Cum alegi cel mai bun capsator electric?

cel mai bun capsator electricUn capsator electric este un dispozitiv foarte folosit, in special in birourile unde se lucreaza cu multe documente, acte de tot felul. Rapiditatea operatiunile realizate sunt esentiale pentru productivitatea angajatilor.

De aceea, se apeleaza la un capsator electric, care usureaza munca, dar ofera si un randament sporit.

In magazine vei gasi numeroase astfel de produse, insa este destul de dificil sa gasesti unul adecvat muncii tale.

Iti prezenta mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun capasator electric potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la capsatoarele electrice: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun capsator electric in functie de numarul de coli?

Capsatoarele electrice pot fi in functie de numarul de coli introduce o singura data: pentru 10 coli, 20 de coli etc.

Capsator electric pentru 10 coli – acest model este util pentru folosirea zilnica. Are un design si o tehnologie inovatoare. Dispozitivul capseaza automat pana la 10 coli, fara niciun efort din partea utilizatorului. Are dimensiuni reduse si este mult mai rapid fata de modelul manual. Se poate folosi acasa, dar si la birou.

Capsator electric pentru 20 de coli – este un model mai mare fata de cel anterior, el fiind alimentat printr-un adaptor la priza. Este ideal pentru a fi folosit la birouri, oficii postale, institutii publice si companii. Se lucreaza fara efort, iar reincarcarea cu capse se face foarte usor prin zona frontala. Are un pret mai ridicat fata de modelul pentru 10 coli.

Profită de Oferta actuală eMAG la capsatoarele electrice: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun capsator electric in functie de model?

Un factor important de care trebuie sa tii seama la alegerea unui capsator electric il reprezinta modelul, care poate fi: clasic sau cu maner.

Capsator electric clasic – acest produs este modelul traditional, asemanator cu cel manual. Practic colile se introduc intr-un locas, unde sunt capsate cu usurinta.

Capsator electric cu maner – este un model special, simplu si cu siguranta in utilizare. Cu ajutorul acestuia se pot fixa rapid materialele pe diferite compozitii, chiar si pe lemn. Dispune de un motoras de 45 de wati, alimentat la priza. Se pot efectua chiar si 20 de capsari pe minut, daca utilizatorul este unul indemantic. Exista posibilitatea folosirii a mai multor lungime de capse, dupa necesitati. Magazia dispozitivului poate fi alimentata cu 50 sau 100 de capse.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la capsatoarele electrice: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun capsator electric in functie de alimentare?

Capsatoarele electrice pot fi in functie de alimentare de doua tipuri: cu cablu la priza sau cu baterii.

Capsator electric alimentat la priza – dispune de un adaptor care poate fi conectat la reteaua electrica, fara probleme. Este destul de mic, putand fi utilizat la orice tip de birou. Poate avea adancimea de capsare de 10 mm. Are un pret mai ridicat fata de modelul cu baterii.

Capsator electric cu baterii – este un produs potrivit pentru birou, dar si pentru acasa daca efectuezi lucrari care necesita un asemenea dispozitiv. Este portabil, usor si poate fi transportat fara probleme. Se capseaza fara efort, cu o singura mana. Are un pret rezonabil si functioneaza cu 4 baterii tip R6.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun capsator electric. Spor la cumparaturi!

Capsatoare electrice de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolul: Cum alegi cel mai bun capsator?

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *