Cum alegi cel mai bun sistem home cinema?

cel mai bun sistem home cinemaUn sistem home cinema reprezinta un ansamblu format dintr-un player tip DVD sau Blu-Ray si mai multi sateliti, boxe care redau sunetul la o calitate superioara. Acesta poate fi atasat la un televizor sau la o statie audio, oferind o experienta deosebita.

Partea audio a unui sistem home cinema este format dintr-un subwoofer si un numar de boxe, in functie de tipul ales (2, 5 sau 7 sateliti). Cu ajutorul acestuia poti viziona filme pe televizor de la cablu, satelit, de pe un DVD, stick de memorie sau muzica.

Pe piata, exista diverse modele de sisteme home cinema, de aceea este destul de dificil sa gasesti unul adecvat.

Pentru asta, am intocmit mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun sistem home cinema, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la sistemele home cinema: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun sistem home cinema in functie de conectivitate?

Un factor important de care trebuie sa tii cont la alegerea unui sistem home cinema il reprezinta conectivitatea acestuia.

Acesta trebuie sa aiba porturi compatibile cu aparatele electronice pe care vrei sa le conectezi la el, precum amplificatoare, statii audio, televizoare etc.

Astfel, un sistem home cinema poate avea diverse porturi: USB, HDMI, Audio in, Audio optic in, etc.

In afara acestora, unele aparate suporta si conectivitate la Internet, Wi-Fi, Bluetooth, Wireless Surround Speaker, NFC etc.

Profită de Reducerile actuale eMAG la sistemele home cinema: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun sistem home cinema in functie de tip?

Sistemele home cinema pot fi de mai multe tipuri, cum ar fi 2.1, 5.1 sau 7.1.

Sistem home cinema 2.1 – acest model dispune de un subwoofer si doua boxe care se aseaza de regula in partile laterale ale televizorului sau statiei audio. Ofera sunet Dolby Digital, DTS Digital Surround.

Sistem home cinema 5.1 – aparatul dispune de componente audio de inalta calitate, cu efect surround. Playerul poate fi de tip DVD sau Blu-Ray, putand reda diferite formate video. Dispune de Dynamic Range Control sau Karaoke.

Vezi toate sistemele home cinema de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun sistem home cinema in functie de puterea totala?

Sistemele home cinema pot avea diferite puteri totale, precum: 300-400 W, 500-1000 W si peste 1000 W.

Sistem home cinema de 300 – 400 W RMS – un astfel de model, indiferent daca este de tip 2.1 sau 5.1 iti poate oferi o placuta experienta de divertisment. Este suficient pentru o camera obisnuita.

Sistem home cinema cu putere de 500 – 1000 W RMS – ofera un sunet deosebit de inalta fidelitate. Se preteaza intr-o incapere mai mare, pentru o experienta deosebita.

Sistem home cinema de peste 1000 W RMS – este cel mai performant aparat de pe piata, insa el este destinat locurilor specifice din cluburi, restaurante sau sali de dans.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun sistem home cinema. Spor la cumparaturi!

Sisteme home cinema de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *