Cum alegi cel mai bun cantar de persoane?

cantar-persoane-de-calitateUn cantar de persoane este un dispozitiv foarte util pentru verificarea greutatii corporale, un element care te poate ajuta sa iti controlezi sanatatea, periodic. Unele modele dispun si de memorie, unde sunt stocate datele masuratorilor, chiar si pentru mai multe persoane.

Este recomandat sa achizitionezi un cantar de persoane de calitate, cu precizie sporita si cu o buna stabilitate. In prezent, acest produs a devenit un model simplu, usor si cu dimensiuni reduse.

In magazine, vei intalni numeroase asemenea produse, de aceea este destul de greu sa gasesti unul adecvat.

Iti prezentam mai jos un ghid care in mod sigur te va ajuta sa alegi cel mai bun cantar de persoane, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la cântarele de persoane: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun cantar de persoane in functie de tip?

Cantarele de persoane pot fi in functie de tip de doua feluri: electronice si mecanice.

Cantar de persoane electronic – acest model are un afisaj LCD, iar masuratorile se efectueaza in diviziuni de 100 de grame, avand cea mai buna precizie. Greutatea suportata este in functie de model, de 150 – 180 kg. Poate fi confectionat din sticla securizata sau plastic, iar functionarea se realizeaza cu ajutorul unei baterii. Dispune si de functia de oprire automata.

Cantar de persoane mecanic – este un model clasic, prevazut cu un cadran rotund pe care poti citi valorile masurate ale greutatii corporale. Dispozitivul functioneaza fara baterii si poate avea o capacitate de 150 – 180 kg. Diviziunile cantarului sunt de 1 kg, iar pretul este mai mare fata de modelele electronice.

Profită de Oferta actuală eMAG la cântarele de persoane: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun cantar de persoane in functie de material?

Cantarele de persoane pot fi in functie de material astfel: din sticla, plastic, inox etc.

Cantar de persoane din sticla – produsul este fabricat din sticla, oferind o foarte buna siguranta. Este un model electronic, cu o precizie remarcabila, avand diviziuni de 100 de grame.

Cantar de persoane din plastic – acest model este din plastic si ofera o capacitate maxima de 150 de kg. Are diviziuni de 100 de grame, fiind un produs de foarte buna calitate. Este usor de intretinut si functioneaza cu o baterie tip Litiu.

Cantar de persoane din inox – produsul are platforma din inox, iar capacitatea maxima de 150 kg. Poate afisa greutatea pe un ecran digital la o temperatura cuprinsa intre 5 grade si 40 de grade C. Are diferite unitati de masura: kg, lb, st, precum si functia de oprire automata.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la cântarele de persoane: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun cantar de persoane in functie de greutatea suportata?

Cantarele de persoane pot avea greutatea maxima suportata de: 120, 150, 180 kg.

Cantar de persoane pentru maximum 120 -130 kg – produsul poate fi mecanic sau electronic, el asigurand masurarea greutatii, cu usurinta. El este destinat pentru uz casnic.

Cantar de persoane pentru maximum 150 – 180 kg – in cazul in care ai nevoie sa efectuezi masuratori si pentru persoane cu greutate mai mare, atunci poti apela la un astfel de model, cu o capacitate sporita.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun cantar de persoane. Spor la cumparaturi!

Cântare de persoane de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *