Cum alegi cele mai bune calorifere?

cele-mai-bune-calorifereEste foarte important sa selectati cele mai bune calorifere pentru incalzirea spatiilor inchise. Caloriferele ofera solutii multiple in ceea ce priveste incalzirea, acesta fiind si motivul pentru care sunt utilizare la scara foarte larga. Randamentul pe care il propun in ceea ce priveste eficienta este unul ideal si veti avea ocazia de a gasi calorifere la un pret foarte avantajos. Preturile sunt avantajoase in raport cu alte produse din aceasta categorie, printre care putem aminti convectoarele sau aerotermele ce propun o performanta inalta.

Referitor la oferta disponibila in ceea ce priveste achizitionarea, putem spune ca este una variata si veti avea ocazia de a gasi mereu o solutie eficienta in acest sens. Insa, in momentul selectiei si achizitionarii este foarte important sa fiti atenti la capacitatile propuse de caloriferul pe care il veti selecta. Nu este deloc dificil sa gasiti cea mai buna solutie de achizitionare in cazul in care cautati cele mai bune calorifere. In acest sens, este indicat sa tineti cont de urmatoarele chestiuni importante pentru a lua decizia ideala, prin care puteti incalzi eficient locuinta.

Vezi rapid o ofertă de preț: CLICK AICI

Calorifere cu elementi, calorifere tip panou sau calorifere portprosop?

In momentul selectiei celui mai bun calorifer, aveti ocazia de a opta pentru un calorifer cu elementi, un calorifer tip panou sau pentru un calorifer portprosop. In functie de cerintele si necesitatile pe care le aveti, puteti gasi exact ceea ce va intereseaza.

Despre caloriferele cu elementi putem spune ca ofera modele variate si sunt create din fonta sau aluminiu. Totodata, se poate spune despre aceste calorifere ca se incalzesc mai greu, datorita materialului din care sunt create si a faptului ca au elementi. Insa, reprezinta solutia excelenta de achizitionare si utilizare in cazul in care doriti o incalzire pe etape a locuintei. Caloriferele cu elementi a reprezentat in trecut modalitatea optima de incalzire, fiind foarte eficiente.

In prezent, putem spune ca cele mai populare modele de calorifere sunt cele din otel de tip panou. Aspectul acestor calorifere este unul modern, avand de cele mai multe ori un finisaj alb. Eficienta caloriferelor panou nu va lasa de dorit, iar estetica reprezinta un motiv important pentru achizitionarea lor.

Caloriferele portprosop sunt utilizate de cele mai multe ori in bai, reprezentand o solutie optima pentru a usca prosoapele. De asemenea, aceste calorifere pot reprezenta si un suport pentru prosoapele pe care le utilizam in baie. In functie de dorintele si necesitatile pe care le aveti, optand pentru un calorifer din aceste categorii veti gasi cu siguranta cel mai bun calorifer.

Pentru ofertă calorifere cu elemenți: CLICK AICI.

Vezi ofertă calorifere tip panou: CLICK AICI.

Ofertă calorifere portprosop: CLICK AICI.

Calorifere cu orientare verticala sau calorifere cu orientare orizontala?

Exista doua posibilitati in ceea ce priveste orientarea caloriferului si va trebui sa aveti in vedere acest lucru in momentul achizitionarii.

Principalul motiv pentru care ar trebui sa selectati un calorifer cu orientare verticala este reprezentat de faptul ca aceste calorifere sunt mai mici si mai subtiri. Acest lucru inseamna ca au nevoie de un spatiu interior mai mic pentru montare. Estetica acestor calorifere este una avantajoasa, in comparatie cu ceea ce ofereau caloriferele traditionale. Se regasesc in cele mai multe situatii in bai, pentru a sprijini prosoapele. Astfel, este indicat sa optati pentru un calorifer cu orientare verticala mai mult pentru bai.

Despre caloriferele cu orientare orizontala putem spune ca sunt cele mai uzuale calorifere, fiind ideale pentru incalzirea dormitorului, livingului, cat si a altor spatii, dimensiunea acestuia urmând a se face in functie de marimea camerei si de gradul de izolatie termica al acesteia. De asemenea, despre acest calorifer putem spune ca este creat, in principal, din aluminiu sau otel, reprezentand o modalitate ideala de inlocuire a caloriferelor traditionale din fonta.

In functie de necesitatile pe care le aveti, urmeaza sa optati pentru cel mai bun calorifer, tinand cont si de orientarea acestuia.

Pentru Ofertă calorifere cu orientare verticală: CLICK AICI.

Vezi Ofertă calorifere cu orientare orizontală: CLICK AICI.

Calorifere din otel, inox sau aluminiu?

Caloriferele din otel reprezinta in momentul actual cea mai populara modalitate de achizitionare. Acest lucru se intampla ca urmare a faptului ca propun o rezistenta ridicata in ceea ce priveste utilizarea la temperaturi mari a apei din interior. Ele pot incalzi intr-un timp scurt o incapere. Despre avantajele acestor calorifere din otel, putem spune ca sunt usor de manevrat si de montat, fiind potrivite pentru locuintele cu centrala. Rezista la temperaturi ridicate a apei, pana la 100 de grade Celsius, si se incalzesc repede, oferind apa calda necesara intr-un timp scurt. Aspectul acestora este unul modern si placut, reprezentand o varianta ieftina de achizitionare. Dezavantajele acestor calorifere din otel sunt reprezentate de faptul ca au o durata de viata scazuta, pana la 10 ani, si necesita o apa tratata pentru a nu se infunda. De asemenea, caloriferele din otel se racesc foarte repede.

Caloriferele din inox reprezinta, de asemenea, o modalitate optima de achizitionare. Optand pentru aceasta varianta veti dispune de un aspect placut al caloriferului, acesta fiind principalul avantaj. De asemenea, pot incalzi eficient un spatiu interior.

O alta optiune in ceea ce priveste materialul caloriferului este reprezentata de aluminiu, iar acestea au dimensiuni reduse, sunt usoare, iar instalarea lor este facila. Avantajele propuse de aceste calorifere sunt reprezentate de faptul ca nu ruginesc, sunt usoare, consuma putin, se incalzesc repede, iar daca sunt intretinute corect au o durata de viata de pana la 20 de ani. Insa, pot fi vulnerabile la socuri si se pot deforma, iar racirea lor este rapida.

In functie de cerintele in incalzire pe care le aveti, puteti opta pentru cel mai bun calorifer, tinand cont si de materialul din care este creat.

Pentru Ofertă calorifere din oțel: CLICK AICI.

Vezi Ofertă calorifere din inox: CLICK AICI.

Ofertă calorifere din aluminiu: CLICK AICI.

Puterea termica nominala (w) a celor mai bune calorifere

In functie de modelul ales, aveti posibilitatea de a opta pentru o putere termica nominala a unui calorifer cuprinsa intre 500 – 2000 W. Bineinteles exista si alte valori, insa este important sa tineti cont de spatiul pe care urmeaza sa il incalziti pentru a lua decizia optima referitor la puterea termica nominala. In aceste conditii, mai putem adauga faptul ca puterea unui calorifer se calculeaza in functie de volumul camerei ce urmeaza sa fie incalzita. Avand in vedere acest lucru, puteti lua in calcul achizitionarea celui mai eficient calorifer.

In cazul in care veti dori sa identificati necesarul de putere, este mai intai indicat sa stabiliti volumul camerei. Pentru a obtine volumul trebuie sa inmultiti lungimea cu latimea si inaltimea. Apoi, este necesar sa multiplicati valoarea obtinuta cu coeficientul caloric, iar in cadrul apartamentelor aceasta valoare este cuprinsa, de cele mai multe ori, intre 40 – 70, insa cel mai des are valoarea de 50. Urmatorul pas este acela de a inmulti rezultatul cu 1.163, pentru a transforma puterea din kilocalorii in watti. Valoarea pe care o veti obtine este valoarea puterii de care aveti nevoie pentru a incalzi o camera.

Este indicat sa aveti in vedere aceste calcule pentru a gasi cel mai bun calorifer si veti fi cu siguranta multumiti de tot ceea ce veti obtine.

Vezi Reducerile de Azi la Calorifere: CLICK AICI.

Brandul celor mai bune calorifere

Daca sunteti in cautarea celui mai bun calorifer, este indicat sa luati in calcul achizitionarea unui brand potrivit. In cele ce urmeaza veti avea ocazia de a descoperi informatii despre produsele oferite de brandurile recunoscute in acest domeniu. In cazul in care sunteti in cautarea celui mai bun calorifer, puteti opta pentru produsele Airfel, deoarece va ofera avantaje si beneficii multiple. De asemenea, o alta modalitate de achizitionare este reprezentata de brandul Ferroli, ce propune mereu oferte avantajoase pentru calorifere eficiente in incalzire. Von Lorch Design reprezinta o alta modalitate de achizitionare, in cazul in care sunteti in cautarea unor calorifere ce ofera eficienta in incalzire si o estetica aparte. Eficienta este foarte importanta atunci cand veti dori sa achizitionati cel mai bun calorifer, fiind indicat sa luati in calcul si brandul Global Radiatori Italia. Cu siguranta veti fi multumiti de calitatea caloriferelor primite si in cazul in care veti alege produsele oferite de catre brandul Mario. Nu in ultimul rand, puteti opta pentru caloriferele propuse de Koph, pentru a gasi produsul dorit.

Optand pentru unul din aceste branduri, veti gasi cu siguranta caloriferele potrivite pentru locuinta dumneavoastra, ce nu vor lasa de dorit din punct de vedere al calitatii si esteticii.

Cumpără-ți cele mai bune calorifere la Promoție: CLICK AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *