Cum alegi cel mai bun baby monitor?

baby-monitorNu-i asa ca iti este foarte greu sa te departezi de patutul copilului tau, simtind nevoia de a-l supraveghea continuu, chiar si atunci cand el doarme, dar in acelasi timp o sumedenie de probleme trag de tine asteptand sa fie rezolvate cat mai rapede?

Din pacate asta este realitatea, dar din fericire, exista o solutie pentru imbinarea armonioasa a ambelor responsabilitati, respectiv folosirea unui baby monitor.

Un baby monitor este o camera video de supraveghere special conceputa pentru camera copiilor, capabila de a-ti oferi imagini si sunet in timp real.

Pentru ca sigur iti doresti cele mai bune, clare si complexe imagini, te sfatuiesc sa-ti cumperi doar cel mai bun baby monitor.

Cum alegi cel mai bun baby monitor?

In primul rand, te sfatuiesc sa-ti achizitionezi un baby monitor cu monitor independent.

Poate in prima faza ti se pare mai practic un baby monitor ce transmite imaginile direct pe telefon, dar in fond acesta te poate incurca. Este posibil ca in timpul monitorizarii sa fie nevoie sa vorbesti la telefon, astfel ca nu vei putea face ambele lucruri in acelasi timp.

Acesta ar trebui sa ofere imagini HD si sa detina un unghi de filmare cat mai mare, de aproximativ 180 grade, astfel incat punctele moartea sa nu mai fie o problema.

Avand in vedere faptul ca vorbim despre supravegherea unui copil, trebuie sa iei in calcul ca semnalul dispozitivului sa nu fie usor bruiat sau intrerupt si in acelasi timp, sa alegi un model cu o raza de actiune mare, astfel incat sa poata capta imagini si sunete chiar si din camere ceva mai vaste.

Cumpara-ti in siguranta cel mai bun baby monitor CLICK AICI.

In situtia in care nu poti amplasa dispozitivul in apropierea patutului copilului, ia in calcul achizitionarea unui baby monior cu zoom.

Daca vrei ca baby monitorul sa-ti afiseze si temperatura din camera copilului, tine cont la achizitie ca acesta sa detina si aceasta functie. Conform recomandarilor medicilor, temperatura ideala pentru camera copilului este de 17 – 20 grade C pe timp de zi, respectiv de 22 – 24 grade C pe timp de noapte.

Functiile speciale ale unui baby monitor

Functiile speciale nu ar trebui sa lipseasca de la cel mai bun baby monitor.

Functia de pornire automata la zgomot a unui baby monitor este foarte utila, inteligenta si inovatoare, care te va ajuta sa nu pierzi niciun moment important din viata copilului, avertizandu-te atunci cand acesta s-a trezit.

De asemenea, vederea pe timp de noapte si posibilitatea redarii unor cantece de leagan sunt functii evoluate, folositoare si originale, pe care un baby monitor de calitate le detine.

Totul devine mult mai sigur atunci cand dotezi camera copilului cu un baby monitor. Poti sa nu-ti neglijezi activitatile zilnice si sa iti supraveghezi permanent copilul.

Un baby monitor de calitate la un pret foarte bun gasesti AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *