Cum alegi cel mai bun cablu TV?

cel mai bun cablu TVIn general, un cablu TV este un produs coaxial folosit pentru distribuirea semnalului de televiziune prin cablu sau satelit. El este folosit pe scara larga, in orice locuinta care dispune de o televiziune analogica, digitala sau prin satelit.

Acest accesoriu este unul care are un pret accesibil si este disponibil in magazinele specializate, care comercializeaza produse electronice.

In magazine, vei intalni, pe langa modele traditionale, standard, de tip coaxial si alte tipuri pentru conectarea televizorului cu alte aparate sau dispozitive, precum calculator, smartphone, tableta sau proiector.

Pentru a achizitiona un produs adecvat este destul de dificil sa il gasesti froarte repede. De aceea, am intocmit mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun cablu TV, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la cablu TV: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun cablu TV in functie de lungime?

Cablurile TV pot fi in functie de lungime de mai multe feluri, astfel: de 2-6 metri, de 7- 20 de metri etc.

Cablu TV cu lungime de 2 – 6 metri – este un model standard, care are doua capete, unul conectat la antena, iar celalalt la televizor. Este o conexiune coaxiala, care permite transmiterea semnalelor de frecventa radio si distribuirea  semnalului de televiziune.

Cablu TV cu lungime de 7- 20 metri – acest model este destinat conectarii unui tv aflat la o distanta mai mare fata de antena, splitter sau decodorul de satelit. Este folosit pentru a face legatura cu un tv aflat in dormitor sau in camera de zi.

Profită de Oferta actuală eMAG la cablu TV: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun cablu TV in functie de model?

Cablurile TV pot fi in functie de model de doua tipuri: clasice sau cotite. Poti alege in functie de necesitatile tale.

Cablu Tv clasic – este un produs standard folosit pentru televizoare, indiferent de tipul acestora, precum HD Ready, Full HD sau Ultra HD. El face legatura intre cablul optic provenit de la compania de cablu si televizor sau intre receptorul de satelit si tv.

Cablu TV cotit – acest model este specific anumitor situatii, cand televizorul este montat pe perete si atunci este nevoie de un astfel de produs. Conductorul de cupru este perfect pentru receptionarea posturilor TV transmise de compania de cablu. Poate fi folosit atat pentru televiziunea digitala sau prin satelit.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la cablu TV: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun cablu TV in functie de tipul conectorilor?

Cablurile TV care se introduc in televizor pot fi diverse, putand avea diferite tipuri de conectori. Astfel, pot exista diverse tipuri, precum HDMI la ambele capetele ale conectorilor, pentru o legatura intre televizor si alte dispozitive, precum laptop, smartphone, calculator, tableta etc.

Un alt exemplu, poate fi un cablu de tip A+, USB – USB, care iti permite sa faci legatura dintre un laptop sau smartphone cu un televizor.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun cablu TV. Spor la cumparaturi!

Cablu TV de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *