Cum alegi cel mai bun convector electric?

cel-mai-bun-convector-electricEste important sa gasiti cel mai bun convector electric pentru incalzirea eficienta a unor spatii interioare. Cu siguranta veti avea la dispozitie avantaje si beneficii multiple in cazul in care veti lua in calcul aceasta modalitate de achizitionare. In momentul in care veti dori sa gasiti cel mai bun convector electric, este important sa acordati o atentie sporita elementelor importante. Pentru spatiile mai restranse, aerotermele si caloriferele electrice reprezinta o modalitate eficienta pentru incalzire insa, in cazul unor spatii extinse, in care se doreste o incalzire treptata, este nevoie de un convector electric, iar acesta va ofera o eficienta maxima.

Despre convectorul electric putem spune ca reprezinta un aparat care preia aerul rece in partea de jos, din spatiul in care este amplasat, pentru al incalzi si pentru a elimina un aer cald in zona superioara. Acesta este sistemul de functionare a unui produs de acest tip, iar in cazul in care veti lua in calcul utilizarea lui veti avea numai de castigat. Aceste produse se pot gasi la un pret foarte avantajos, iar in cazul in care veti dori sa achizitionati cel mai bun convector electric, veti gasi cu siguranta solutii optime.

Vezi rapid o ofertă de preț: CLICK AICI

Convector electric de podea (portabil) sau convector electric de perete (fix)?

In momentul achizitionarii, aveti ocazia de a opta pentru doua modele de convectoare electrice: convectoare electrice de podea (portabile) si convectoare electrice de perete (fixe).

In cazul in care veti dori sa obtineti un aer cald pentru camere cu dimensiuni extinse, este indicat sa optati pentru un convector electric de podea. Daca veti face acest lucru, aveti ocazia de a plasa convectorul in mijlocul camerei, iar spatiul va fi incalzit uniform in toate directiile spre exterior. De asemenea, puteti opta pentru un convector electric de podea si in cazul in care veti dori sa utilizati acest produs in diferite locatii, fiind portabil.

Pe de alta parte, in cazul in care veti dori sa economisiti din spatiu, este necesar sa optati pentru un convector electric de perete. Acesta este fix, insa va trebui sa va ganditi daca veti utiliza acest convector in cadrul aceleiasi incaperi permanent. Convectoarele de acest tip au o portabilitate redusa, insa eficienta lor nu va lasa de dorit, mai ales in jurul convectorului.In situatiile in care aveti de incalzit camere cu suprafete mici, atunci solutia fixa este ideala pentru montarea unui convector.

Avand in vedere aceste detalii, aveti toate sansele sa achizitionati cel mai bun convector electric.

Pentru ofertă convector electric de podea (portabil): CLICK AICI.

Vezi ofertă convector electric de perete (fix): CLICK AICI.

Tipul convectiei pentru cel mai bun convector electric: naturala sau asistata?

Despre tipul convectiei se poate spune ca este naturala sau asistata. In aceste conditii, in cazul in care veti dori sa achizitionati acest produs pentru incalzirea unor incaperi cu dimensiuni medii, si un proces mai lent de incalzire, atunci trebuie sa optati pentru convectia naturala. Acest sistem va functiona ca un sistem incorporat de incalzire, oferind o eficienta ridicata, dar lenta. Totodata, convectia naturala propune radierea caldurii in exterior, fara a sufla aerul, doar lasand-ul sa treaca prin elementi.

Insa, in cazul in care veti doriti sa optati pentru un convector electric mai eficient si care poate incalzi mai repede camerele, expulzand aerul cald pe distante mari, atunci este indicata o convectie asistata. Acest lucru inseamna ca acest aparat va avea si un ventilator, cel care va realiza convectia asistata. In cazul acestor modele de convectoare electrice ce propun o convectie asistata, putem spune ca randamentul este mai mare, iar perioada de incalzire este mai scurta. Acest produs functioneaza ideal chiar si pentru spatiile cu o suprafata extinsa. Insa, trebuie sa aveti in vedere si faptul ca efectele caldurii se vor resimti pentru o perioada scurta de timp, odata cu intreruperea functionarii, deoarece ritmul de emanare a caldurii este unul nenatural, iar obiectele si suprafetele din camera vor ramane reci.

In functie de necesitatile pe care le aveti in ceea ce priveste incalzirea, veti gasi cu siguranta cel mai bun convector electric.

Cumpără-ți Acum Convector Electric la Preț Redus: CLICK AICI.

Puterea (w) celui mai bun convector electric

Puterea unui convector electric reprezinta o alta chestiune importanta pe care va trebui sa o aveti in vedere. Spunem acest lucru deoarece aceasta caracteristica va ajuta sa aflati detalii despre doua aspecte importante. Printre acestea putem aminti randamentul de incalzire si consumul de energie. In ceea ce priveste puterea rezistentei incorporate, putem spune ca aceasta se va situa intre 500 – 3000 W. In cazul in care locuiti intr-un apartament cu camere mici, atunci un nivel de putere de 1500 W va fi suficient pentru incalzire. In acest sens, aveti ocazia de a economisi in momentul achizitionarii, dar si in momentul utilizarii energiei.

Pe de alta parte, in cazul in care camerele pe care veti dori sa le incalziti sunt spatioase, atunci aveti nevoie de un convector electric mai eficient si mai puternic, cu o putere situata in jurul valorii de 2000 W. Este indicat ca in momentul achizitionarii unor convectoare electrice sa calculati consumul in functie de putere. De asemenea, este important sa tineti cont de numarul de ore in care va fi utilizat acest produs, fara oprire. In aceste conditii, este necesar sa aveti in vedere faptul ca o capacitate de 3000 W inseamna 3 kW, ce vor fi consumati intr-o ora de functionare continua a convectorului electric.

Avand in vedere puterea unui aparat de acest tip, aveti ocazia de a gasi cel mai bun convector electric.

Reduceri la Convectoarele Electrice: CLICK AICI.

Functiile speciale ale celui mai bun convector electric

Prin functiile speciale a celui mai bun convector veti avea ocazia de a beneficia de o utilizare simpla si eficienta. In aceste conditii, putem spune ca, spre deosebire de alte aparate utilizate pentru incalzirea unor spatii, acest produs nu se incalzeste in exterior in momentul functionarii. Astfel, nu va reprezenta un risc pentru familie si copii, deoarece este eliminata posibilitatea aparitiei unor accidente nedorite, precum arsurile.

In ceea ce privesc functiile speciale a celui mai bun convector electric, putem spune ca va trebui sa includa incalzirea in trepte de intensitate, un mod economic de utilizare. In cazul in care veti dori sa utilizati un convector electric intr-un mod facil, este indicat sa optati pentru un model prevazut cu un panou digital de control sau cu termostat de ambianta. Insa, singurul dezavantaj in ceea ce privesc functiile speciale, este reprezentat de faptul ca sunt necesare fonduri suplimentare pentru achizitionarea produsului dorit. Insa, investitia pe care o veti face va fi recuperata, deoarece veti beneficia de un produs eficient si de calitate.

Asadar, avand in vedere functiile speciale, veti gasi cu siguranta cel mai bun convector electric.

Profită de oferta actuală la convectoarele electrice: CLICK AICI.

Brandul celui mai bun convector electric

In ceea ce priveste brandul de la care puteti cumpara cel mai bun convector electric, putem spune ca posibilitatile sunt multiple. In aceste conditii puteti lua in calcul produsele Tesy, recunoscute pentru eficienta lor in ceea ce priveste incalzirea unor spatii, indiferent de dimensiune. Convectoarele electrice oferite de Hausberg reprezinta, de asemenea, o solutie avantajoasa de achizitionare, daca veti dori un raport excelent calitate – pret. Optand in momentul achizitionarii pentru produsele ADAX Norvegia, aveti ocazia de a gasi produse de calitate, eficiente si fiabile. O alta modalitate de achizitionare potrivita pentru convectoarele electrice este reprezentata de brandul Home, ce propune produse ideale pentru incalzire. Argo va ofera, de asemenea, convectoare electrice fiabile si eficiente in utilizare. Produsele Albatros reprezinta o alta ocazie avantajoasa, prin care veti gasi convectoare electrice ce nu vor lasa de dorit in ceea ce priveste functionarea. In cazul in care veti opta pentru produsele Radialight, aveti sansa de a gasi convectoarele electrice dorite. Nu in ultimul rand, puteti alege produsele IRSAP in cazul in care cautati o modalitate optima de incalzire.

Tinand cont de brandul de la care urmeaza sa achizitionati produse, veti gasi cu siguranta cel mai bun convector electric, prin care sa incalziti in mod eficient spatiile pe care le aveti la dispozitie.

Convectoare electrice de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *