Topul jucariilor educative pentru copii

jucarii-educative-copiiParintii trebuie sa cumpere copiilor lor jucarii educative, care sa ii ajute pe acestia sa-si dezvolte capacitatile mintale, inca de la varste fragede. In prezent, pe piata exista o gama larga de jucarii educative, iar sarcina parintilor este una destul de dificila in alegerea celor potrivite.

Cele mai bune jucarii educative pentru copii depind de mai multi factori. Totul trebuie sa fie adaptat varstei si nivelului de dezvoltare al copiilor. Cei mici sunt avizi de cunoastere si de aceea ei prind foarte repede lucrurile noi.

Va prezentam mai jos un top al jucariilor educative, in functie de varsta copilului tau.

Profită de reducerile de azi la jucăriile pentru copii: CLICK AICI

Topul jucariilor educative pentru copiii prescolari (pana la 7 ani)

Instrumente muzicale

Chitara, tobele, pianul si orga sunt printre cele mai populare instrumente muzicale de jucarie in randul copiilor sub 7 ani. Cei mici iubesc astfel de obiecte, care pot avea un rol important in viata copiilor, in domeniul creativ si afectiv.

Prin cumpararea acestor jucarii muzicale, parintii ii pot ajuta pe copiii lor sa-si dezvolte o pasiune, putandu-le descoperi un talent innascut.

Puzzle-uri

Jucariile de tip puzzle le cultiva copiilor imaginatia, indemanarea si rabdarea. Prin astfel de jucarii, cei mici pot acumula rapid cunostinte vaste de matematica, romana, geografie sau istorie.

Alege ușor în funcție de vârsta copilului cele mai creative jucării pentru copii: CLICK AICI.

Echipamente sportive

Cum majoritatea copiilor iubesc sportul, inca de la varste fragede, parintii trebuie le dezvolte aceasta pasiune. Sportul inseamna sanatate pentru copii, dar si cultivarea spiritului de echipa si de competitie.

Jucarii de construit

Jocurile de construit sunt recomandate tuturor copiilor, ele dezvoltandu-le micutilor gandirea creativa, rabdarea si inteligenta. Atunci cand achizitionati jocuri de constructii verificati pe cutie varsta recomandata.

Jucarii inteligente

Jucariile inteligente sunt acelea in care copiii trebuie sa faca operatii matematice sau sa exerseze cu litere si cifre. Exista nenumarate jocuri inteligente interactive, care aduc multe beneficii prescolarilor.

Profită de oferta actuală la jucariile pentru copii: CLICK AICI.

Topul jucariilor educative pentru copiii scolari (peste 7 ani)

Dupa ce copiii au depasit varsta de 7 ani si au mers la scoala, jocurile educative specifice sunt diferite de cele de pana atunci.

Cunostintele acumulate de copii sunt la un nivel mult mai ridicat si implicit jucariile educative pun accent pe dezvoltarea creativitatii, gandirii si inteligentei.

Jocuri inteligente

Dintre jocurile inteligente caracteristice copiilor scolari mentionam Monopoly, Sudoku, cubul Rubik, seturi creative si interactive.

Alege în funcție de vârsta copilului jucării la Promoție: CLICK AICI.

Puzzle-uri

Jocurile de puzzle trec la un alt nivel de dificultate pentru copiii peste 7 ani. Acestea au sute de piese sau chiar mii si necesita multa rabdare si inteligenta din partea scolarilor.

Lego

Piesele de lego sunt si la aceasta varsta jocuri preferate de copii. De asta data, scolarii construiesc blocuri, turnuri, strazi, masini, parcuri sau chiar orase din lego.

Într-un singur loc găsești toate tipurile de jucării existente, pentru toate vârstele: CLICK AICI.

Jucarii specifice talentelor copiilor

Odata cu avansarea in varsta a copiilor, parintii trebuie sa le directioneze pasiunile si talentele acestora, cu grija si pricepere. De aceea, ei le pot oferi scolarilor oportunitati de a petrece timpul liber in mod creativ si distractiv, in acelasi timp.

Dintre jucariile educative specifice talentelor si pasiunilor copiilor scolari mentionam trusele de colorat si pictat, instrumentele muzicale profesioniste, echipamente de sport, seturile de creatie, obiectele stiintifice, precum microscoape, telescoape, lupe, camere foto, binoclu, jocuri cu planete, sistemul solar, matematica distractiva.

De asemenea, scolarii vor trebui sa invete folosirea produselor tehnologice moderne precum calculatorul, smartphone-ul, tableta. Astfel, copiii vor prefera de multe ori jocurile elctronice pe calculator in detrimentul sportului sau a timpului liber petrecut in natura.

Beneficiază de oferta actuală la jucăriile pentru copii: CLICK AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *