Top 5 cele mai bune fotolii extensibile

Daca esti in cautarea unui fotoliu extensibil, ai nimerit unde trebuie. Iti pun aici la dispozitie un clasament cu cele mai bune 5 fotolii extensibile, astfel incat sa te scutesc de cautari, tie ramanandu-ti doar sa alegi una din variante.

Dar, inainte de a-ti achizitiona un fotoliu extensibil, te sfatuiesc sa citesti si articolul despre cum sa alegi cele mai bune fotolii: Click Aici.

La realizarea acestui top s-a tinut cont de caracteristicile produsului si de parerile utilizatorilor.

Astfel, ,,Top 5 cele mai bune fotolii extensibile” arata in felul urmator:

1. Fotoliu extensibil Kring Abel, 85x80x90 cm, Gri

Fotoliu-extensibil-Kring-AbelFotoliul extensibil Kring AbeI ocupa locul 1 in ,,Top 5 cele mai bune fotolii extensibile”.

Fotoliul extensibil Kring AbeI reprezinta o piesa de mobilier compacta, fiind ideal chiar si pentru apartamentele foarte mici.

Strans are dimensiunile 85 x 80 x 90 cm, iar extins 200 x 84 x 29 cm.

Daca esti in cautarea unui fotoliu care sa te ajute sa gazduiesti o ruda in conditii bune sau daca doresti sa inlocuiesti un pat dintr-o camera de dimensiuni mici, fotoliul extensibil Kring AbeI reprezinta o varianta excelenta.

Daca iti doresti un decor care sa ofere intimitate si stare de bine, alegerea pieselor de mobilier destinate odihnei si relaxarii este esentiala, ele definind intreaga incapere.

Fotoliul extensibil Kring Abel iese in evidenta prin eleganta sa, fiind capabil a se integra foarte usor in orice tip de design interior, fie ca este vorba de un design modern sau de unul clasic.

Are structura metalica, iar tapiteria este realizata din material textil.

Poti achizitiona acest fotoliu extensibil la un pret foarte bun de AICI.

Vezi si alte modele de fotolii extensibile: Click Aici.

2. Fotoliu extensibil Kring Misty, 88x85x84 cm, Gri

Fotoliu-extensibil-Kring-MistyFotoliul extensibil Kring Misty ocupa locul 2 in ,,Top 5 cele mai bune fotolii extensibile”.

In amenajarea interioara poti obtine un ambient original, care sa-ti ofere intimitate si o stare de bine corespunzatoare, alegerea pieselor de mobilier destinate odihnei si relaxarii fiind esentiala, acestea definind intreaga incapere.

Fotoliul extensibil Kring Misty reprezinta o piesa de mobilier compacta, foarte utila, mai ales pentru apartamentele sau spatiile de dimensiuni mai mici.

Acesta se remarca prin eleganta si simplitate, fiind ideal atat pentru un design interior clasic, cat si pentru unul modern.

Strans are dimensiunile 88x85x84 cm, iar extins 200x88x25 cm.

Este realiat pe structura metalica, iar tapiteria este din material textil.

Poti achizitiona acest fotoliu extensibil la un pret foarte bun de AICI.

Vezi si alte modele de fotolii extensibile: Click Aici.

3. Fotoliu extensibil Karup Roots albastru celeste 90×200

Fotoliu-Karup-RootsFotoliul extensibil Karup Roots ocupa locul 3 in ,,Top 5 cele mai bune fotolii extensibile”.

Pe langa faptul ca este o piesa de mobilier versatila si multifunctionala, fotoliul Karup Roots va fi si cea mai distractiva piesa de mobilier pe care o vei avea.

Ridicand picioarele fotoliului, lasand spatarul si extinzand futonul primitor, obtii un sezlong confortabil, pe care te poti aseza si viziona un film.

Coboarand picioarele fotoliului si apropiind cadrul de podea, vei «simti» putin din cultura japoneza, care a dezvoltat o arhitectura in comuniune cu natura, caracterizata prin flexibilitate, modularitate si minimalism.

Ridicand spatarul dublu si impachetand salteaua, obtii o canapea de inaltime obisnuita, pe care te poti odihni in tihna dupa o zi incarcata.

Cadrul este realizat din lemn masiv de pin, certificat FSC, futonul este realizat cu umplutura din amestec de bumbac, iar miezul este din spuma.

Poti achizitiona acest fotoliu extensibil la un pret foarte bun de AICI.

Vezi si alte modele de fotolii extensibile: Click Aici.

4. Fotoliu extensibil Georgia , din stofa maron 95 x 92 x 100 cm

Fotoliu-extensibil-georgiaFotoliul extensibil Georgia, din stofa maron 95 x 92 x 100 cm ocupa locul 4 in ,,Top 5 cele mai bune fotolii extensibile”.

Este un fotoliu extensibil clasic si foarte elegant, fiind confortabil atat in forma sa initiala, cat si dupa extindere.

Prin extinderea acestuia se se obtine cu succes un loc ideal pentru odihna.

Fotoliul extensibil Georgia, din stofa maron 95 x 92 x 100 cm este un fotoliu de foarte buna calitate, produs in Romania.

Este un fotoliu accesibil din punct de vedere financiar, putand fi solutia ideala pentru living-ul sau sufrageria ta.

Fotoliul extensibil Georgia este confectionat la interior din lemn de esenta tare, poliuretan de inalta densitate si stofe rezistente, atat din punct de vedere al texturii cat din punct de vedere al uzurii mecanice.

Sistemul de extensie este metalic, de calitate, ce se poate utiliza foarte usor si rapid, astfel incat pe timp de zi fotoliul sa ofere un confort optim, iar pe timp de noapte sa se transforme intr-un foarte bun loc de odihna.

Poti achizitiona acest fotoliu extensibil la un pret foarte bun de AICI.

Vezi si alte modele de fotolii extensibile: Click Aici.

5. Fotoliu extensibil Stefi 102/85/72

Fotoliu-extensibil-stefiFotoliul extensibil Stefi 102/85/72 ocupa locul 5 in ,,Top 5 cele mai bune fotolii extensibile”.

Fotoliul extensibil Stefi 102/85/72 reprezinta un corp de mobilier realizat dupa un design clasic, foarte confortabil, capabil de a-ti oferi relaxarea de care ai nevoie.

Este un model interesant de corp de mobilier pentru casa, ce se poate transforma in cateva clipe intr-o veritabila canapea, foarte utila pentru gazduirea peste noaptea a persoanelor ce iti vin in vizita.

In functie de spatiul disponibil la interior, fotoliul extensibil Stefi 102/85/72 poate reprezenta o solutie ideala de mobilare, ce te poate scoate din orice incurcatura atunci cand vine vorba de decor sau aranjamente interioare.

Poti achizitiona acest fotoliu extensibil la un pret foarte bun de AICI.

Vezi si alte modele de fotolii extensibile: Click Aici.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Acest top aparţine exclusiv site-ului Chibzuintza.ro, iar dacă ai vreo sugestie cu privire la acest top sau dacă ai utilizat vreunul din produsele din acest top şi ţi-ai făcut vreo părere despre el, pozitivă sau negativă, m-aş bucură foarte tare să aud părerea ta. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, deoarece mă va ajuta să îmbunătăţesc topul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *