Beneficiile sucului de sfecla rosie

beneficii-suc-sfecla-rosieDaca tii la sanatatea ta si iti doresti sa o protejezi, atunci iti recomand consumul de alimente care ar putea sa-ti potenteze starea de bine si sa-ti apere organismul de factorii nocivi.

Pe lista alimentelor sanatoase, ideale pentru consumul zilnic se afla si sfecla rosie.

Astazi iti voi vorbi despre sucul de sfecla rosie, care prezinta proprietati imporante, ce merita a fi stiute.

Care sunt cele mai importante beneficii ale sucului de sfecla rosie?

Mai intai de toate, simt nevoia sa-ti spun ca sfecla rosie este considerata un “super-aliment”, fiind o adevarata mina de minerale si vitamine.

Magneziu, potasiu, fier, vitamine din complexul B, vitamina C si fier, se gasesc in orice preparat natural ce contine sfecta rosie, asa ca nu ezita sa o consumi ori de cate ori ai ocazia.

Inca din cele mai vechi timpuri, sucul de sfecla rosie a fost considerant foarte benefic pentru ficat. Acest lucru a fost demonstrat si prin studiile actuale.

Consumat zilnic, sucul de sfecla rosie ajuta la regenerarea celulelor hepatice, impiedicand imbolnavirea prematura a ficatului.

De asemenea, sucul de sfecla rosie prezinta proprietati antioxidante, eliminand eficient radicalii liberi din organism, impiedicand imbatranirea prematura a celulelor sau imbolnavirea acestora, cat si aparitia unor afectiuni sistemice importante.

Circulatia sangvina este imbunatatita, depunerile de colesterol de pe vasele de sange sunt  impiedicate, fiind astfel prevenita ateroscleroza si toate acele afectiuni periculoase, ce si-ar fi avut aici punctul de plecare.

Persoanele care au consumat zilnc suc de sfecla rosie s-au declarat energice, mult mai atente la tot ce este in jurul lor, cu o capacitate de munca crescuta si o stare de bine permanenta.

Acest lucru este datorat irigarii eficiente a creierului, acesta functionand la cote maxime.

Bun pentru persoane de toate varstele, fara efecte adverse sau contraindicatii, sucul de sfecta rosie reprezinta doza de sanatate, de care ar trebui sa beneficiezi si tu. Beneficiile le vei observa inca din primele zile.

Învață să te menții sănatos: CLICK AICI.

SUCUL DE SFECLA ROSIE, bautura minune pentru organism – VIDEO

Învață să te menții sănatos: CLICK AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *