Top 5 cele mai ieftine fotolii masaj

Daca esti in cautarea unui fotoliu pentru masaj, ai nimerit unde trebuie. Iti pun aici la dispozitie un clasament cu cele mai ieftine 5 fotolii masaj, astfel incat sa te scutesc de cautari, tie ramanandu-ti doar sa alegi una din variante.

La realizarea acestui top s-a tinut cont de pret si de caracteristicile produselor.

Astfel, ,,Top 5 cele mai ieftine fotolii masaj” arata in felul urmator:

1. Fotoliu masaj Unic Spot Adso, Negru

Fotoliu-masaj-Unic-Spot-Adso-NegruFotoliul masaj Unic Spot Adso, Negru ocupa locul 1 in ,,Top 5 cele mai ieftine fotolii masaj”.

Contine fotoliu masaj si taburet cu sistem de masaj in 6 puncte pentru zona spatelui, zona lombara si a coapselor.

De asemenea, fotoliul masaj Unic Spot Adso, Negru are 5 programe de masaj, cu 2 niveluri de intensitate (mica/mare).

Vine echipat cu functie de selectare a zonei de masaj (spate, lombar, coapse) si functie de selectare timp si rotire 360 grade.

Fotoliul este insotit de o telecomanda cu doua niveluri de intensitate si un adaptor AC 230V/50Hz.

Are functie balans, fara ca spatarul sa fie rabatabil (nu isi schimba pozitia).

Alte detalii:

  • dimensiuni produs 80x70x90-100 cm/ taburet 40×40 cm;
  • dimensiune ambalaj 77x63x44 cm;
  • tip material cadru metalic: tapiterie PVC;
  • greutate: 19 kg;
  • greutate maxima admisa: 120 kg.

Poti achizitiona acest fotoliu pentru masaj la un pret foarte bun de AICI.

Vezi si alte modele de fotolii pentru masaj: Click Aici.

2. Fotoliu masaj Rollo, Negru

Fotoliu-masaj-Rollo-NegruFotoliul masaj Rollo, Negru ocupa locul 2 in ,,Top 5 cele mai ieftine fotolii masaj”.

Fotoliul masaj Rollo are un sistem de masaj in 6 puncte, pentru zona spatelui, zona lombara si a coapselor.

Fotoliul are si functie de recliner, spatarul lasandu-se pe spate, facand astfel ca momentele de masaj sa fie mult mai placute.

Caracteristici functie masaj: -scaun cu masaj in 6 puncte, 5 programe de masaj, 2 niveluri de intensitate (mica/mare), functie de selectare a zonei de masaj (spate, lombar, coapse), functie de selectare timp.

Tapiteria este realizata din piele ecologica.

Alte detalii tehnice:

  • greutate maxima suportata: 120kg;
  • greutatea maxim admisa a taburetului este de 40 kg.

Poti achizitiona acest fotoliu pentru masaj la un pret foarte bun de AICI.

Vezi si alte modele de fotolii pentru masaj: Click Aici.

3. Fotoliu de masaj Retro Chairmony Coffe

Fotoliu-de-masaj-Retro-Chairmony-CoffeFotoliul de masaj Retro Chairmony Coffe ocupa locul 3 in ,,Top 5 cele mai ieftine fotolii masaj”.

Versiunea Retro a fotoliului Chairmony expune stilul clasic cu un ton inovativ.

Tehnologia avansata care sta la baza acestuia tip de fotoliu pentru masaj il face cel mai bun kinetoterapeut personal.

Prin dotarile sale, fotoliul de masaj Retro Chairmony Coffe aduce in viata ta noi momente de relaxare.

Dotarile acestui fotoliu masaj constau in: 22 de airbag-uri, 4 seturi de role, program de masaj personalizat, incalzire si pliere pe forma corpului tau.

Toate dotarile expuse mai sus, impreuna cu aspectul sau clasic, sunt ingredientele de care ai nevoie pentru o viata linistia, fara stres.

Poti achizitiona acest fotoliu pentru masaj la un pret foarte bun de AICI.

Vezi si alte modele de fotolii pentru masaj: Click Aici.

4. Fotoliu cu masaj iRest A55-2 therapeutic cu incalzire, culoare bej cu maro

Fotoliu-cu-masaj-iRest-A55-2-therapeutic-cu-incalzireFotoliul cu masaj iRest A55-2 therapeutic cu incalzire, culoare bej cu maro ocupa locul 4 in ,,Top 5 cele mai ieftine fotolii masaj”.

Acest fotoliu pentru masaj este dotat cu un sistemul de incalzire, cu rol de a incalzi pana la 40-45 grade C zona spatelui, sistem ce impreuna cu perne de aer de la nivelul inferior stimleaza circulatia sangelui in corp.

Sistemul de incalzire al fotoliului cu masaj iRest A55-2 imbunatateste performanta si eficienta masajului.

Tehnologia de masaj ce sta la baza acestui fotoliu face spatele sa beneficieze de un masaj puternic, comparabil cu cel oferit de maseurii profesionisti, cu rol de a revigora si elimina oboseala.

Procedeul de masaj este complet nou, de dubla tragere, cu scopul de a intinde si a trage, ajutand la deschiderea distantei dintre vertebre, impiedicand astfel aparitia scoliozei.

Totodata, activeaza regenerarea osoasa.

Imitand maseurii profesionisti, cu o putere de masare mai mare decat masajul bratelor de tip mobil, fotoliului cu masaj iRest A55-2 efectueaza la nivelul antebratului si mainii un masaj de tip tridimensional din toate pozitiile, cu impulsuri, ameliorand sau eliminand complet durerea antebratelor si mainilor.

Centrul de comanda pe baza de cip microcomputer garanteaza stabilitate si promptitudine in comenzi.

Poti achizitiona acest fotoliu pentru masaj la un pret foarte bun de AICI.

Vezi si alte modele de fotolii pentru masaj: Click Aici.

5. Fotoliu de masaj Rokol 7202, role de masaj la talpa, Zero Gravity si incalzire

Fotoliu-de-masaj-Rokol-7202Fotoliul de masaj Rokol 7202, role de masaj la talpa, Zero Gravity si incalzire ocupa locul 5 in ,,Top 5 cele mai ieftine fotolii masaj”.

Este un fotoliu superior altor fotolii de masaj concepute pentru familie, datorita faptului ca foloseste o tehnologie de masaj 2D cu 6 role de masaj, cat si un sistem de sina de tip “S”, ce se muleaza perfect pe curbura coloanei vertebrale.

In acest fel, se efectueaza un masaj complet, cu role pe toata suprafata corpului, de la gat, cervicala, umeri si tot spatele, pana la talie si zona sezutului.

Sesiunile de masaj efectuate cu fotoliul de masaj Rokol 7202 echivaleaza cu o senzatie de confort si relaxare de neuitat.

Fotoliul face parte din categoria fotoliilor-robot pentru masaj, ce ofera un plus de confort si fiabilitatea indelungata.

Fotoliul Rokol 7202 este echipat cu cea mai noua tehnologie zero gravity si de economisire a spatiului, astfel ca se poate aseza la o palma de perete.

Zero Gravity se realizeaza atunci cand corpul tau se afla in cea mai naturala, relaxata si echilibrata pozitie, atunci cand picioarele se afla deasupra corpului la un unghi de aproximativ 128 grade.

In aceasta pozitie sistemul de role efectueaza un masaj in profunzime, conform schimbarilor formei S a corpului uman, eliminandu-se  oboseala si favorizand recuperarea fizica si mentala.

Datorita faptului ca majoritate stresului e prins in muschii din spate, functia de incalzire a fotoliului Rokol 7202 are ca scop linistirea si pregatirea muschilor pentru efectuarea masajului.

Poti achizitiona acest fotoliu pentru masaj la un pret foarte bun de AICI.

Vezi si alte modele de fotolii pentru masaj: Click Aici.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Acest top aparţine exclusiv site-ului Chibzuintza.ro, iar dacă ai vreo sugestie cu privire la acest top sau dacă ai utilizat vreunul din produsele din acest top şi ţi-ai făcut vreo părere despre el, pozitivă sau negativă, m-aş bucură foarte tare să aud părerea ta. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, deoarece mă va ajuta să îmbunătăţesc topul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *