Cum alegi cel mai bun suport de monitor?

cel mai bun suport de monitorUn suport de monitor reprezinta un sistem util care asigura stabilitatea dispozitivului pe birou sau pe perete, in functie de preferinte si necesitati. Standul este practic, el avand avantajul ca poate asigura o economie de spatiu.

Fara indoiala, confortul tau de acasa sau de la serviciu, depinde si de existenta unui suport de monitor, care iti face viata mai usoara. Poti lucra in liniste, fara stres, daca monitorul este asezat in pozitia ideala.

In magazine, vei intalni numeroase astfel de modele, insa este destul de greu sa gasesti unul adecvat.

De aceea, am intocmit mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun suport de monitor, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la suporturile de monitor: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun suport de monitor in functie de utilitate?

Suporturile de monitor pot fi de mai multe feluri in functie de utilitate: pentru 1 monitor, pentru 2 monitoare, pentru mai multe monitoare.

Suport pentru 1 monitor – este un sistem standard pentru montarea unui monitor, fiind universal pentru toate tipurile de modele. Are o capacitate de 15 kg si poate fi inclinat la 45 de grade, in sus sau jos, spre dreapta sau stanga. Este realizat dintr-un otel rezistent, care are o durabilitate sporita in timp. Are un pret accesibil.

Suport pentru 2 monitoare – este un stand vertical cu doua brate, care permite montarea a 2 monitoare. Are o capacitate maxima de 8 kg pe fiecare brat. Poate asigura inclinarea la 15 garde, in orice directie. Este compatibil cu orice tip de monitoare, cu diagonale cuprinse intre 13 si 27 inchi.

Profită de Oferta actuală eMAG la suporturile de monitor: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun suport de monitor in functie de tip?

Suporturile de monitor pot fi de mai multe feluri in functie de tip, astfel: de birou, de perete, de tavan.

Suport monitor de birou – este un sistem vertical care se monteaza pe birou, avand variante pentru 1 sau 2 monitoare. Permite instalarea oricaror tipuri de monitoare, cu diagonale cuprinse intre 13 si 27 inchi. Are posibilitate de rotatie cu 360 de grade. Poate fi destinat lucrului acasa sau la serviciu.

Suport monitor de perete – acest sistem permite montarea de pana la 12 monitoare, cu diagonale cuprinse intre 13 si 27 inchi. El poate fi rotit la 180 de grade, iar monitoarele se pot regla pe orizontala sau pe verticala. Permite economisirea spatiului, in special in cladirile de birouri. Cadrul este unul solid, confectionat din otel, fiind compatibil cu orice tip de monitoare.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la suporturile de monitor: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun suport de monitor in functie de model?

Suporturile de monitor sunt de doua feluri in functie de model, astfel: fixe sau reglabile.

Suport monitor fix – acest sistem este conceput pentru birou, el fiind fabricat in diverse variante, pentru 1, 2, 3, 4, 6, 12 monitoare, in functie de necesitati. In general, acest produs este destinat spatiilor de birouri, unde este necesara amplasarea a mai multor unitati.

Suport monitor reglabil – acest model este pentru birou si el poate fi montat atat de marginea acestuia, cat si prin orificiul mesei. El are un brat care permite rotirea monitorului, chiar si la 360 de grade. Este fabricat din metal, fiind foarte rezistent. Instalarea este foarte simpla.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun suport de monitor. Spor la cumparaturi!

Suporturi de monitor de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *