Ce avantaje ai daca iti achizitionezi o masca de sudura automata?

o masca de sudura automataO masca de sudura automata reprezinta un accesoriu foarte important care este necesar in atelierele, halele de productie si reparatii din diverse domenii de activitate. Un astfel de produs este cu mult superior unuia clasic, el putandu-se folosi in toate tipurile de sudura.

Lucrarile de sudura sunt activitati destul de frecvente care de desfasoara in industria din tara noastra, indiferent daca vorbim de domeniul auto, constructii, transporturi sau naval.

Insa folosirea unei masti de sudura automate inseamna executarea unor lucrari de mai buna calitate, dar si o protectie superioara a salariatilor care executa asemenea activitati.

Practic ochii sudorilor sunt perfect protejati, atunci cand se utilizeaza o masca automata, iar precizia si acuratetea traseelor de sudura vor fi mult mai bune. De aici, rezultand o eficienta mai mare si un randament sporit al muncitorilor.

Astfel de modele de masti automate sunt folosite in toate tarile avansate din punct de vedere tehnologic.

Nu stii daca trebuie sa cumperi o masca de sudura clasica sau una automata? Atunci, poti citi randurile de mai jos, pentru a descoperi avantajele achizitionarii unei masti de sudura automate, potrivite pentru activitatea ta.

Vezi rapid o ofertă de preț la măștile de sudură automate: CLICK AICI.

Posibilitatea utilizarii mastii automate la mai multe tipuri de sudura

Practic o masca de sudura automata poate fi utilizata la diverse tipuri de suduri: MIG/MAG, MMA, Oxigaz, plasma, TIG/MMA, TIG/WIG.

Este indicat sa verifici instructiunile de folosire ale produslui.

Observarea detaliata a traseului de sudura

Acest model de masca este dotata cu un filtru special realizat din cristale lichide.

El are marele avantaj, fata de mastile clasice, ca iti permite sa observi toate detaliile traseului de sudura si sa executi o lucrare de mare calitate.

Profită de Reducerile actuale eMAG la măștile de sudură automate: CLICK AICI.

Opacitatea ecranului de protectie se modifica instantaneu

Opacitatea reprezinta densitatea filtrului lentilei, iar aceasta este variabila in cazul mastii automate, in comparatie cu caracteristica fixa a modelelor conventionale.

La masca de sudura automata exista un sistem de senzori care detecteaza intensitatea luminoasa a arcului electric si modifica opacitatea ecranului de protectie la valoarea optima.

La o masca de sudura automata cu cristale lichide opacitatea poate fi ajustata intre valorile 3 si 13 DIN.

Spre exemplu, in cazul unui arc electric de intensitate de 60A se foloseste valoarea minima de 7 DIN a opacitatii. Cand se ajunge spre 160 A, atunci se trece la valoarea 8 DIN, iar peste aceasta valoare se va regla la 10 DIN.

Vezi toate măștile de sudură automate de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Protectia totala a ochilor sudorului

Masca automata protejeaza perfect ochii sudorului de intensitatea arcului electric, neexistand nicun fel de pericol.

Acest model blocheaza eficient radiatiile periculoase de tip ultraviolete si infrarosii.

Acoperire mai mare a zonei de sudura

Aria vizibila in cazul mastii automate este mai mare fata de modelul clasic. Spre exemplu, exista modele care au aceasta suprafata calculata din produsul dintre 99 si 44 mm.

Acum putem spune ca ai toate motivele sa iti achizitionezi o masca de sudura automata. Spor la cumparaturi!

Măști de sudură automate de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *