Avantajele achizitionarii unui termostat Computherm Q3 RF !

termostat Computherm Q3 RFUn termostat Computherm Q3 Rf este un aparat wireless care poate comanda pornirea sau oprirea centralei termice sau a instalatiei de climatizare din orice locuinta. El este compatibil cu majoritatea acestor echipamente comercializate in Romania.

Un astfel de dispozitiv fara fir dispune de un ecran care afiseaza temperatura de functionare a centralei termice, el avand doua valori, una de confort si alta economica.

Trebuie specificat faptul ca acest termostat Computherm Q3 RF nu este programabil, dar afisajul sau digital permite masurarea temperaturii si reglajul precis al acesteia.

Un termostat Computherm Q3 RF este alcatuit din doua componente: unul fix, care este montat langa centrala termica sau aparatul de climatizare si altul mobil, care poate fi asezat in orice incapere.

Este bine de stiut faptul ca semnalul este transmis automat de la termostat la receptor, el putand comanda cu rapiditate pornirea sau oprirea centralei termice.

Daca esti in cautarea unui astfel de aparat digital, atunci poti parcurge randurile de mai jos si vei afla care sunt avantajele achzitionarii unui termostat Computherm Q3 RF.

Vezi rapid o ofertă de preț la termostatele Computherm Q3 RF: CLICK AICI.

Are comanda de la distanta

Fiind un aparat wireless (fara fir), termostatul beneficiaza de comanda de la distanta, el putand actiona chiar de la 20 – 30 de metri, din orice incapere. El actioneaza rapid, dand comenzi de pornire sau oprire a centralei termice, montata in bucatarie sau balcon.

Este usor manevrabil

Este bine de stiut faptul ca un termostat Computherm Q3 RF este foarte usor de folosit si manevrat. Are un ecran pe care este aratata temperatura de functionare a centralei termice. Spre exemplu, este indicata valoarea de 21 de grade Celsius, temperatura ambientala din locuinta, convenabila pentru intreaga familie.

Profită de Oferta actuală eMAG la termostatele Computherm Q3 RF: CLICK AICI.

Nu necesita legatura prin cablu

Acest termostat Computherm Q3 Rf nu are nevoie de niciun cablu de alimentare, care sa fie conectat la priza, deoarece el este un emitator de unde radio, care intra in legatura automat cu cazanul de incalzire al centralei termice.

Poate fi asezat in orice incapere

Termostatul Computherm Q3 RF poate fi asezat in orice incapere, fara probleme. Indiferent ca il pui pe masa sau noptiera, il poti accesa de oriunde ai nevoie, din sufragerie sau dormitor.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la termostatele Computherm Q3 RF: CLICK AICI.

Aparatul nu consuma curent electric

Acest termostat Computherm Q3 RF nu consuma energie electrica, el functionand cu doua baterii tip AA, de 1,5 V. Simplu si eficient, fara cablu.

Pornesti si opresti centrala oricand si de oriunde

Daca ai nevoie sa opresti functionarea centralei termice de oriunde din casa sau apartament, atunci poti utiliza fara grija un termostat portabil Computherm Q3 RF. El te poate ajuta sa economisesti timpul si sa beneficiezi de confort in locuinta.

Acum putem spune ca ai cunostinta de avantajele achizitionarii unui termostat Computherm Q3 RF. Spor la cumparaturi!

Termostate Computherm Q3 RF de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *