Cum alegi cel mai bun compresor auto 12V?

compresor-auto-12V-bunAtunci când eşti posesorul unei maşini, mai ales dacă o foloseşti des, există câteva lucruri importante, de care ai maximă nevoie pentru siguranţa ta şi pentru protecţia autoturismului.

Orice conducător auto ştie că este estential ca periodic să fie verificată presiunea internă a anvelopelor auto, aceasta fiind obligatoriu să corespundă cu standardelor actuale de transport.

Pentru acest gest, ai de ales fie să vizitezi periodic un service auto, pentru verificarea presiunii din cauciucuri, unde vei lăsa și o sumă de bani, fie să-ţi achiziţionezi cel mai bun compresor auto 12V, care îți va oferi posibilitatea să iți verifici presiunea ori de câte ori vei dori, respectiv să o menții la valori optime.

Compresorul auto este acel dispozitiv care comprimă aerul la diferite presiuni, reusind să umfle foarte rapid cauciucurile auto sau alte obiecte gonflabile. Îl ții in portbagaj și te folosești de el ori de câte ori este nevoie.

Te sfatuiesc să verifici presiunea din anvelope de fiecare dată când pleci la drumuri mai lungi, acest gest ehivalând cu siguranța ta.

Pentru ca nimic să nu stea în calea unui rezultat corect, îţi recomand achiziţionarea unui compresor auto de calitate, pe care îl găseşti ţinând cont de câteva sfaturi simple, prezente in rândurile ce urmează.

Un compresor auto de calitate la un preț foarte bun GASEȘTI AICI.

Cum alegi cel mai bun compresor auto 12V?

În primul rând ar trebui să te gândeşti dacă ai nevoie de un compresor auto 12V simplu, convenţional sau de un model mai complex, multifuncţional.

Astfel, la un preţ destul de avantajos poţi să-ţi achiziţionezi un compresor auto standard, care prezintă funcţiile de măsurare a presiunii din anvelope, respectiv de compresie si pompare de aer.

Dacă vrei ceva mai mult şi ești dispus să investești o suma de bani mai mare, există si varianta achizitionarii unui compresor auto 12V 2 în 1, care acţionează şi ca redresor pentru bateria auto. Un astfel de model găsești aici.

De asemenea, în funcție modul de utilizare, ai de ales între un compresor auto portabil, pe care îl ții in portbagaj si te folosești de el oriunde te-ai afla, sau pentru un compresor auto profesional, recomandat în special in atelierele auto, fiind capabil să umfle toate tipurile de anvelope (anvelope de autoutilitare, camioane etc.).

Pentru utilizare personală, verificare si reglare presiune, se impune achizitionarea unui compresor auto portabil.

Cumpără-ți compresor auto 12V în siguranță de AICI.

Pentru a face o alegere bună, trebuie să ții cont de niște parametri, esențiali in alegerea celui mai potrivit compresor auto.

Un prim parametru esențial este presiunea maximă atinsă, a cărei valoare ar trebuie să fie cât mai mare, acest lucru definind calitatea. Îți recomand un compresor auto cu presiunea maximă atinsă cuprinsă între 7 și 20 bar. Repet, cu cât e mai mare cu atât e mai bine.

Al doilea parametru esențial, de care ar trebui să ții cont la alegerea unui compresor auto, îl reprezintă timpul de umflare. Acesta diferă în funcție de dimensiunile cauciucului și de cât de lăsat este acesta, dar ca și valori standard, pentru un compresor de 12V timpul de umflare ar trebui să se înscrie între 5 şi 15 minute.

De asemenea, dacă îţi doreşti cel mai bun compresor auto, atunci ar trebui să ştii că acesta ar putea să prezinte şi alte funcţii suplimentare, care să-ţi uşureze munca şi să te ajute să te bucuri de un rezultat rapid, simplu de citit şi corect. Printre acestea se numară: lanterna, adaptorul pentru conectare la 230V și redresorul auto.

Compresoare auto 12V de calitate la prețuri foarte bune GASESTI AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *