Cum alegi cel mai bun generator de ozon?

cel mai bun generator de ozonUn generator de ozon este un aparat destinat purificarii aerului, apei sau alimentelor si de eliminare a diverselor mirosuri neplacute din locuinte sau spatii comerciale. Acesta are diverse marimi si capacitati, el fiind capabil sa absoarba aerul, sa-l treaca prin filtre si sa-l purifice.

Este bine de retinut faptul ca un generator de ozon poate fi folosit in locuinte, dar si in birouri, hale, spalatorii, restaurante, sali de fitness, cu multa eficienta.

In magazine vei intalni numeroase asemenea modele, dar este destul de dificil sa gasesti unul adecvat.

De aceea, am intomcit mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun generator de ozon, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la generatoarele de ozon: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun generator de ozon in functie de utilizare?

Generatoarele de ozon sunt de doua feluri in functie de utilizare: pentru uz rezidential si comercial.

Generator de ozon rezidential – este un aparat care se foloseste acasa, pentru purificarea aerului, pentru detoxificarea apei, a fructelor, legumelor si a altor alimente. Distruge bacteriile si mucegaiul si elimina orice miros neplacut din locuinta.

Generator de ozon comercial – acest model are o capacitate sporita de purificarea a aerului, fiind destinat spatiile mari, chiar si de 1000 de metri patrati. Este un dispozitiv portabil cu o eficienta ridicata. Distruge bacteriile si mirosurile intr-un timp scurt. Are un pret foarte ridicat fata de produsele pentru uz casnic.

Profită de Oferta actuală eMAG la generatoarele de ozon: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun generator de ozon in functie de capacitatea de producere?

Generatoarele de ozon pot avea diverse capacitati, astfel: de 1- 8 g/h, de 10 – 600 g/h etc.

Generator de ozon cu o capacitate de 1 – 8 g/h – este un aparat care este capabil sa distruga bacteriile si sa anihileze mirosurile din casa ( de mancare, fum de tigara, transpiratie). Acesta este destinat locuintelor, avand o capacitate redusa.

Generator de ozon cu o capacitate de 10 – 600 g/h – este un dispozitiv folosit pentru spatii largi pentru purificarea aerului din camere, a apei sau a alimentelor. Are o capacitate mare, precum si un pret ridicat. Este recomandat sa functioneze intre 10 si 30 de minute, apoi se face o pauza. Este destinat in special utilizarii in spatii comerciale.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la generatoarele de ozon: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun generator de ozon in functie de putere?

Un factor de care trebuie sa tii seama la alegerea unui generator de ozon il reprezinta puterea acestuia, care poate fi de: sub 300 W, de 300 – 500 W etc.

Generator de ozon sub 300 W – acest aparat are o capacitate redusa de 3-5 g/ora si poate fi folosit pentru purificarea aerului, in locuinte sau spatii care nu depasesc 70 – 90 de metri patrati. Se poate utiliza si pentru ozonificarea alimentelor.

Generator de ozon de 300 – 500 W – este un model destinat folosirii in spatii comerciale sau de birouri. Are o capacitate sporita, putand fi utilizat in incaperi cu suprafete de pana la 1300 de metri patrati. Poate elimina complet bacteriile, mucegaiurile, dar si diverse mirosuri, precum cele de mancare gatita, fum de tigara, de animale.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun generator de ozon. Spor la cumparaturi!

Generatoare de ozon de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *