Cum alegi cel mai bun mixer?

cel-mai-bun-mixerUn electrocasnic mic şi prietenos care nu ar trebui să lipsească din bucutăria niciunei gospodine este mixerul.

Pentru că cele mai bun reţete au nevoie de electrocasnice de calitate, te sfatuiesc să nu te mulţumeşti cu puţin şi să-ţi achiziţionezi doar cel mai bun mixer.

Și pentru a găsi un model care să se ridice la nivelul aşteptărilor tale, îţi recomand să ţii cont de sfaturile din rândurile ce urmează.

Cum alegi cel mai bun mixer?

Mai întâi de toate, hotărăşte-te dacă îţi doreşti un mixer manual sau un mixer cu bol.

Mixerele manuale sunt acele mixere cu mâner și doua teluri ce se întrepătrund, mai accesibile ca preț și foarte practice, oferindu-ți posibilitatea de a folosi orice tip de bol.

De asemenea, ele se curăță foarte ușor și nu ocupă foarte mult spațiu în bucătărie.

Dezavantajul lor este că, în cazul preparatelor care cer un timp mai îndelungat de folosire a mixerului, necesită un anumit efort fizic, ce poate deveni obositor.

Mixerele cu bol sunt mai costisitoare, dar foarte utile atunci când ai de amestecat cantitați mai mari de ingrediente. De asemenea, sunt ideale pentru prepararea aluaturilor pentru prăjituri sau pâine.

În principal, mixerele cu bol au puteri mai mari.

În ceea ce privește puterea mixerului, trebuie să știi că eficiența acestuia este dată de puterea motorului său.

Dacă vrei ceva de putere medie, accesibil ca preț și foarte util pentru utilizare casnică, alege-ți un mixer cu puterea cuprinsă între 300w și 500w.

Dacă vrei ceva mai puternic, alege-ți un mixer cu putere mai mare de 500w.

Un mixer de calitate la un preț foarte bun GASEȘTI AICI.

Versatilitatea este cea mai importantă caracteristică pe care ar trebui să o deţină cel mai bun mixer.

Acest lucru îţi garantează faptul că modelul ales este în stare să facă o sumedenie de lucruri, care să îţi permită să transformi prepararea unor reţete într-o adevărată plăcere.

Astfel, un mixer ar trebui să ştie să amestece, să omogenizeze, să mărunţească, să zdrobească, să toace şi să frământe.

Prezenţa accesoriilor garantează această versatilitate.

Calitatea procesului de mixare este definit şi de prezenţa altor caracteristici importante, printre care se numără: existenţa mai multor trepte de viteză, funcţia turbo și posibilitatea de eliberare şi curăţare eficientă a lamelelor.

Dacă intenționezi să îți achiziţionezi un mixer cu bol, fă alegerea şi în funcţie de volumul bolului, ce ar trebui să răspundă necesităţilor tale.

Dacă ești în cautarea unor mixere de calitate, îți recomand un model Philips, Gorenje, Bosch, Heinner sau Star-Light.

Cumpără-ți mixer în siguranță și la un preț bun de AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *