Cum aleg cel mai bun detector de microfoane?

cel mai bun detector de microfoaneUn detector de microfoane este un dispozitiv performant care poate depista pe o anumita arie diverse aparate spion, chiar si camere video ascunse. Acesta face o scanare rapida si sigura pe o scara larga de frecvente, avand rezultate foarte bune.

Poti apela la un detector de microfoane, care este comercializat in mod legal de multe magazine sau site-uri specializate.

Totul este sa te gandesti la performantele aparatului, in functie de necesitati. Pe piata vei gasi numeroase astfel de modele, dar este destul de greu sa gasesti unul adecvat.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun detector de microfoane, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la detectoarele de microfoane: CLICK AICI.

Cum aleg cel mai bun detector de microfoane in functie de frecventa acoperita?

Detectoarele de microfoane pot fi in functie de frecventa de lucru astfel: de 1 MHz-6 GHz sau intre 50 si 8000 MHz.

Detector de microfoane cu frecventa de 1MHz-6 GHz – este un dispozitiv standard care poate detecta microfoane sau camere video. Dispune de lumini indicatoare care pot indica intr-un timp scurt sursa semnalului.

Detector de microfoane cu frecventa de 50 – 8000 MHz – este un dispozitiiv mai performant si poate detecta diverse echipamente tip spion, precum microfoane, camere wireless, transmitatoare, telefoane etc. Odata cu apropierea de un astfel de aparat, detectorul va depista locatia acestuia. Are un pret mai ridicat fata de modelele clasice.

Profită de Oferta actuală eMAG la detectoarele de microfoane: CLICK AICI.

Cum aleg cel mai bun detector de microfoane in functie de autonomie?

Un factor important de care trebuie sa tii seama la alegerea unui detector de microfoane il reprezinta autonomia acestuia, care poate fi de: 5-6 ore sau chiar de 24 de ore.

Detector de microfoane cu autonomie de 5-6 ore – acest produs se bazeaza pe tehnologia de detectie radio si depistarea optica pentru detectarea microfoanelor si camerelor care transmit un semnal radio. Are spectru de frecvente situat intre 1 MHz si 6 GHz.

Detector de microfoane cu autonomie de 24 de ore – acest model utilizeaza scanarea cu ajutorul unui laser activ si prin wireless, pentru identificarea dispozitivelor de interceptare a comunicatiilor, de ascultare a telefoanelor. Dispune de lumini indicatoare care arata cu rapiditate sursa unui semnal.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la detectoarele de microfoane: CLICK AICI.

Cum aleg cel mai bun detector de microfoane in functie de alimentare?

Un alt aspect pe care sa il iei in calcul la alegerea unui detector de microfoane este tipul alimentarii, care poate fi: cu baterii sau cu acumulator.

Detector de microfoane cu baterii – este un model mai simplu, care este alimentat cu baterii tip AAA. Are avantajul ca are un pret mai scazut, dar autonomia lui este destul de mica, de doar 3-4 ore.

Detector de microfoane cu acumulator – acest aparat este mai durabil in timp, avand si o autonomie mai ridicata de 10-24 de ore. Are o structura foarte rezistenta din aluminiu si o arie de acoperire de 10 metri patrati. Dispune de avertizare sonora si vizuala. Poate depista microfoane, camere video wireless, localizator GPS, telefoane mobile.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun detector de microfoane. Spor la cumparaturi!

Detectoare de microfoane de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolul: Cum alegi cel mai bun detector de radar?

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *