Top 5 masini de spalat cu uscator de rufe ieftine si bune 2018!

Cauti o masina de spalat cu uscator? Mai jos ti-am pus la dispozitie ,,Top 5 masini de spalat cu uscator de rufe ieftine si bune!”.

1. Masina de spalat rufe cu uscator Beko HTV8633XS1

Masina de spalat rufe cu uscator Beko HTV8633XS1 ocupa locul 1 in ,,Top 5 masini de spalat cu uscator de rufe ieftine si bune!”.

Este o masina de spalat rufe cu uscator cu capacitate 8 kg la spalare si 5 kg la uscare. avand o viteza maxima de centrifugare de 1200 rpm.

Referitor la nivelul de zgomot, masina de spalat rufe cu uscator Beko HTV8633XS1 are un nivel de zgomot de 57 dB la spalare, respectiv 74 dB la centrifugare, fiind o masina de spalat cu uscator destul de silentioasa.

Este ideala pentru a acoperi necesitatile unei familii e 4 membri, dar poate fi utilizata cu succes si in cadrul familiilor mai mari, caz in care spalarea intregii cantitati de rufe se va realiza in mai multe cicluri.

Dimensiunile sunt si ele importante, pentru ca in functie de acestea vom stabili spatiul pentru amplasare masinii de spalat cu uscator. Astfel, trebuie sa luati in calcul pentru masina de spalat rufe cu uscator Beko HTV8633XS1 urmatoarele dimensiuni: adancime 54 cm, latime 60 cm si inaltime 84 cm.

Functii:
clatire suplimentara, sistem control exces apa, sistem electronic de control al balansului, sfisare timp spalare ramas, Time Delay.

Programe spalare: rufe delicate, program spalare manuala, lana, program rapid (14 minute), program clatire intensiva, bumbac, sintetice, prespalare, bumbac Eco, tricouri.

Tehnologii speciale: 

– Tehnologia OptiSense asigura consumul optim de apa si de energie necesare pentru fiecare spalare, prin intermediul celor 4 senzori speciali: 3 senzori sunt dedicati ingrijirii hainelor, iar cel de-al 4-lea senzor prelungeste durata de viata a masinii de spalat rufe.

– Sistemul Aquafusion valorifica la maxim consumul de apa, energie si detergent in timpul spalarii.

Utilizatorii masinii de spalat rufe cu uscator Beko HTV8633XS1 apreciaza, in principal, faptul ca este foarte eficienta, atat in ceea ce priveste spalarea, cat si in ceea ce priveste uscarea. De asemenea, se apreciaza si faptul ca nivelul de zgomot este redus, intrand astfel in clasa masinilor de spalat cu uscator de rufe silentioase.

O poti achizitiona la un pret foarte bun de AICI.

Vezi si alte oferte la Masinile de Spalat cu Uscator: CLICK AICI.

2. Masina de spalat rufe cu uscator Beko HTV8733C0M

Masina de spalat rufe cu uscator Beko HTV8733C0M ocupa locul 2 in ,,Top 5 masini de spalat cu uscator de rufe ieftine si bune!”.

Este o masina de spalat cu uscator foarte calitativa, de culoare gri, avand 8 kg capacitatea de spalare si 5 kg capacitatea de uscare, fiind recomandata in cazul familiilor mai restranse.

Masina de spalat rufe cu uscator Beko HTV8733C0M se inscrie in clasa de eficienta energetica A, atat in ceea ce priveste spalarea, cat si in ceea ce priveste centrifugarea.

Este o masina de spalat cu uscator destul de silentioasa, parametrii de luat in calcul in aceasta privinta fiind: 57 dB nivel de zgomot la spalare, 77 dB nivel de zgomot la centrufugare, respectiv 74 dB nivel de zgomot la uscare.

Vine cu o viteza de centrifugare de 1400 rpm, eficienta de spalare si uscare fiind foarte ridicata.

Referitor la tipul de incarcare, masina de spalat rufe cu uscator Beko HTV8733C0M se incrie in clasa masinilor de spalat cu uscator de rufe cu incarcare frontala, dimensiunile de luat in calcul pentru stabilirea pozitiei de instalare fiind: adancime 54 cm, latime 60 cm si inaltime 84 cm.

Programe spalare: rufe delicate, program spalare manuala, lana, program rapid (14 minute), program clatire intensiva, bumbac, sintetice, prespalare, bumbac Eco, tricouri.

Utilizatorii masinii de spalat rufe cu uscator Beko HTV8733C0M apreciaza faptul ca nu este zgomotoasa, remarcand eficienta la spalare si uscare, fara ca hainele sa capete un miros neplacut. De asemenea, se apreciaza pretul bun de achizitie si termenul mare de garantie. Totodata, este apreciata ca fiind o masina de spalat cu uscator de rufe cu finisaje deosebite, detaliu important pentru persoanele care pun pret pe design.

O poti achizitiona la un pret foarte bun de AICI.

Vezi si alte oferte la Masinile de Spalat cu Uscator: CLICK AICI.

3. Masina de spalat cu uscator Indesit Innex XWDE 961480X

Masina de spalat cu uscator Indesit Innex XWDE 961480X ocupa locul 3 in ,,Top 5 masini de spalat cu uscator de rufe ieftine si bune!”.

Masina de spalat cu uscator Indesit Innex XWDE 961480X se poate caracteriza prin eficienta ridicata in actiunile de spalare si uscare a rufelor, specific acestei masini de spalat cu uscator fiind faptul ca printr-o singura apasare de buton se asigura pornirea, selectarea si inceperea tratamentului zilnic de spalare si uscare.

Printre functiile speciale ce vin la pachet cu aceasta masina de spalat cu uscator, se gaseste si functia de Spalare & Uscare rapida (Express Wash & Dry), care asigura o spalare si uscare eficienta in doar 45 minute,

Ciclul de spalare delicata are rol in protejare hainelor dvs., astfel ca, spre exemplu, va puteti spala si usca blugii la perfectie, fara a fi afectate culorile vii.

Programele pentru articole sportive sunt ideale pentru curatarea  echipamentului si a pantofilor de sport.

Este o masina de spalat cu uscator cu capacitatea de spalare de 9 kg si capacitatea de uscare de 6 kg, fiind ideala pentru familiile cu 5-7 membri.

Referitor la nivelul de zgomot, masina de spalat cu uscator Indesit Innex XWDE 961480X prezinta un nivel de zgomot de 54 dB la spalare, respectiv 81 dB la centrifugare, viteza maxima de centrifugare fiind de 1400 rpm. Deci, este o masina de spalat cu uscator destul de silentioasa.

Poate fi incadrata foate usor in decor, datorita culorii albe si dimensiunilor acesteia. Astfel, vine cu urmatoarele dimensiuni: adancime 60,5 cm, latime 59,5 cm si inaltime 85 cm.

Masina de spalat cu uscator Indesit Innex XWDE 961480X vine echipata cu 12 programe uscare si 16 programe de spalare, printre care se numara si programul de spalare rapida, ce asigura o spalare eficienta in doar 30 minute.

Utilizatorii apreciaza la aceasta masina de spalat cu uscator, in principal, eficienta in spalare si uscare, consumul redus de energie electrica, stabilitatea si varietatea de programe.

O poti achizitiona la un pret foarte bun de AICI.

Vezi si alte oferte la Masinile de Spalat cu Uscator: CLICK AICI.

4. Masina de spalat rufe cu uscator Whirlpool WWDC 9716

Masina de spalat rufe cu uscator Whirlpool WWDC 9716 ocupa locul 4 in ,,Top 5 masini de spalat cu uscator de rufe ieftine si bune!”.

Este o masina de spalat cu uscator cu viteza de centrifugare mare, de 1600 rpm, dar in ciuda acestui detaliu este un aparat destul de silentios, prezentand un nivel de zgomot la centrifugare de 83 dB. In ceea ce priveste spalarea, nivelul de zgomot este de 54 dB.

Este foarte generoasa in ceea ce priveste capacitatea, putând spala intr-un singur ciclu o cantitate de rufe de 9 kg. Referitor la uscare, capacitatea de uscare a acestei masini de palat cu uscator este de 7 kg.

Masina de spalat rufe cu uscator Whirlpool WWDC 9716 este recomandata pentru familiile compuse din aproximativ 5 membri, dar poate fi utilizata cu succes si in familiile mai mari, caz in care intreaga cantitate de haine va fi spalata in mai multe cicluri de spalare.

Incarcarea se realizeaza prin fata, deci vorbin de o incarcare frontala, hubloul deschizandu-se spre stanga.

Consumul anual estimat de producator pentru aceasta masina de spalat cu uscator este de 234 kw/h.

Masina de spalat rufe cu uscator Whirlpool WWDC 9716 are panoul de comanda digital, si vine echipata cu urmatoarele functii: Programare intarziata, Sistem siguranta impotriva copiilor, Informatii display, Oprire si adaugare. Functii de siguranta: Blocare acces interfata, Semnalizare finalizare program.

De asemenea, aceasta masina de spalat cu uscator de inalta calitate vine echipata cu functia ,,al saselea simt” care detecteaza dimensiunile exacte ale incarcaturii inainte de pornirea ciclului, adapteaza cantitatea de apa la marimea exacta a incarcaturii si adapteaza timpul si energia la valorile necesare uscarii incarcaturii de rufe.

Pe de alta parte, tehnologia 6th Sense Colours, care vine la pachet cu aceasta masina de spalat cu uscator Whirlpool, va asigura de faptul ca rufele sunt curatate perfect iar culorile lor isi pastreaza stralucirea.

Utilizatorii apreciaza la aceasta masina de spalat cu uscator, in principal, eficienta acesteia, atat la spalare, cat si la uscare, faptul ca este silentioasa si nu in ultimul rand, consumul redus de energie electrica aferent ciclului de spalare-uscare.

O poti achizitiona la un pret foarte bun de AICI.

Vezi si alte oferte la Masinile de Spalat cu Uscator: CLICK AICI.

5. Masina de spalat rufe cu uscator Gorenje WD94141

Masina de spalat rufe cu uscator Gorenje WD94141 ocupa locul 5 in ,,Top 5 masini de spalat cu uscator de rufe ieftine si bune!”.

Masina de spalat rufe cu uscator Gorenje WD94141 iese in evidenta, in principal, prin functia TotalWeightControl, care ajusteaza toti parametrii de spalare la cantitatea de rufe din tambur. Acest lucru optimizeaza consumul de apa si energie, conducând la o spalare de mai scurta durata, asigurând in acelasi timp o spalare silentioasa. Rufele dintr-un cos, indiferent cat de mare, vor fi curate si frumos mirositoare.

Functia DuraHeat din dotarea acestei masini de spalat cu uscator de rufe duce la o incalzire sigura si durabila. Incalzitorul, cu un design nou si imbunatatit, include un sistem de protectie impotriva supraincalzirii. Acest detaliu mareste durata de viata a aparatului si face folosirea masinii de spalat sa fie mai sigura.

Intr-un singur ciclu poate asigura spalarea a 9 kg de haine, fiind o masina de spalat cu uscator de rufe ideala pentru familiile compuse din 5-7 membri. Referitor la capacitatea de uscare, aceasta este de 6 kg de haine.

In ceea ce priveste nivelul de zgomot, fiind foarte silentioasa, acesta este de 58 dB la spalare, respectiv 77 dB la centrifugare, viteza maxima de centrifugare fiind de 1400 rpm.

Utilizatorii apreciaza la aceasta masina de spalat cu uscator, in principal, nivelul impecabil de spalare si uscare.

O poti achizitiona la un pret foarte bun de AICI.

Vezi si alte oferte la Masinile de Spalat cu Uscator: CLICK AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Acest top aparţine exclusiv site-ului Chibzuintza.ro, iar dacă ai vreo sugestie cu privire la acest top sau dacă ai utilizat vreunul din produsele din acest top şi ţi-ai făcut vreo părere despre el, pozitivă sau negativă, m-aş bucură foarte tare să aud părerea ta. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, deoarece mă va ajuta să îmbunătăţesc topul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *