Cum alegi cea mai buna statie de calcat profesionala?

statie de calcat profesionalaO statie de calcat profesionala reprezinta un aparat complex, cu ajutorul caruia se pot executa lucrari de cea mai buna calitate. Astfel, poti avea haine sau tesaturi impecabile, daca vei utiliza un astfel de dispozitiv.

Insa, multe dintre aceste produse sunt destinate utilizarii in regim industrial, in diverse firme specializate. O statie de calcat profesionala are caracteristici tehnice de mare performanta, ce pot efectua neteziri ireprosabile ale hainelor sau tesaturilor, cu usurinta.

In magazine, vei intalni numeroase asemenea aparate, dar este destul de greu sa gasesti unul adecvat.

De aceea, am intoicmit mai jos un ghid care te va ajuta, in mod sigur, sa alegi cea mai buna statie de calcat profesionala, potrivita pentru necesitatile tale.

Vezi rapid o ofertă de preț la stațiile de călcat profesionale: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna statie de calcat profesionala in functie de tip?

Statiile de calcat profesionale pot fi de doua feluri in functie de tip, astfel: clasice sau pentru folosirea pe verticala.

Statie de calcat profesionala clasica – este un aparat care poate fi folosit atat acasa, cat si pentru uz industrial. Este ideal pentru a calca mai bine si cu o singura trecere. Dispune de un jet puternic de aburi, ceea ce duce la un calcat impecabil. Are carcasa din inox si este un model clasic, pentru un calcat orizontal. Are un debit de abur puternic de 120 g/min, precum si functia de pulverizare. Are un pret mai ridicat fata de modele obisnuite.

Statie de calcat profesionala pe verticala – este un model ecologic, dotat cu un boiler cu reincarcare continua. Lucreaza la o presiune de 4,5 bari si la o temperatura de 145 de garde C. Asigura executarea unor lucrari de foarte buna calitate. Este ideal si pentru calcarea tesaturilor, chiar si a celor delicate.  Are in dotare si accesorii pentru indepartarea petelor, a parului si scamelor de pe haine. Poti realiza un calcat perfect chiar si pe verticala.

Profită de Oferta actuală eMAG la stațiile de călcat profesionale: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna statie de calcat profesionala in functie de putere?

Statiile de calcat profesionale pot avea diverse puteri, astfel: de 800 – 1000 W, 1000 – 2000 W, 2000 – 3000 W.

Statie de calcat profesionala de 800 – 1000 W – este un model folosit pentru un calcat clasic, orizontal. Aparatul dispune de un boiler de apa de 1,8 litri si de un suport siliconic. De asemenea, are incorporat si un termostat pentru reglarea si controlul temperaturii fierului d ecalcat. Este destinata pentru o utilizare industriala, dar poate fi folosita si acasa. Are un pret mai mic si un consum redus de energie electrica.

Statie de calcat profesionala de 1000 – 2000 W – acest aparat poate fi unul clasic sau unul pentru calcat vertical. Poti alege in functie de necesitatile tale si de complexitatea lucrarile pe care doresti sa le realizezi.

Statie de calcat profesionala de 2000 – 3000 W – este un aparat destinat unui volum mare de rufe si haine. Este un model puternic, clasic, pentru un calcat orizontal. Modelul dispune si de o masa de calcat, conceputa special. Se pot netezi si articole voluminoase, fara efort. Are performante remarcabile, avand o presiune mare de pana la 4 bari si un volum de abur de 100g/min. Are un consum sporit de energeie electrica si un pret ridicat.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cea mai buna statie de calcat profesionala. Spor la cumparaturi!

Stații de călcat profesionale de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *