Cum alegi cea mai buna masina de taiat gresie si faianta?

cea-mai-buna-masina-taiat-gresie-faiantaOdata cu dezvoltarea constructiilor din Romania, s-a diversificat si gama de masini de taiat gresie si faianta din magazinele de specialitate. Domeniul amenajarilor interioare a capatat o mare amploare, ducand la o imbunatatire a calitatii caselor si apartamentelor.

Este util sa ai o masina de taiat gresie si faianta, adaptata nevoilor tale, in functie de complexitatea si volumul lucrarilor pe care vrei sa le executi la tine acasa sau in cadrul unei firme de constructii.

Indiferent daca esti amator sau profesionist, atunci cand vrei sa-ti achizitionezi o masina de taiat gresie si faianta trebuie sa stii anumite caracteristici ale acestor dispozitive specializate.

Chiar daca nu stii sa folosesti o masina de taiat gresie si faianta, acest lucru se poate invata foarte repede. Daca esti o persoana meticuloasa si ambitioasa, atunci poti ajunge sa folosesti un asemenea dispoztiv cu usurinta.

Totul porneste de la masurarea corecta a lungimilor si traseelor pe care vrei sa le sectionezi de pe placa de gresie sau faianta. Apoi, urmeaza pozitionarea placii si realizarea taieturii.

Pentru a alege cea mai buna masina de taiat gresie si faianta, potrivita pentru tine, iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa faci acest lucru.

Vezi rapid o ofertă de preț la mașinile de tăiat gresie și faianță: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna masina de taiat gresie si faianta in functie de tipul acesteia?

Pe piata exista doua tipuri de masini de taiat gresie si faianta: manuale si electrice.

Masina de taiat gresie si faianta manuala

In cazul in care ai de executat o lucrare de mici dimensiuni acasa, in baie sau bucatarie, atunci este recomandat sa iti cumperi un dispozitiv manual.

Acesta iti va fi de mare folos si te va ajuta sa iti termini placarea peretilor sau podelei cu faianta sau gresie in conditii foarte bune.

In general, o masina manuala este compusa din cateve componente simple: o zona de baza, pe care se fixeaza placa, o sina de alunecare, un maner si o rola care taie.

Daca se monteaza corect placa in dizpozitiv si se executa taierea continua, atunci placa de gresie sau faianta se poate sparge fara probleme, conform marcajului realizat.

Profită de Reducerile actuale eMAG la mașinile de tăiat gresie și faianță: CLICK AICI.

Masina de taiat gresie si faianta electrica

Acest dispozitiv este destinat lucrarilor complexe, care implica o placare de suprafete mari, in blocuri sau case.

Cu ajutorul acestor aparate se pot taia cantitati mari de gresie sau faianta intr-un timp scurt si cu performante deosebite. Masina este utilizata de persoane specializate.

Se poate obtine o calitate deosebita  a taierilor, avand pierderi de material foarte mici. Fara indoiala, pretul acestor dispozitive este mult mai mare fata de cel al masinilor manuale.

Vezi cele mai populare mașini de tăiat gresie și faianță de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna masina de taiat gresie si faianta in functie de dimensiunile placilor?

In functie de marimea placilor pe care le folosesti la baie, bucatarie sau in hol, iti alegi un dispozitiv pe masura.

In general, placile conventionale de faianta au forme dreptunghiulare si dimensiuni de 20 x 30 cm, pe cand cele de gresie au 30 x 30 cm. Insa exista si alte modele de faianta, de 25 x 40 cm sau de gresie, de 33,3 x 33, 3 cm, 40 x 40 cm, 32,6 x 32,6 si 50 x 50 cm.

Cumpără-ți din cel mai mare magazin online cea mai bună mașină de tăiat gresie și faianță: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna masina de taiat gresie si faianta in functie de destinatie?

Este recomandat sa alegi un dispozitiv in functie de destinatie: pentru uz personal sau industrial.

Este indicat sa cumperi o masina manuala simpla sau semiprofesionala, pentru folosirea acesteia la tine acasa sau la un prieten si una electrica, profesionala, pentru realizarea de amenajari interioare complexe.

Acum putem spune ca esti pregatit pentru a-ti achizitiona cea mai buna masina de taiat gresie si faianta. Spor la cumparaturi!

Mașini de tăiat gresie și faianță de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *