Cum alegi cel mai bun aparat de sigilat pungi?

cel mai bun aparat de sigilat pungiUn aparat de sigilat pungi este un dispoztiv care poate fi folosit atat acasa, cat si pentru uz industrial. El ajuta la ambalarea diverselor pungi cu alimente, in vederea pastrarii pe o perioada mai lunga de timp.

Poti etansa cu rapiditate punga cu sandwich-uri a copiilor, care merg la scoala, sau cu mancarea adultilor, inainte de a pleca la serviciu, cu ajutorul unui aparat de sigilat pungi.

Dispozitiviul este unul foarte practic, usor de folosit. Il poti utiliza si atunci cand doresti sa introduci alimente la pastrare in frigider sau congelator.

In magazine, vei intalni numeroase astfel de modele, insa este destul de greu sa gasesti unul adecvat.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun aparat de sigilat pungi, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la aparatele de sigilat pungi: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun aparat de sigilat pungi in functie de model?

Aparatele de sigilat pungi pot fi in functie de model, de mai multe feluri astfel: manuale, clasice si cu pedala.

Aparat de sigilat pungi manual – este un produs de mici dimensiuni, putand fi usor de transportat oriunde. Se poate folosi acasa, in calatorie sau in vacanta. Pungile se sigileaza rapid, iar deschiderea lor se face fara a fi fortate sau rupte.

Aparat de sigilat pungi clasic – este un model metalic de mici dimensiuni (21,5 x 15 x 7,5 cm) care permite ambalarea si sigilarea pungilor. Acest tip asigura deschiderea pungilor fara fortare. El utilizeaza role de scotch, fiind practic si rezistent la uzura. Are o greutate redusa (doar 600 grame), fiind usor de manipulat. Poate fi montat pe o masa.

Aparat de sigilat pungi cu pedala – acest model este instalat pe o masa cu pedala, asigurand rapiditatea sigilarii termice a pungilor de plastic. Se conecteaza la priza, dispunand si de trepte de reglaj termic, in functie de grosimea pungilor. Se foloseste pentru uz casnic si industrial. Are un pret mai ridicat fata de modelele clasice.

Profită de Oferta actuală eMAG la aparatele de sigilat pungi: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun aparat de sigilat pungi in functie de tip?

Aparatele de sigilat pungi pot fi in functie de tip: portabile si fixe. Poti alege in functie de necesitatile tale.

Aparat de sigilat pungi portabil – este un dispozitiv foarte mic, cu urmatoarele dimensiuni: 10 x 3,7 x 4,5 cm. Este util pentru sigilarea pungilor cu mancare destinate copiilor sau adultilor, a celor cu alimente pentru depozitarea in frigider sau congelator. Functioneaza cu baterii.

Aparat de sigilat pungi fix – acest model este unul prevazut cu o masa, pe care este montat dispozitivul, impreuna cu o pedala, pe care se apasa. Dimensiunile aparatului sunt urmatoarele: 75 x 8,5 x 18 cm, iar greutatea masinii este de 13,5 kg. Prezinta lungimea de lipire de 60 cm. Acest produs este folosit in industria alimentara, depozite, fabrici etc.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun aparat de sigilat pungi. Spor la cumparaturi!

Aparate de sigilat pungi de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *