Top 5 cele mai bune perne impotriva plagiocefaliei

Locul 1. Perna Care For Development impotriva plagiocefaliei si brahicefaliei 6-18 luni

Perna-impotriva-plagiocefaliei-brahicefalieiPerna Care For Development impotriva plagiocefaliei si brahicefaliei 6-18 luni a fost clasata pe locul 1 in ,,Top 5 cele mai bune perne impotriva plagiocefaliei”.

Aceasta este o perna conceputa special impotriva plagocefaliei si brahicefaliei, ameliorand in acelasi timp deformarile deja existente.

Plagiocefalia se mai numeste si sindromul capului turtit, constand in faptul ca baza sau fata laterala a capului copilului sunt aplatizate, in principal cu diminuarea densitatii capilare in zona respectiva.

Acest lucru este posibil datorita faptului ca oasele craniului copilului sunt moi, pentru a permite creierului sa se dezvolte.

Aceasta afectiune este intalnita la majoritatea bebelusilor, deoarece bebelusii obisnuiesc sa doarma pe aceeasi parte.

Perna Care For Development impotriva plagiocefaliei si brahicefaliei 6-18 luni,  este conceputa special pentru copiii cu varsta cuprinza intre 6 si 18 luni, avand rol de prevenire a deformarilor, respectiv de ameliorare a celor existente.

Sistemul special al acestei perne impotriva plagiocefaliei face ca presiunea sa fie dispersata in mod egal in ambele parti laterale ale capului, prin pozitionarea capului copilului in centrul mai gol al pernei.

Perna Care For Development impotriva plagiocefaliei si brahicefaliei 6-18 luni vine echipata cu o husa detasabila si lavabila, cu striatii 3D, cu rol de prevenire si acumulare a transpiratiei.

Husa este tratata special impotriva alergiilor, fiind potrivita chiar si pentru copiii ce dezvolta alergii.

Umplutura pernei consta in margelute de poliester, iar husa este realizata din 97% Tencel, material cu rol de prevenire a transpiratiei excesive si 3% elastan.

O poti achizitiona la un pret foarte bun DE AICI.

Vezi si modelul conceput pentru copiii cu varsta de 0-8 luni: CLICK AICI.

Locul 2. Perna impotriva plagiocefaliei cu paturica Panda Pad

Perna-impotriva-plagioencefaliei-paturica-Panda-PadPerna impotriva plagiocefaliei cu paturica Panda Pad a fost clasata pe locul 2 in ,,Top 5 cele mai bune perne impotriva plagiocefaliei”.

Aceasta este o perna cu dimensiuni 60x40x10 cm, conceputa special pentru copiii cu varste cuprinse intre 0 si 6 luni.

Perna impotriva plagiocefaliei cu paturica Panda Pad este umpluta cu bilute de polistiren, cu husa detasabila si lavabila la temperatura de 30 grade C, realizata din bumbac 100%.

Este construita special pentru a oferi bebelusului o pozitie corespunzatoare in timpul somnului, pozitia pe spate, recomandata de specialisti, ridicand usor capul bebelusului, astfel incat sa se pastreze forma rotunda a capului.

Perna vine echipata si cu o paturica, a carei parte ce intra in contact cu bebelusul este realizata din bumbac 100% , iar partea inferioara este realizata din bumbac 80% si poliester 20%.

O poti achizitiona la un pret foarte bun DE AICI.

Locul 3. Perna Jane Bebelusi Impotriva Plagiocefaliei

Perna-Impotriva-Plagiocefaliei-Jane-BebelusiPerna Jane Bebelusi Impotriva Plagiocefaliei a fost clasata pe locul 3 in ,,Top 5 cele mai bune perne impotriva plagiocefaliei”.

Aceasta este o perna de foarte buna calitate, extrem de eficianta, avand capacitatea de a preveni adoptarea de catre bebelusi a unei pozitii laterale timp indelungat, prevenind astfel plagiocefalia si ameliorand totodata deformarile deja existente.

Se poate folosi inca de la nasterea copilului.

Aceasta perna impotriva plagiocefaliei pozitioneaza copilul in centrul gol al pernei, oferind totodata libertate de miscare.

Perna impotriva plagiocefaliei vine la pachet si cu o perna antisufocare, realizata dintr-un material perforat, moale.

Materialele din care sunt realizate componentele setului sunt tratate special impotriva alergiilor si acarienilor, fiind ideala pentru copiii alergici.

Perna contine o husa exterioara, realizata din bumbac 100% si o husa interioara, realizata din 90% poliester si 10% bumbac.

O poti achizitiona la un pret foarte bun DE AICI.

Locul 4. Perna Babymoov Lovenest Original Impotriva Plagiocefaliei

Perna-Impotriva-Plagioencefaliei-BabyPerna Impotriva Plagiocefaliei Babymoov Lovenest Original a fost clasata pe locul 4 in ,,Top 5 cele mai bune perne impotriva plagiocefaliei”.

Aceasta este o perna recomandata inca de la nastera bebelusului, cu rol de formare corecta a capului acestuia.

Este o perna impotriva plagiocefaliei ergonomica, avand un suport pentru cap foarte confortabil, capul putand fi asezat in centru gol al pernei, fapt ce face ca presiunea sa fie distribuita proportional pe ambele parti laterale ale capului bebelusului.

Contine o husa realizata din bumbac 92% si elastan 8%.

Interioarul pernei este realizat din 60% poliester, 35% bumbac, 5% elastan.

Perna Impotriva Plagiocefaliei Babymoov Lovenest Original este tratata special impotriva alergiilor, interiorul din materiale de calitate garantand o ventilatie corecta, evitandu-se acumularea transpiratiei.

O poti achizitiona la un pret foarte bun DE AICI.

Locul 5. Perna impotriva plagiocefaliei Ptit Panda

Perna-impotriva-plagioencefaliei-Ptit-PandaPerna impotriva plagiocefaliei Ptit Panda a fost clasata pe locul 5 in ,,Top 5 cele mai bune perne impotriva plagiocefaliei”.

Aceasta este o perna pentru bebelusi, realizata cu umplutura din spuma visco-elastica cu memorie, fiind realizata astfel incat sa tina capul copilului usor ridicat, in scopul de a-si pastra forma normala.

Capul copilului se aseaza in centrul gol al pernei, asigurand un confort optim pentru micut si pastrarea formei rotunde a capului.

Contine o husa detasabila, cu posibilitatea de a fi spalata la o temperatura de 30 grade C, ce este realizata din bumbac 100% pe partea ce intra in contact cu pielea micutului si 65% bumbac, respectiv 35% poliester in partea inferioara.

O poti achizitiona la un pret foarte bun DE AICI.

Vezi si alte modele de perne impotriva plagiocefaliei Click Aici.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Acest top aparţine exclusiv site-ului Chibzuintza.ro, iar dacă ai vreo sugestie cu privire la acest top sau dacă ai utilizat vreunul din produsele din acest top şi ţi-ai făcut vreo părere despre el, pozitivă sau negativă, m-aş bucură foarte tare să aud părerea ta. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, deoarece mă va ajuta să îmbunătăţesc topul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *