Cum alegi cele mai bune fotolii?

cele-mai-bune-fotoliiDin nicio locuinţa nu ar trebui să lipsească fotoliile. Acestea sunt piese de mobilier foarte utile, impresionant de comode şi importante din punct de vedere estetic.

Sunt ideale pentru living-uri, dormitoare dar şi pentru terase sau holuri spaţioase.

Achiziţionarea unor fotolii ar putea să reprezinte o adevărată provocare.

Pentru a face cea mai bună alegere, te sfătuiesc să ţii cont de câteva detalii, foarte importante, așa cum sunt detaliate în rândurile ce urmează.

Tipuri de fotolii

Mai întâi de toate, ar trebui să te orientezi asupra tipului de fotoliu pe care ţi l-ai dori în locuinţa ta.

Fotoliile de salon sunt cele mai căutate modele, devenind cu uşurinţă parte din orice decor. Acestea sunt modele clasice, care pot să se muleze pe orice tip de cameră, prezentându-se în diverse forme, mărimi şi culori.

Căutate, foarte utile şi practice sunt și fotoliile extensibile, care se pot transforma foarte ușor în veritabile paturi, foarte comode.

Fotoliile extensibile sunt ideale pentru persoanele care-şi doresc să economisească spaţiu, având în acelaşi timp nevoie de o soluţie pentru cazarea confortabilă a celor care rămân peste noapte la ei.

Foarte relaxante și moderne sunt fotoliile balansoar. Dacă vei proba un astfel de fotoliu, cu siguranța ți-l vei dori în locuința ta.

Fotoliile balansoar se remarcă  prin originalitate şi non-confomism, impresionând prin design-ul lor deosebit. Colorate şi cu un aspect unic, aceste modele atrag cu uşurinţă atenţia privitorilor, primind un loc de cinste în locuinţele persoanelor deschise spre nou.

Un fotoliu de calitate, la un preț foarte bun, îți poți achiziționa de AICI..

Materialele potrivite pentru cele mai bune fotolii

Cele mai potrivite fotolii sunt cele care, pe lângă îndeplinirea aşteptărilor vizuale, se ridică la nivelul pretenţiilor tale şi în ceea ce priveşte calitatea lor.

Astfel, materialele din care sunt confecţionate devin elemente importante, pe care trebuie să pui accentul atunci când te decizi să faci o achiziție.

Pentru structură, poţi alege între lemn, metal, sau chiar PAL, pentru conţinut ai putea să alegi buretele, spuma cu memorie sau polistirenul expandat, iar pentru tapiţerie alege între stofă, piele sau materiale sintetice.

Când alegi un fotoliu, ține cont și de designul camerei în care va fi amplasat. Astfel, poţi opta pentru modele clasice, ceva mai masive, care impresionează prin prestanţa lor, sau pentru modele moderne, non-conformiste, sau cu un design minimalist, ce-şi face loc cu uşurinţă în orice camera, chiar şi în cele cu un spațiu deficitar.

Dacă dispui de spațiu redus, nu te arunca la fotolii masive, din piele, ci alege un fotoliu cu structura din lemn sau PAL, imbrăcat în material textil.

Structura lemnoasă şi tapiţeria din stofă a unui fotoliu de salon va impresiona orice persoană îndrăgostită de eleganța, preţiozitatea şi grandiozitatea clasicului. La polul opus, un fotoliu maleabil, tip pufrelax, căruia îi lipseşte complet structura dură, reprezintă o alegere modernă, care nu poate fi decât în ton cu cheful de distracţie al celor care-l aleg.

În concluzie…

… orientează-te doar asupra fotoliilor care-ţi încălzesc privirea şi care oferă calitate la standarde înalte, încadrându-se perfect în camera în care va fi amplasat.

Iar ca și recomandare…

… intra aici și cumpără în siguranță cel mai bun fotoliu pentru tine și familia ta, cu posibilitate de retur în cazul în care nu vei fi pe deplin mulțumit.

Cumpără-ți fotoliu în siguranță și la un preț foarte bun de AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *