Cum alegi cel mai bun storcator de fructe si legume?

 

storcator-fructe-legumeIncep articolul prin a-ti recomanda un magazin online, de unde iti poti cumpara un storcator de fructe si legume de calitate, la un pret foarte avantajos. Magazinul il gasesti AICI,. Un lucru foarte important, cumparand din acest magazin, daca nu esti multumit de storcatorul de fructe si legume achizitionat, il poti returna in termen de 30 zile de la data achizitiei.

Atunci cand simti nevoia sa te racoresti cu un suc de calitate, alege sa ti-l prepari singur in propria casa, cu ajutorul unui storcator de fructe de calitate. Este cel mai simplu, comod si rapid mod prin care poti sa te bucuri, nu doar de un gust aromat, ci si de o portie importanta de energie si sanatate.

Daca sucul din comert este o adevarata bomba pentru sanatate, fiind plin de aditivi si lipsit de vitamine si minerale, sucul preprarat acasa este o adevarat mina de elemente nutritive, de care ar trebui sa profiti.

Achizitionarea unui storcator de fructe si legume devine, pentru persoanele care au copii mici, pentru toti cei care se doresc sanatosi, o adevarata necesitate.

Alegerea celui mai bun storcator de fructe si legume poate fi o adevarata provocare, iar pentru a face cea mai buna alegere, trebuie sa tii cont de cateva reguli simple, dar foarte importante.

Tipul storcatorului de fructe si legume

Mai intai trebuie sa aleagi tipul storcatorului de fructe si legume. Poti opta pentru un storcator de citrice, pentru unul mecanic (manual), pentru un strocator de fructe si legume centrifugal sau pentru un storcator de fructe si legume cu unul sau doua axe canelate (melcat).

Referitor la storcatoarele de citrice, este de la sine inteles ca acestea se folosesc pentru prepararea sucului de citrice. Fructul se taie in jumatate si se introduce in storcator.

Storcator de citrice la un pret foarte bun gasesti AICI.

In ceea ce priveste stoarcatoarele manuale, stoarcerea se realizeaza prin forta utilizatorului.

Cele mai utilizate storcatoare de fructe si legume sunt storcatoarele centrifugale, acestea asigurand cea mai rapida stoarcere, preturile fiind, in general, accesibile.

Poti cumpara un storcator de fructe si legume centrifugal la un pret foarte bun de AICI, iar daca nu esti multumit de randamentul acestuia, il poti returna foarte usor in 30 zile de la data achizitiei.

Dintre toate tipurile de stoarcatoare de fructe si legume enumerate, stoarcatoarele de fructe si legume cu un ax canelat (melcat) dau cel mai bun randament cu majoritatea fructelor si legumelor. Calitatea sucului facut cu un strocator de fructe si legume cu un ax canelat (melcat) este superioara, datorita faptului ca acesta actioneaza cu o viteza de rotatie mai mica, comparativ cu un storcator de fructe si legume centrifugal, presarea fructelor facandu-se la rece.

Storcatoarele de fructe si legume cu doua axe canelate reprezinta varianta superioara storcatoarelor cu un ax canelat, eficienta acestora fiind mai ridicata. Dezavantejele storcatoarelor cu melc sunt pretul mai ridicat si timpul mai indelungat de preparare a sucului.

Un asemenea storcator, la un pret avantajos, gasesti aici, iar daca nu esti multumit de randamentul acestuia, il poti returna foarte usor in 30 zile de la data achizitiei.

Nivelul de zgomot al storcatorului de fructe si legume

Cand alegi un storcator de fructe si legume, nu neglija nivelul de zgomot. Sunetul scos de un storcator de fructe si legume mai zgomotos te poate deranja. Iti recomand un storcator de fructe si legume cu un nivel de zgomot de pana la 80 dB.

Ce trebuie sa mai stii despre un stoarcator de fructe si legume

Foarte importante sunt si accesoriile, asa ca iti recomand un storcator de fructe si legume al carui recipient pentru suc are o capacitate de peste 0.8 l, astfel incat cantitatea de suc rezultata in urma unei sesiuni de stoarcere sa fie suficienta.

Storcatoarele de fructe si legume de caltate prezinta si un recipent special pentru pulpa de fructe, ce poate fi folosita pentru diferite creme, paste sau pentru preparatele copiilor mici.

Un storcator de fructe si legume de cea mai buna calitate trebuie sa ofere si alte beneficii, pe langa sucul gustos si sanatos, de aceea, atunci cand doresti sa achizitionezi un model mai performant,  orienteaza-te spre cel care detine si functia de pasare, macinare, tocare sau feliere.

Avand in vedere ca pretul unui storcator de fructe si legume nu este unul foarte mare, asigura-te ca faci o investitie sigura, alegandu-l pe cel mai bun.

Cumpara-ti storcator de fructe si legume din cel mai mare magazin online, la pret redus CLICK AICI,

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *