Cum alegi cel mai bun set de chei fixe?

cel mai bun set de chei fixeUn set de chei fixe este nelipsit din gama de scule a oricarui meserias, el putand fi foarte util si in propria locuinta. De fiecare data cand apare o defectiune la masina, la instalatia de apa sau de incalzire, apelam la trusa.

In magazine poti gasi o multitudine de seturi de chei fixe, de diverse tipuri, care pot fi folosite in mai multe domenii, precum industria auto, electronica sau ateliere de reparatii.

Fara indoiala, poti alege un set de chei fixe, in functie de nevoile proprii, indiferent daca achizitionezi sculele pentru acasa sau pentru serviciu. Important ca atunci cand vrei sa cumperi un asemenea produs, sa urmzei cativa pasi obligatorii.

Astfel, va trebui sa stabilesti ce tip de set ai nevoie, unul normal sau doresti o trusa complexa, cu mai multe feluri de scule.

Insa, inainte de a merge in magazine sa gesesti un set de chei fixe este recomandat sa cunosti mai multe detalii despre acesta.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun set de chei fixe, potrivit pentru necesitatile tale.

Vezi rapid o ofertă de preț la seturile de chei fixe: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun set de chei fixe in functie de tipul componentelor?

Pe piata exista mai multe tipuri de seturi: cu chei fixe duble, tubulare, imbus si combinate.

Set de chei fixe duble – in general acesta contine 6,8 sau 12 bucati de chei duble, de diverse marimi de la 8 pana la 19 mm si chiar mai mari.

Set de chei fixe tubulare – acesta contine mai multe capete de chei tubulare, de diverse marimi.

Set de chei fixe imbus – poate contine doar 10 chei imbus sau mai multe piese, cum ar fi cele de 40 sau chiar 74 de bucati.

Set de chei fixe combinate – acesta are avantajul ca are in continut chei combinate, la un capat tip deschis, iar la celalalt tip inelar.

Profită de Reducerile actuale eMAG la seturile de chei fixe: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun set de chei fixe in functie de materialul acestuia?

Un set de chei fixe poate contine scule confectionate din diverse materiale, precum metal, otel, otel carbon,otel vanadiu, crom molibden, crom vanadiu.

In general, pentru profesionisti este recomandat un set de chei fixe din crom vanadiu, care este mult mai rezistent in timp, asigurand o intrebuintare ireprosabila si o manevrare usoara.

Vezi toate seturile de chei fixe de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun set de chei fixe in functie de numarul bucatilor?

Un set de chei fixe poate contine: 8, 12 , 14, 16, 40, 50 sau chiar 216 piese.

Set de 8 chei fixe duble – este unul dintre cele mai populare seturi de pe piata, avand diverse marimi.

Set de 12 chei fixe duble combinate – acesta este mai util atunci cand ai nevoie in afara cheilor clasice si de cele inelare.

Set chei fixe tubulare 42 de bucati – acesta este util cand lucrezi intr-un domeniu in care sunt des folosite piesele tubulare.

Set chei fixe imbus canelate 40 de piese – este folosit pentru a desface suruburi speciale, precum torx, spline, hex.

Set de chei fixe 216 bucati – acesta este ideal pentru profesionisti, el continand chei fixe, cu clichet, tubulare si imbus. Marimile variaza intre 10 si 19 mm.

Acum putem spune ca esti pregatit pentru a-ti achizitiona cel mai bun set de chei fixe. Spor la cumparaturi!

Seturi de chei fixe de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *