Cum alegi cel mai bun mixer cu bol?

cel mai bun mixer cu bolUn mixer cu bol este un dispozitiv foarte util in orice bucatarie, el fiind folosit pentru prepararea diverselor compozitii. El ajuta la scurtarea timpilor de pregatire a mancarurilor, oferind o calitate superioara.

Cu ajutorul unui mixer cu bol poti realiza o omogenizare perfecta a ingredientelor pentru prajituri, mancaruri sau paine intr-un timp rapid. Dispozitivul este usor de folosit, dar si de intretinut.

Cum pe piata exista o multitudine de mixere cu bol, este recomandat sa stii mai multe lucruri despre caracteristicile acestora, inainte de a merge in magazine.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun mixer cu bol, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la mixerele cu bol: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun mixer cu bol in functie de numarul de accesorii?

Un aspect de care trebuie sa tii seama la alegerea unui mixer cu bol il reprezinta accesoriile de care acesta dispune.

Ele pot fi: capac de acoperire antistropire, kit de patiserie, carlig de framantat, tel din inox, paleta de mixat, protectie termica de siguranta etc.

Profită de Reducerile actuale eMAG la mixerele cu bol: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun mixer cu bol in functie de treptele de viteza?

Mixerele cu bol pot avea diverse trepte de viteza astfel: 1-5, 6-10 si peste 10.

Mixer cu bol cu 1-5 trepte de viteza – acest model este unul obisnuit care te poate ajuta sa amesteci aluatul, creme, alte compozitii sau sa bateti albusul de ou. Are un consum redus de energie electrica si un pret accesibil. In functie de consistenta dorita a amestecului alegeti viteza specifica.

Mixer cu bol cu 6-10 trepte de viteza – acest model este mai puternic, fiind cel mai intalnit in magazine, putand avea o putere de 600-1000 W, un vas de 4 l si un motor inteligent care detecteaza ingredientele. Are un pret mai ridicat decat modelele clasice.

Vezi toate mixerele cu bol de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun mixer cu bol in functie de putere?

Mixerele cu bol pot avea diferite puteri, cum ar fi: 350-500 W, 600 W si peste 750 W.

Mixer cu bol de 350-500 W – este un model obisnuit care poate satisface necesitatile unei gospodine. Poate avea intre 5 si 10 trepte de viteza in functie de aparat, iar vasul poate varia intre 2 si 4 litri. Are consum redus de energie si un pret accesibil.

Mixer cu bol de 500-600 W – daca vrei un aparat mai puternic, atunci poti lua acest model, care poate avea intre 4 si 8 viteze. Iti ofera un mix omogen si mai multe accesorii.

Mixer cu bol de 750-1500 W – este cel mai performant dispozitiv din aceasta gama, unele fiind confectionate din inox sau aluminiu, avand o durabilitate sporita in timp. Este foarte puternic, asigurand mixarea intr-un timp scurt.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun mixer cu bol. Spor la cumparaturi!

Mixere cu bol de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *