Cum alegi cea mai bună trusă de scule?

cea-mai-buna-trusa-de-sculeTe-ai hotărât să alegi cea mai bună trusa de scule pentru tine și nevoile tale? Pentru că ai atât de multe variante, te poți simți depășit de numărul mare de modele, prețuri și dimensiuni. Mai jos găsești un scurt ghid, foarte util, despre caracteristicile pe care trebuie să le iei în considerare când îți achiziționezi o trusă de scule, astfel încât nevoile tale să fie acoperite integral.

Scopul trusei de scule

Dacă dorești o trusă de scule pentru uz casnic, alege o trusă de scule universală, care să includă toate categoriile de unelte de care poți avea nevoie. Pe de altă parte, dacă ești mecanic auto, electrician, tâmplar sau altă specializare, îndreaptă-ți atenția spre o trusă de scule profesională, care să incorporeze toate piesele de specialitate de care ai nevoie.

Pentru electricieni, de exemplu, trusa ar trebui să conțină: clicket, extensie, tubulare, chei fixe, clește, tăietor lateral. Mânerele sculelor trebuie să fie din cauciuc.

Trusa de scule auto trebuie să conțină: torx-uri hexagon, șurubelniță stea, șurubelniță stea cuplu de siguranță, șurubelniță cruce, șurubelniță cruce cuplu siguranță, chei tubulare de diverse dimensiuni.

Trusa de scule pentru acasă este indicat să aibă: patent multifuncțional, patent sfic, clește papagal, bomfaier, lame de schimb bomfaier, cutter, nivela, ciocan, șurubelnițe de diferite dimensiuni, creion tensiune, ruleta, cheie reglabilă, capete tubulare, șurubelnițe de precizie, șurubelnițe clicket, piuneze, cuie.

Comandă-ți online o trusă de scule de calitate, la cel mai bun preț: CLICK AICI.

Materialul celei mai bune truse de scule

Pentru o durabilitate crescută, materialul perfect este unul rezistent. Oțelul-crom este unul dintre cele mai rezistente aliaje. Deși este mai scump, în timp se amortizează investiția. Nu-ți fie frică să dai mai mulți bani la început. Dacă alegi materiale mai slabe va trebui să înlocuiești piesele mai des, deoarece se vor deteriora mult mai repede. Mai mult, nimeni nu dorește să i se rupă cheia sau șurubelnița în mijlocul unei reparații.

Pe lângă materialul din care sunt făcute sculele, este important și materialul din care este făcută trusa în sine. Dacă alegi o carcasa din plastic, riști să ți se deterioreze mult mai repede decât una din oțel.

Dimensiunile celei mai potrivite truse de scule

Dimensiunile unei truse de scule sunt date de nevoile tale. Pentru o trusă pe care o folosești în casă, dimeniunea poate fi mai mică și mai compactă, iar numărul de scule mai redus. Dacă ai nevoie de o trusă portabilă, cu care să te deplasezi la locul reparației, una care să conțină 70-90 de scule este varianta ideală.

Poți să-ți achiziționezi și o trusa cu peste 200 de scule, pe care să o depozitezi într-un dulap de scule, dar asta dacă îți permite spațiul.

Alege-ți dintr-o gamă variată de produse cea mai bună trusă de scule: CLICK AICI.

Brandul unei truse de scule de calitate

Cele mai fezabile și durabile truse de scule le vei putea achiziționa de la Manessmann, Yato și Toptul.

Prețurile cele mai convenabile le vei găsi mereu în online.

Din acest motiv, îți recomand achiziționarea trusei de scule de pe internet, un magazin sigur pentru a face o astfel de achiziție aflându-se AICI.

Trusa de scule nu trebuie să lipsească din locuința niciunei familii, cu atât mai mult când este vorba despre un business specializat, astfel că nu sta pe gânduri și, ținând cont de recomandările mele, fă cea mai bună alegere.

Truse de scule de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *