Cum alegi cea mai buna cutie de scule?

cea mai buna cutie de sculeO cutie de scule reprezinta un loc unde iti poti pastra cu usurinta toate instrumentele, uneltele si piesele tale, foarte bine organizate. Asta, iti va scuti timpul atunci cand ai nevoie de ceva anume, pentru a efectua o reparatie sau a remedia un defect.

Pentru a fi o persoana calculata si ordonata, atunci iti poti achizitiona o cutie de scule, care iti va aduna la un loc toate obiectele tale necesare in casa, precum ciocan, surubelnite, patent, cleste, diverse chei si piese.

In magazine, vei intalni numeroase modele, dar este destul de greu sa gasesti unul adecvat, cu rapiditate.

De aceea, am realizat mai jos un ghid care te va ajuta cu siguranta sa alegi cea mai buna cutie de scule, potrivita pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la cutiile de scule: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna cutie de scule in functie de numarul de compartimente?

Cutiile de scule pot fi de mai multe feluri in functie de numarul de compartimente, astfel: cu 1, 2, 3, 4, 5 locasuri etc.

Cutie de scule cu 1 compartiment – acest model iti ofera o libertate totala in privinta depozitarii sculelor, indiferent de marime. Astfel, le poti aranja cum doresti, fara sa fii conditionat de compartimente.

Cutie de scule cu 2 – 3 compartimente – Acest model poate fi din plastic sau metal si te ajuta sa iti pozitionezi toate sculele pe categorii, organizat, in diferitele locasuri. De asemenea, iti poti adauga diverse piese mici si accesorii.

Cutie de scule cu 5 compartimente – este cea mai complexa dintre toate, ea fiind un model din metal, cu deschideri pe partile laterale. Ofera mult spatiu si locasuri suficiente, putandu-ti organiza taote sculele si piesele pe categorii.

Profită de Oferta actuală eMAG la cutiile de scule: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna cutie de scule in functie de material?

Un factor important de care trebuie sa tii seama la alegerea unei cutii de scule il reprezinta materialul, care poate fi: plastic, metal, aluminiu sau PVC.

Cutie de scule din plastic – este un produs realizat din polipropilena, un material care este rezistent la socuri, la frig, caldura, dar si la solventi si ulei. Cutia este fixa si poate avea 1, 2 sau 3 compartimente, in functie de model. Ea poate fi curatata si spalata usor, nepastrand umiditatea.

Cutie de scule din metal – aceasta este diferita fata de modelul din plastic, deoarece ea prezinta 5 – 7 compartimente, dintre care unul fix, iar celelalte care se deschid in trepte, pe partile laterale. Este practica si asigura o mare capacitate si posibilitatea de sortare a sculelor, dupa necesitati. Cutia este fabricata din otel rezistent, putand avea greutatea de 4,5 kg. Este usor de transportat, avand manere articulate, putand fi manipulata de catre doua persoane.

Cutie de scule din aluminiu – poate avea urmatoarele dimensiuni: 460 x 330 x 150 mm, ea avand compartimente personalizate in functie de preferintele utilizatorului. Iti poti introduce masina de gaurit, surubelnitele, patentul, clestele, cheile tubulare sau clasice, dar si diferite piese. Poate fi o solutie si pentru aparatele tale foto, plus obiectivele.

Cutie de scule din PVC – acest model are un singur compartiment, avand marginile din aluminiu. Ea dispune de intarituri la colturi si un interior capitonat, elegant. Poate fi folosita pentru scule mecanice, electronice sau electrice. Este usoara si se poate transporta cu rapiditate dintr-un loc intr-altul.

Cutii de scule de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Citeste si:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *