Cum alegi cel mai bun ceas spion?

cel mai bun ceas spionUn ceas spion este un dispozitiv capabil sa inregistreze convorbiri audio, dar si imagini video, chiar si de inalta calitate, cu o rezolutie Full HD. Acesta poate fi conectat la un smartphone printr-o aplicatie mobila Android sau iOS.

Imaginile pot fi vazute live pe un telefon mobil, in cazul in care ceasul a fost conectat la un router wireless.

In magazine vei gasi nenumarate astfel de modele, insa este destul de greu sa alegi unul adecvat.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun ceas spion, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la ceasurile spion: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun ceas spion in functie de tip?

Ceasurile spion pot fi impartite in doua tipuri astfel: de mana si de birou.

Ceas spion de mana – un astfel de dispozitiv poate realiza filmari si fotografii de foarte buna calitate. Astfel se pot face inregistrari video Full HD, iar memoria poate fi de 16 GB. Pachetul contine si un cablu de conectare USB. Aparatul dispune de un ecran LED, unde este afisata ora, de un port USB si de un slot pentru cardul de memorie.

Ceas spion de birou – poti alege un astfel de produs care are incorporata o camera video Full HD. El asigura imagini live cu ajutorul aplicatiilor mobile pentru Android sau iOS. Dispozitivul se poate conecta si la un router wireless. Unghiul de filmare poate fi de 140 de grade si memoria cardului intern este de 32 GB.

Profită de Oferta actuală eMAG la ceasurile spion: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun ceas spion in functie de compatibilitatea sistemului de operare?

Un aspect important de care trebuie sa tii seama la alegerea unui ceas spion este compatibilitatea cu sistemele de operare ale calculatorului, astfel: Windows sau Mac OS.

Ceas spion compatibil cu sistemul Windows – un astfel de model, indiferent daca este de mana sau de birou poate fi conectat la un calculator cu un sistem de operare Windows. Dispozitivul poate fi pus in legatura si cu un smartphone printr-o aplicatie Android sau iOS.

Ceas spion compatibil cu sistemul Mac OS – acest dispozitiv poate fi conectat la un laptop cu sistemul de operare Mac OS.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la ceasurile spion: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun ceas spion in functie de performantele camerei video?

Ceasurile spion pot fi in functie de performantele camerei video incorporate astfel: tip HD sau Full HD.

Ceas spion cu camera video HD – acest model permite realizarea fotografiilor cu o rezolutie de 1280 x 960 pixeli si inregistrarilor video cu 640 x 480 pixeli. Acestea pot functiona cu ajutorul unei telecomenzi, care functioneaza de la distanta de 15 metri. Se pot realiza inregistari video pana la 15 ore. Are un pret accesibil.

Ceas spion cu camera video Full HD – este un model unisex cu un design la moda si dispune de o camera video de 1080 pixeli Full HD. Are o memorie de 32 de GB, o autonomie de aproximativ 60-80 de minute si un pret mai ridicat.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun ceas spion. Spor la cumparaturi!

Ceasuri spion de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *