Top 5 storcatoare de fructe ieftine si bune 2018!

storcatoare de fructe ieftine si buneCauti un storcator de fructe ieftin si bun? Mai jos ti-am pus la dispozitie ,,Top 5 storcatoare de fructe ieftine si bune 2018!”.

1. Storcator de fructe Heinner HSF-500S, 500W, Recipient pulpa 1.2l, Recipient suc 350 ml, 2 trepte de viteza, Inox

Storcatorul de fructe Heinner HSF-500S, 500W ocupa locul 1 in ,,Top 5 storcatoare de fructe ieftine si bune 2018!”.

Un storcator de fructe Heinner HSF-500S reprezinta solutia optima si avantajoasa de achizitionare si veti observa cu siguranta acest lucru pe perioada utilizarii. Puterea unui storcator de fructe de acest tip este de 500 W, ceea ce inseamna ca nu va lasa niciodata de dorit in ceea ce priveste eficienta.

Referitor la utilizarea acestui produs, veti avea la dispozitie si un recipient pentru pulpa, cel care propune o utilizare simpla si eficienta. De asemenea, despre capacitatea recipientului pentru pulpa putem spune ca este de 1,2 l, suficienta pentru o utilizare optima.

In alta ordine de idei, despre capacitatea recipientului pentru suc a acestui storcator de fructe putem spune ca este de 350 ml, iar in momentul utilizarii aveti la dispozitie doua trepte de viteza.

Referitor la accesoriile acestui storcator de fructe, aveti la dispozitie un accesoriu de impingere, sita din inox, sistem de siguranta si sistem anti alunecare.

Prin achizitionarea acestui storcator de fructe veti avea la dispozitie conditii optime si avantajoase de utilizare, prin care veti obtine beneficii si avantaje multiple. Acest produs face parte din categoria storcatoarelor de fructe ieftine si bune, ceea ce inseamna ca veti avea la dispozitie o calitate superioara, iar pretul de achizitionare va fi mereu unul avantajos.

Cu siguranta veti fi pe deplin incantati de tot ceea ce ofera un produs de acest tip, fiind un ajutor de nadejde in bucataria dumneavoastra in momentul in care veti dori sa procesati fructe.

Persoanele ce au ales deja un storcator de fructe Heinner HSF-500S sunt multumite pe deplin de raportul calitate-pret al acestui produs. De asemenea, aceste persoane ne spun ca acest storcator este simplu de utilizat si foarte eficient.

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la storcătoarele de fructe: CLICK AICI.

2. Storcator de fructe si legume Tefal Easy Fruit ZE581B, 700 W, Recipient suc 1.25 l, Recipient pulpa 3 l, 2 Viteze, Tub de alimentare 75 mm, Alb

Storcatorul de fructe si legume Tefal Easy Fruit ZE581B ocupa locul 2 in ,,Top 5 storcatoare de fructe ieftine si bune 2018!”.

In cazul in care veti alege un storcator de fructe si legume Tefal Easy Fruit ZE581B in momentul achizitionarii, veti avea ocazia de a descoperi un produs deosebit din toate punctele de vedere, conceput pentru a oferi mereu rezultate excelente in bucatarie. In aceste conditii, puteti utiliza acest storcator in cazul morcovilor sau a supelor de rosii, iar rezultatele vor fi mereu cele dorite de dumneavoastra.

Tubul de alimentare este unul larg, ceea ce inseamna ca nu veti intampina dificultati in a procesa fructe de mari dimensiuni, printre care putem aminti merele. Daca veti lua in calcul aceasta varianta de achizitionare veti avea ocazia de a gasi partenerul perfect pentru a prepara portia zilnica de fructe si legume.

De asemenea, acest storcator de fructe este foarte eficient si ca urmare a puterii pe care o ofera pe perioada utilizarii. In aceste conditii, veti avea la dispozitie o putere de 700 W si doua setari de viteza, pentru a obtine mereu rezultatele dorite indiferent de ingredientele folosite.

Totodata, veti avea ocazia de a utiliza acest storcator de fructe in conditii de siguranta maxima, fiind prevazut cu un maner de blocare inteligenta. Luand in calcul aceasta varianta de achizitionare veti descoperi un storcator de fructe usor de utilizare, iar separatorul de spuma integrat, va oferi mereu un suc limpede. Un storcator de acest tip este ideal pentru intreaga familie, oferind un recipient pentru pulpa de 3 l. Cu siguranta veti descoperi faptul ca acest storcator de fructe este foarte practic, avand functii si caracteristici multiple.

Optand pentru aceasta varianta de achizitionare veti gasi exact ceea ce doriti. Spunem acest lucru deoarece persoanele ce au ales deja un storcator de fructe si legume Tefal Easy Fruit ZE581B sunt multumite de calitatea primita si de pretul avantajos a produsului.

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la storcătoarele de fructe: CLICK AICI.

3. Storcator de fructe si legume Tefal ZN355C3E, 300 W, Recipient pulpa 0.7 l, 2 Viteze, Tub de alimentare 53 mm, Con citrice, Inox/Negru

Storcatorul de fructe si legume Tefal ZN355C3E ocupa locul 3 in ,,Top 5 storcatoare de fructe ieftine si bune 2018!”.

Daca veti alege un storcator de fructe si legume Tefal ZN355C3E veti avea ocazia de a descoperi calitatea dorita, iar eficienta unui produs de acest tip nu va lasa niciodata de dorit. Acest storcator de fructe este ideal pentru toate tipurile de ingrediente, ceea ce inseamna ca veti avea ocazia de a obtine un suc de portocale delicios sau o supa de rosii cu o textura ideala.

In ceea ce priveste utilizarea, veti avea ocazia de a dispune de un tub de alimentare larg, cu un diametru de 54 mm. Acest lucru inseamna ca veti procesa fructele si legumele in conditii optime, fara a mai fi necesara taierea in bucati mici. Cu siguranta veti aprecia tot ceea ce ofera un storcator de fructe de acest tip, deoarece va ofera ocazia de a va reincarca bateriile cu energie si de a obtine sucuri delicioase si pline de vitamine.

Acest storcator de fructe este eficient, avand o putere de 300 W, punand la dispozitie 2 viteze pentru a obtine rezultatele dorite in cazul oricarui tip de ingrediente. Pe de alta parte, despre acest produs putem spune ca este prevazut cu un recipient pentru pulpa integrat si un orificiu de scurgere cu sistem antipicurare. In aceste conditii, blatul din bucataria dumneavoastra va ramane mereu curat, avand la dispozitie o utilizare optima si facila.

Acest storcator va pune la dispozitie un tub de alimentare larg, iar extragerea sucului va fi de asemenea mai usoara.

Multe persoane au ales deja un storcator de fructe si legume Tefal ZN355C3E in momentul achizitionarii, fiind multumite de raportul excelent calitate-pret. De asemenea, aceste persoane spun ca produsul este usor de utilizat si de intretinut.

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la storcătoarele de fructe: CLICK AICI.

4. Storcator de fructe si legume Gorenje JC803G, 800W, 3 viteze, recipient suc 1L, recipient pulpa 2L, Alb/Verde

Storcatorul de fructe si legume Gorenje JC803G ocupa locul 4 in ,,Top 5 storcatoare de fructe ieftine si bune 2018!”.

Cu siguranta veti aprecia tot ceea ce ofera un storcator de fructe si legume Gorenje JC803G pe perioada utilizarii, acest produs fiind recunoscut pentru eficienta sa si pentru beneficiile pe care le ofera. In ceea ce priveste utilizarea, aveti la dispozitie o viteza ajustabila, ceea ce inseamna ca veti obtine rezultatele dorite in procesarea fructelor si a legumelor.

Totodata, aveti la dispozitie posibilitatea de a utiliza butonul de siguranta, ceea ce inseamna ca veti elimina posibilitatea aparitiei unor accidente neplacute. Optand pentru acest produs veti dispune de un recipient pentru suc de 1 l, si de un recipient pentru pulpa de 2,4 l. Asadar, utilizarea se va desfasura mereu in conditii optime, avand la dispozitie o eficienta ideala din toate punctele de vedere.

Carcasa acestui storcator de fructe este din otel inoxidabil, fiind prevazut si cu un tub de alimentare larg, pentru o utilizare simpla si facila. In aceste conditii, nu va mai fi necesar sa maruntiti prin taiere fructele si legumele inainte de procesarea acestora.

Lungimea cablului de alimentare a acestui storcator de fructe este de 1 m.

Totodata, veti avea la dispozitie o putere de 800 W, ceea ce inseamna ca veti dispune de o eficienta ideala din toate punctele de vedere. In cazul in care veti alege un storcator de fructe si legume Gorenje JC803G veti gasi cu siguranta un produs ieftin si bun, pe care sa il utilizati mereu in conditii optime si avantajose.

Persoanele ce au ales deja un produs de acest tip sunt multumite pe deplin de raportul calitate-pret si de eficienta unui storcator de fructe precum acesta. De asemenea, aceste persoane ne spun ca acest storcator de fructe este usor de utilizat.

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la storcătoarele de fructe: CLICK AICI.

5. Storcator de fructe si legume Philips Viva Collection HR1832/02, 500 W, Recipient suc 0.5 l, Recipient pulpa 1 l, 1 Viteza, Tub de alimentare 55 mm, Negru/Argintiu

Storcatorul de fructe si legume Philips Viva Collection HR1832/02 ocupa locul 5 in ,,Top 5 storcatoare de fructe ieftine si bune 2018!”.

Odata ce veti alege un storcator de fructe si legume Philips Viva Collection HR1832/02 veti avea ocazia de a gasi produsul ideal pentru bucataria dumneavoastra. Acest lucru este posibil ca urmare a faptului ca acest storcator de fructe si legume este unul compact, ce ofera mereu eficienta pe perioada utilizarii.

Totodata, acest storcator de fructe va ofera ocazia de a utiliza propriul dumneavoastra pahar pentru suc, pe care urmeaza sa il asezati sub robinetul integrat. Eficienta acestui storcator de fructe si legume nu va lasa niciodata de dorit si veti observa cu siguranta acest lucru.

Prin sistemul de extractie inovator Quick Clean veti avea ocazia de a prepara pana la 1,5 l de suc odata, fara a mai fi necesara golirea recipientului pentru pulpa.

De asemenea, in ceea ce priveste utilizarea, veti avea la dispozitie o sita electropolisata, ceea ce inseamna ca fibrele din pulpa nu se vor mai bloca in sita. Asadar, veti avea la dispozitie o modalitate simpla si avantajoasa de curatare.

Acest storcator de fructe propune colectarea pulpei intr-un singur loc, datorita design-ului rotund si a suprafetelor netede. In aceste conditii, nu va mai fi necesar sa indepartati pulpa din alte componente precum capacul. Astfel, este indicat sa luati in calcul aceasta modalitate de achizitionare si veti fi pe deplin multumiti de tot ceea ce veti primi. Optand pentru acest produs veti gasi un storcator de fructe ieftin si bun.

Multe persoane au ales deja un storcator de fructe si legume Philips Viva Collection HR1832/02, iar in prezent ne spun ca acest produs este foarte eficient, simplu de utilizat si ofera un raport excelent calitate-pret.

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la storcătoarele de fructe: CLICK AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Acest top aparţine exclusiv site-ului Chibzuintza.ro, iar dacă ai vreo sugestie cu privire la acest top sau dacă ai utilizat vreunul din produsele din acest top şi ţi-ai făcut vreo părere despre el, pozitivă sau negativă, m-aş bucură foarte tare să aud părerea ta. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, deoarece mă va ajuta să îmbunătăţesc topul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *