Cum alegi cel mai bun aer conditionat mobil?

cel mai bun aer conditionat mobilPentru cine are nevoie de aer conditionat mobil atunci poate apela la un echipament portabil, care poate fi asezat oriunde in locuinta, dupa necesitati. Acest dispozitiv dispune de rotite si poate fi mutat dintr-un loc in altul, fara probleme.

Un astfel de aparat de aer conditionat mobil este practic, are un design modern si poate fi integrat perfect in orice locuinta, indiferent daca vorbim de o casa sau un apartament. Are cateva avantaje fata de modele traditionale, fixe, montate pe perete, precum ar fi: portabilitatea, montajul usor, eficienta energetica sporita si pretul mai mic.

Sa mai spunem ca dispune si de o capacitate mare de racire, existand aparate care ajung chiar la 24000 sau 36000 BTU (British Thermal Unit), care reprezinta puterea de racire a aparatului de aer conditionat.

In magazine, vei intalni numeroase asemenea modele, insa este destul de greu sa gasesti unul adecvat.

De aceea, am intocmit mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun aer conditionat mobil, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la aparatele de aer condiționat mobile: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun aer conditionat mobil in functie de capacitate?

Aparatele de aer conditionat mobile pot fi de mai multe feluri in functie de capacitate, astfel: de 8000 – 9000 BTU, 10000 – 15000 BTU, 18000 – 24000 BTU, etc.

Aparat de aer conditionat mobil  de 8000 – 9000 BTU – un asemenea model are o eficienta sporita, avand capacitatea de racire de 2,4 KW. Are rol de racire, dezumidificare si ventilatie a aerului din camera. Poate fi folosit acasa sau la birou. Dispune de o putere de racire de 8000 BTU, fiind destinat unui spatiu cuprins intre 10 si 15 metri patrati. Dispozitivul prezinta rotite pentru deplasarea pe podea.

Aparat de aer condiitonat mobil de  18000 – 24000 BTU – este un echipament portabil mai puternic, pentru incaperi de pana la 50 de metri patrati. Functiile sale sunt de filtrare, dezumidificare si de filtrare a aerului din camera. Se asaza pe podea si poate fi folosit si noaptea, avand functia Sleep, care ii permite o functionare silentioasa. Are un consum scazut, iar nivelul de zgomot este de doar 20 de decibeli. Are 12 trepte de ventilatie a aerului si o eficienta marita.

Profită de Oferta actuală eMAG la aparatele de aer condiționat mobile: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun aer conditionat mobil in functie de eficienta energetica?

Aparatele de aer conditionat mobile pot avea diferite clase energetice, precum: A, A+, A++, A+++ etc. Cea mai buna categorie este A+++.

Aparat de aer conditionat mobil cu clasa energetica A+ – este un dispozitiv care poate avea o capacitate de racire de 9000 BTU si 3 trepte de ventilatie a aerului. Are o foarte buna clasa energetica A+, avand si functii speciale precum Super Silent sau Sleep Mode (pentru functionarea pe timpul noptii).

Aparat de aer conditionat mobil cu clasa energetica A++ – este un echipament performant, avand caracteristici tehnice superioare. Are functii multiple, precum autocuratare, autodiagnoza, autodetectie a pierderilor de refrigerent, 12 trepte de viteza si posibilitratea eliminarii condensului din incapere. Poate avea 18000 – 24000 BTU, iar temperatura maxima de operare este de +50 de grade Celsius.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun aer conditionat mobil. Spor la cumparaturi!

Aparate de aer condiționat mobile de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *