Cum alegi cea mai buna masina de taiat gresie?

cea mai buna masina de taiat gresieO masina de taiat gresia reprezinta un dispozitiv util atat pentru cei care isi modernizeaza singuri baia sau bucataria, cat si pentru meseriasii care lucreaza in domeniul amenjarilor interioare.

Este esential sa dispui de o masina de taiat gresie pentru a executa lucrari de calitate indiferent daca o faci la tine acasa sau daca esti angajatul unei firme. Sectionarea placilor de gresie se poate realiza doar cu dispozitive specializate, care pot fi gasite in magazine.

Unele modele de masini de taiat gresia pot fi folosite de catre orice persoana care detine minime cunostinte, insa exista produse mai sofisticate care necesita o pregatire temeinica, fiind doar apanajul profesionistilor.

In cazul in care esti incepator si nu stii cum se utilizeaza o masina de taiat gresia, este bine sa urmezi cativa pasi. Primul lucru presupune masurarea dimensiunilor bucatilor de gresie, care trebuie sectionate.

Dupa efectuarea trasarii pe placa a liniei care marcheaza taierea, se efectueaza operatiunea cu ajutorul dispozitivului.

Insa, inainte a merge in magazine pentru a gasi o masina de taiat gresie adecvata lucrarilor tale, este bine sa stii anumite lucruri legate de caracteristicile acesteia.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cea mai buna masina de taiat gresie, potrivita pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la mașinile de tăiat gresie: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna masina de taiat gresie in functie de tipul acesteia?

Pe piata exista doua tipuri de masini de taiat gresia: manuale si electrice.

O masina de taiat gresia manuala este recomandata in special amatorilor, celor care doresc sa isi placheze singuri baia, bucataria si holul casei sau apartamentului. Acest tip de dispozitiv este cel mai ieftin si destul de eficient, in cazul unor lucrari de mica amploare.

Se pot taia cantitati mari de gresie cu o precizie destul de buna, intr-un timp scurt.

O masina de taiat gresie electrica este utilizata de profesionisti, meseriasi care lucreaza pentru diverse firme de amenajari interioare.

Un astfel de dispozitiv are un pret foarte ridicat, de 15-30 de ori mare decat al modelului manual. Are avantajele ca efortul uman pentru taierea gresiei este minim si volumul de lucru este mult sporit fata de varianta clasica.

Profită de Reducerile actuale eMAG la mașinile de tăiat gresie: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna masina de taiat gresie in functie de dimensiunile placilor?

In factor important in alegerea unei masini de taiat gresia il reprezinta dimensiunea placilor. Astfel, zona de lucru a dispozitivului trebuie sa fie compatibila cu marimea placilor.

Trebuie avut in vedere ca, in general, o placa de gresie poate avea diverse dimensiuni: cele clasice de 30 x 30 cm sau altele mai mari, precum 40 x 90 cm, 60 x 30 cm, 60 x 60 cm, 15 x 100 cm, 120 cm x 29,5 cm, 240 x 120 cm.

In functie de marimea placilor utilizate pentru baie, bucatarie sau hol, iti poti alege tipul de masina de taiat potrivit, astfel incat sa poti executa sectionarea in mod eficient si cu un randament sporit.

Acum putem spune ca esti pregatit pentru a-ti achizitiona cea mai buna masina de taiat gresie. Spor la cuimparaturi!

Mașini de tăiat gresie de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *