Cum alegi cea mai buna masina de taiat faianta?

cea mai buna masina de taiat faiantaO masina de taiat faianta reprezinta un dispozitiv util care poate fi folosit acasa de catre persoanele obisnuite, dar si la nivel industrial, de meseriasi specializati in amenajari interioare.

Cum dezvoltarea domeniului constructiilor s-a intensificat in ultimii ani, in tara noastra, si calitatea lucrarilor din locuinte a crescut. Astfel, o masina de taiat faianta a devenit un produs popular si foarte usor de intrebuintat.

Masinile de taiat faianta simple pot fi utilizate de catre oricine dispune de minime cunostinte in domeniu. Este important sa lucrezi cu multa atentie, astfel incat placile de faianta sa fie sectionate fara a le sparge sau deteriora.

In momentul cand vrei sa iti cumperi o masina de taiat faianta este nevoie sa cunosti anumite caracteristici ale acestui dispozitiv. Chiar daca nu ai lucrat niciodata cu o masina de taiat faianta, utilizarea acesteia se poate invata foarte repede.

In primul rand este nevoie sa masori cu exactitate lungimile de care ai nevoie ale placilor, iar apoi taierea este un proces destul de usor de realizat.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cea mai buna masina de taiat faianta, potrivita pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de mașinile de tăiat faianță: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna masina de taiat faianta in functie de tipul acesteia?

In magazine poti gasi doua feluri de masini de taiat faianta: manuale si electrice.

O masina de taiat faianta manuala este un dispozitiv pe care il poti folosi acasa, atunci cand ai nevoie sa montezi placile in diverse camere, precum baie, bucatarie sau hol.

Dispozitivul  prezinta un suport pe care se asaza placa de faianta, dupa efectuarea masuratorilor si trasarea traseului de taiere. Apoi cu ajutorul unui maner care se deplaseaza pe un ghidaj se efectueaza taierea placii, cu ajutorul unei role.

O masina de taiat faianta electrica este un dispozitiv conceput pentru meseriasi, care executa lucrari de amploare, in cadrul amenajarilor interioare ale cladirilor sau locuintelor.

Acesta este mult mai scump fata de cel manual, el fiind dotat cu un motor, fiind conectat la reteaua electrica, permitand taiarea unor cantitati mari de placi, intr-un timp scurt.

Profită de Reducerile actuale eMAG la mașinile de tăiat faianță: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna masina de taiat faianta in functie de dimensiunile placilor?

Alegera unei masini de taiat faianta se face si in functie de dimensiunile placilor. Astfel, trebuie sa stii ca dimensiunile standard ale placilor de faianta sunt de 20 x 30 cm. Insa, exista alte modele de placi, precum cele de 25,2 x 40,2 cm sau 40 x 80 cm.

De accea, trebuie sa verifici, inainte de cumparare marimea suportului, astfel incat placa sa intre intre partile laterale ale dispozitivului.

Vezi cele mai populare mașini de tăiat faianță de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna masina de taiat faianta in functie de utilizare?

Poti opta pentru o masina de taiat faianta manuala pentru uz casnic, atunci cand o folosesti acasa sau la un prieten.

Fara indoiala, pentru uz industrial, sunt utilizate masinile de taiat faianta de tip electric, care asigura un randament sporit si o calitate ridicata. Aceste dispozitive sunt mai complexe si sunt deservite de catre persoane specializate.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cea mai buna masina de taiat faianta. Spor la cumparaturi!

Mașini de tăiat faianță de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolul: Cum alegi cea mai buna masina de taiat gresie si faianta?

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *