.

Kit de supraveghere cu imagini Full HD – este un sistem recomandat pentru spatii medii, care necesita vizualizarea pana la o distanta de 14 – 16 metri. Recorderul DVR reda imagini video cu o rezolutie de 1920 x 1080 de pixeli. Kit-ul se poate folosi pentru locuinte, birouri, parcari, spatii exterioare.

Kit de supraveghere cu imagini Ultra HD – este cel mai avansat sistem de pe piata, insa are un pret ridicat. El dispune de un recorder performant, de ultima generatie. Acesta poate reda si inregistra imagini ale camerelor video cu o rezolutie Ultra HD 4k, cu 25 de cadre pe secunda. Poti vedea detalii impresionante pana la o distanta de 40 de metri.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la kit de supravegehere video: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun kit de supravegehere video in functie de conectivitate?

La alegerea unui kit de supraveghere este bine de luat in seama si conectarea sistemului la reteaua de internet wireless, care permite accesarea imaginilor in timp real sau inregistrate de pe un smartphone sau calculator, prin intermediul unei aplicatii.

Kit de supravegehere video de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Citeste si:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *