Cum alegi cel mai bun aparat de calcat vertical?

aparat de calcat verticalUn aparat de calcat vertical este un produs electrocasnic foarte util, care ajuta la netezirea hainelor sau tesaturilor, intr-un timp relativ mic. El poate constitui o varianta la modelele traditionale.

Pentru a avea niste haine impecabile poti apela cu incredere la un aparat de calcat vertical, care foloseste tehnologia cu aburi, dar nu si o masa de calcat.

In magazine, vei intalni numeroase astfel de produse, insa este destul de dificil sa gasesti unul adecvat.

De aceea, va prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun aparat de calcat vertical, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la aparatele de călcat vertical: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun aparat de calcat vertical in functie de tipul talpii?

Un aparat de calcat vertical poate avea talpa realizata din diverse materiale, astfel: ceramica, inox, titan etc.

Aparat de calcat vertical cu talpa ceramica – este un model performant, cu o forta deosebita pentru netezirea hainelor cu mare precizie. Dispune de protectie la uscare si la fierbere. Are un rezervor de apa detasabil si un furtun lung de 1,3 metri.

Aparat de calcat vertical cu talpa din inox – acest model reprezinta o statie performanta care dispune de un debit de abur de 35g/min. Are un rezervor de apa cu o capacitate sporita de 1,6 litri, iar talpa este una de foarte buna calitate, din inox. Prezinta o autonomie mare, de peste 50 de minute.

Profită de Oferta actuală eMAG la aparatele de călcat vertical: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun aparat de calcat vertical in functie de putere?

Aparatele de calcat vertical pot fi in functie de putere de mai multe feluri, astfel: de 800 – 1000 W, 1000 – 1800 W, 2000 – 3000 W.

Aparat de calcat vertical de 800 – 1000 W – acest model este unul portabil, care este destinat in special folosirii in vacanta, in calatorie, dar poate fi util si acasa. Poate fi utilizat cu usurinta pentru a netezi hainele si de a face ultimele retusuri, pentru indepartarea cutelor.

Aparat de calcat vertical de 1000 – 1800 W – un model de 1600 W este perfect pentru a fi utilizat acasa, avand performante remarcabile, cu o incalzire rapida, in numai un minut. Dispune de un stabilizator al debitului de abur, care ajuta la netezirea usoara si cu precizie a hainelor.

Aparat de calcat vertical de 2000 – 3000 W – este un produs puternic care are un rezervor de apa de 1,1 litri detasabil si cu talpa ceramica. Dispune de functia de oprire automata si poate folosit si pentru calcarea perdelelor, tapiteriei sau tesaturilor. Are performante sporite si un pret mai mare fata de alte modele.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la aparatele de călcat vertical: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun aparat de calcat vertical in functie de tip?

Aparatele de calcat vertical pot fi de mai multe tipuri, astfel: clasice, de voiaj si statii.

Aparat de calcat vertical clasic – este un produs standard, care functioneaza numai pe baza aburului. Acesta are rolul de a netezi si a elimina cutele de pe haine, dar poate fi folosit si pentru  tesaturi, perdele etc. Are o mare putere si patrunde adanc in fibrele hainelor, dar fara a le afecta. Incalzirea se face in doar 45 de secunde, iar rezultatele sunt remarcabile. Dispune de un rezervor de apa de 1,5 litri.

Aparat de calcat vertical de voiaj – este un model special conceput pentru a fi folosit in vacanta sau calatorie, pentru o tinuta impecabila. Are o putere de 1000 – 1100 W, suficienta pentru a dispune de o incalzire rapida si un calcat facil. Aparatul are o greutate redusa de numai 0,8 kg, ocupand putin spatiu in bagaj si fiind usor de transportat. Are un pret accesibil, mai mic fata de alte modele.

Statie de calcat cu jet vertical – este un aparat multifunctional, care dispune de 3 trepte de reglare a jetului de abur, specifice pentru diverse materiale textile. Pentru netezirea hainelor si tesaturilor nu este nevoie de o masa de calcat. Are un cablu lung, de 1,8 metri, care ajuta la o manevrare usoara.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun aparat de calcat vertical. Spor la cumparaturi!

Aparate de călcat vertical de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *