Cum alegi cel mai bun instant pe gaz?

cel mai bun instant pe gazUn instant pe gaz este un incalzitor foarte eficient de apa, folosit in special la case, dar care se poate monta si in apartamente. Acest aparat are un randament foarte bun si are avantajul ca incalzeste apa doar in cateva secunde.

Daca nu dispui de apa calda sau daca vrei sa nu mai astepti foarte mult timp pana la furnizarea ei pe reteaua publica, atunci poti sa iti instalezi un instant pe gaz, o solutie ideala pentru orice familie.

In magazine, poti intalni numeroase astfel de modele, dar este destul de greu sa gasesti unul adecvat.

De aceea, am intocmit un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun instant pe gaz, potrivit pentru locuinta ta.

Vezi rapid o ofertă de preț la instanturile pe gaz: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun instant pe gaz in functie de capacitatea de incalzire?

Un instant pe gaz poate dispune de o capacitate diferita de incalzire a apei, astfel: de 10 – 11 litri/min, 14 – 16 litri/min.

Instant pe gaz de 10 – 11 litri/min – este cel mai popular model si cel mai intalnit in magazine. Nu are nevoie de curent electric pentru functionare, ci doar gaz de la reteaua  publica. Are un randament ridicat, dimensiuni convenabile (31 x 22 x 58 cm) si o putere destul de mare. Incalzeste rapid apa, iar pe display este afisata temperatura acesteia. Este suficient pentru o familie.

Instant pe gaz de 14 – 16 litri/min – este un incalzitor de apa cu o capacitate mai mare, de 14 litri/minut. Se monteaza deasupra chiuvetei si functioneaza cu baterii, fara a fi alimentat la reteaua electrica. Are o putere sporita si un pret mai ridicat.

Profită de Oferta actuală eMAG la instanturile pe gaz: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun instant pe gaz in functie de putere?

Un instant pe gaz poate avea diverse puteri, cum ar fi: de 2 – 6 KW, peste 10 KW.

Instant pe gaz de 2 – 6 KW – este un incalzitor de mici dimensiuni (26 x 21,5 x 10,5 cm) si o capacitate redusa de numai 4 litri pe minut. Are o putere maxima de 5 KW si este folosit pentru a furniza apa calda.

Instant pe gaz de peste 10 KW – este un incalzitor optim pentru o familie, care poate asigura un debit de 11 litri pe minut. Este un aparat cu aprindere piezoelectrica, care functioneaza pe baza de gaz, avand nevoie si de baterii.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la instanturile pe gaz: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun instant pe gaz in functie de temperatura maxima a apei?

Un factor important de care trebuie sa tii seama la alegerea unui instant pe gaz il reprezinta temperatura maxima la care poate fi incalzita apa, care poate fi de: 55 grade C, 65 grade C etc.

Instant pe gaz pentru o temperatura de 55 de grade C – acest incalzitor este cu tiraj natural si este foarte usor de folosit. Are un debit de 11 litri pe minut si o putere de 20 KW. Are dimensiuni reduse si se poate intregra perfect in orice locuinta. Se poate conecta la reteua de gaze sau la GPL.

Instant pe gaz pentru o temperatura de 65 de grade C – acest incalzitor este cel mai popular si cel mai eficient. Are aprindere cu alimentare la baterii. Se monteaza deasupra chiuvetei si are o capacitate de 11 litri pe minut, precum si o putere de 21 KW.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun instant pe gaz. Spor la cumparaturi!

Instanturi pe gaz de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *