Cum alegi cea mai buna masina de inghetata?

masina de inghetataO masina de inghetata reprezinta un aparat electrocasnic care poate insemna un deliciu pentru toti membrii familiei, in special, in timpul sezonului cald, cand temperaturile depasesc 25 – 30 de grade C.

Esti pasionat dupa inghetata cu cacao, cu fructe sau cu diverse arome? Atunci, solutia este de a achizitiona o masina de inghetata, care iti aduce produsul dorit in casa, in doar o jumatate de ora.

In magazine, vei intalni numeroase astfel de dispozitive, insa este destul de dificil sa gasesti, cu repeziciune, unul adecvat.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cea mai buna masina de inghetata, potrivita pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la mașinile de înghețată: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna masina de inghetata in functie de capacitate?

Un factor important de care trebuie sa tii seama la alegerea unei masini de inghetata il constituie capacitatea de procesare, care poate fi: de 1 – 1,2 l, de 1,5 – 2 l, etc. Poti alege in functie de necesitati si buget.

Masina de inghetata de 1- 1,2 l – este un dispozitiv destinat unei familii obisnuite, pentru prepararea inghetatei, pentru 3-5 persoane. Este practic, usor de folosit si amplasat pe blatul din bucatarie. Are un pret accesibil.

Masina de inghetata de 1,5 – 2 l – produsul este de regula, unul profesional, de mare putere. Este mult mai fiabil si mai rezistent, dar are un pret ridicat.

Profită de Oferta actuală eMAG la mașinile de înghețată: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna masina de inghetata in functie de putere?

Masinile de inghetata poate avea diverse puteri, precum: 12 – 25 W, 100 – 180 W etc.

Masina de inghetata de 12 – 25 W – este un model clasic, cu o capacitate normala, pentru o familie. Are avantajul ca are un consum foarte mic de energie electrica, putand avea capacitati standard. Este practica si usor de folosit. Poate avea unul sau doua recipiente.

Masina de inghetata de 100 – 180 W – dispozitivul este unul mai puternic, de tip profesional. Este mult mai fiabil si mai rezistent in timp, insa are un pret mult mai mare fata de modelul standard.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la mașinile de înghețată: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna masina de inghetata in functie de tip?

Masinile de inghetate pot fi in functie de tip de doua feluri: standard si profesionale.

Aparat de inghetata standard – acest model este un dispozitiv electrocasnic care este destinat pentru a fi folosit acasa. Este de mare ajutor in special, in sezonul cald, pentru prepararea celor mai bune inghetate, intr-un timp scurt. Este practic, eficient si rezistent. Un aparat obisnuit poate pregati 1,2 – 1,5 l de inghetata, doar in 30 de minute. Are un pret accesibil si un consum redus de energie electrica.

Aparat profesional de inghetata – masina este una de calitate superioara, fiind prevazuta cu un compresor proprriu. Se poate prepara pana la 2 l de inghetata, doar intr-o jumatate de ora. Este modern, compact si robust, avand o carcasa din inox. Dispune de un cronometru digital reglabil.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cea mai buna masina de inghetata. Spor la cumparaturi!

Mașini de înghețată de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *