Top 5 cele mai bune huse iPhone 6 si iPhone 6s

Daca esti in cautarea unei huse pentru iPhone 6 sau iPhone 6s, ai nimerit unde trebuie. Iti pun aici la dispozitie un clasament cu cele mai bune 5 huse pentru iPhone 6 si iPhone 6s, astfel incat sa te scutesc de cautari, tie ramanandu-ti doar sa alegi una din variante.

La realizarea acestui top s-a tinut cont de caracteristicile produsului si de parerile utilizatorilor.

Astfel, ,,Top 5 cele mai bune huse iPhone 6 si iPhone 6s” arata in felul urmator:

1. Husa de protectie cu baterie Apple pentru iPhone 6 si iPhone 6s, White

Husa de protectie cu baterie Apple pentru iPhone 6 si iPhone 6s, White ocupa locul 1 in ,,Top 5 cele mai bune huse iPhone 6 si iPhone 6s”.

Husa-iPhone-6-6sAceasta husa de telefon, conceputa special pentru telefoanele iPhone 6 și iPhone 6s, asigura protectie ridicata a telefonului si o durata de viata mai mare pentru baterie.

Husa de protectie cu baterie Apple pentru iPhone 6 si iPhone 6s prezinta pe interior captuseala moala, pe exterior fiind imbracata in silicon.

Statusul bateriei din husa poate fi verificat de pe display-ul telefonului.

Husa si telefonul se incarca in acelasi timp, prin acelasi incarcator.

Conform parerilor utilizatorilor, bateria telefonului impreuna cu bateria din husa asigura o independenta de 2 zile si jumatate, in conditii de folosire normala.

Poti achizitiona aceasta husa pentru iPhone 6 si iPhone 6s la un pret foarte bun de AICI.

Vezi si alte modele de huse pentru iPhone 6 si iPhone 6s: Click Aici.

2. Husa cu baterie Trust pentru iPhone 6/6s, 3100 mAh

Husa cu baterie Trust pentru iPhone 6/6s, 3100 mAh ocupa locul 2 in ,,Top 5 cele mai bune huse iPhone 6 si iPhone 6s”.

Husa-cu-baterie-Trust-iPhone 6-6sAceasta husa de protectie pentru iPhone 6 si iPhone  6S, pe langa rolul de protectie, prezinta si o baterie de 3100 mAh incorporata, pentru cresterea independentei telefonului.

Husa protejeaza foarte bine spatele si marginile telefonului in cazul socurilor mecanice, pastrandu-l in stare perfecta pentru foarte mult timp.

Prezinta un LED care indica statusul bateriei.

Husa cu baterie Trust pentru iPhone 6/6s este certificata de Apple, prezentand un design deosebit.

Utilizatorii apreciaza utilitatea acesteia, apreciind totodata desingul deosebit, care, desi are o baterie incorporata, nu face telefonul foarte gros.

Poti achizitiona aceasta husa pentru iPhone 6 si iPhone 6s la un pret foarte bun de AICI.

Vezi si alte modele de huse pentru iPhone 6 si iPhone 6s: Click Aici.

3. Husa de protectie Occa Absolute pentru iPhone 6/6s, Rosu

Husa de protectie Occa Absolute pentru iPhone 6/6s, Rosu ocupa locul 3 in ,,Top 5 cele mai bune huse iPhone 6 si iPhone 6s”.

Husa-protectie-Occa-Absolute-iPhone-6-6sHusa de protectie Occa Absolute pentru iPhone 6/6s repezinta o husa de protectie slim cu linii fine si finisaje discrete, ce ofera protectie ridicata, imbinand foarte bine utilitatea cu designul subtil si elegant.

Spatele husei este realizat din piele naturala cu textura natur.

Husa de protectie Occa Absolute pentru iPhone 6/6s se mai remarca prin margini electroplacate cu un strat fin de metal si TPU pentru ranforsare.

Husa se monteaza printr-un procedeu foarte simplu si este conceputa in asa fel incat sa nu adauge volum telefonului tau.

Prezinta decupaje pentru porturi, iar butoanele sunt acoperite pentru cresterea gradului de protectie.

Poti achizitiona aceasta husa pentru iPhone 6 si iPhone 6s la un pret foarte bun de AICI.

Vezi si alte modele de huse pentru iPhone 6 si iPhone 6s: Click Aici.

4. Husa de protectie And Mesh pentru iPhone 6s/6, Alb

Husa de protectie And Mesh pentru iPhone 6s/6, Alb ocupa locul 4 in ,,Top 5 cele mai bune huse iPhone 6 si iPhone 6s”.

husa-protectie-And-Mesh-iPhone 6s-6Husa de protectie And Mesh pentru iPhone 6s/6 este planificata, proiectata, fabricata si ambalata in intregime in Japonia, neexistand compromisuri la calitate.

Materialul folosit la producerea acestei huse poarta numele de elastomer.

Elastomer-ul este un material nou, nu foarte moale, nici foarte tare, rezistent si durabil, ce se potriveste perfect in palma utilizatorului.

Elastomer-ul , material folosit la procesul de productie al husei de protectie And Mesh pentru iPhone 6s/6, este folosit la manerele anumitor scule electrice si la ceasurile rezistente la socuri, ceea ce spune multe despre calitatile acestui material.

Printr-un design iesit din comun, aceasta husa pentru iPhone 6 si iPhone 6s protejaza foarte bine butoanele, fara a impiedica folosirea lor optima.

Poti achizitiona aceasta husa pentru iPhone 6 si iPhone 6s la un pret foarte bun de AICI.

Vezi si alte modele de huse pentru iPhone 6 si iPhone 6s: Click Aici.

5. Husa protectie iPhone 6 / 6s Ringke ARMOR MAX

Husa protectie iPhone 6 / 6s Ringke ARMOR MAX ocupa locul 5 in ,,Top 5 cele mai bune huse iPhone 6 si iPhone 6s”.

husa-Ringke-ARMOR-MAX-iPhone-6-6sHusa de protectie iPhone 6 / 6s Ringke ARMOR MAX repezinta alegerea perfecta daca vrei protectie superioara pentru telefonul tau.

Este o husa iPhone 6 si iPhone 6s ultra-usoara, cu doua straturi de protectie foarte rezistente, cu rol de a proteja impotriva loviturilor puternice, cazaturilor si zgarieturilor.

Husa de protectie iPhone 6 / 6s Ringke ARMOR MAX are un design tip bumper, absoarbind socurile.

Prin constructia sa, husa de protectie iPhone 6 / 6s Ringke ARMOR MAX acopera perfect telefonul in partea superioara si cea inferioara, respectiv in zona camerei foto.

Dupa cum bine stii, telefoanele inteligente se pot incalzi datorita utilizarii intense, fapt pentru care aceasta husa a fost construita cu o matrice speciala pentru disiparea caldurii.

Conceptul Rear Guard cu 4 puncte de sustinere pe spatele telefonului evita contactul dintre display-ul acestuia si alte suprafete plane, oferind protectie maxima impotriva zgarieturilor.

Poti achizitiona aceasta husa pentru iPhone 6 si iPhone 6s la un pret foarte bun de AICI.

Vezi si alte modele de huse pentru iPhone 6 si iPhone 6s: Click Aici.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Acest top aparţine exclusiv site-ului Chibzuintza.ro, iar dacă ai vreo sugestie cu privire la acest top sau dacă ai utilizat vreunul din produsele din acest top şi ţi-ai făcut vreo părere despre el, pozitivă sau negativă, m-aş bucură foarte tare să aud părerea ta. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, deoarece mă va ajuta să îmbunătăţesc topul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *