Top 5 camere supraveghere auto cu cel mai bun raport calitate-pret

Daca esti in cautarea de camere supraveghere auto cu cel mai bun raport calitate-pret, ai nimerit unde trebuie. Iti pun aici la dispozitie un clasament cu primele 5 camere supraveghere auto cu cel mai bun raport calitate-pret, astfel incat sa te scutesc de cautari, tie ramanandu-ti doar sa alegi una din variante.

La realizarea acestui top s-a tinut cont de caracteristicile produsului si de parerile utilizatorilor.

Totusi, inainte sa faci o comanda, te sfatuiesc sa citesti si articolul de aici.

Astfel, ,,Top 5 camere supraveghere auto cu cel mai bun raport calitate-pret” arata in felul urmator:

1. Camera supraveghere auto DVR Prestigio RoadRunner 585, Full HD, Black

Camera-auto-DVR-Prestigio-RoadRunner-585Camera auto DVR Prestigio RoadRunner 585, Full HD, Black ocupa locul 1 in ,,Top 5 camere supraveghere auto cu cel mai bun raport calitate-pret”.

Se remarca prin calitatea excelenta a filmuletelor, chiar si in conditii de luminozitate scazuta.

Posibilitatea inregistrarilor de calitate pe timp de noapte se datoreaza tehnologiei HDR din dotare.

Nu este de neglijat nici faptul ca aceasta camera de supraveghere auto iti confera posibilitatea vizionarii filmuletelor si fotografiilor la o claritate superioara, fiind dotata cu un eran luminos de 2.0″.

Senzorul de detectare a miscarii  din dotarea camerei de supraveghere auto DVR Prestigio RoadRunner 585 este foarte util atunci cand iti lasi masina in parcare. Acest senzor porneste camera auto doar atunci cand detecteaza miscare in raza de actiune a acesteia, ceea ce asigura stocarea doar a datelor relevante.

De asemenea, camera supraveghere auto DVR Prestigio RoadRunner 585, Full HD, Black vine echipata si cu senzor de detectare a luminozitatii scazute, astfel ca nu vei uita niciodata sa aprinzi farurile cand incepe sa se intunece.

Are un unghi de filmare de 160 grade, ecran de 2 inch si rezolutie FullHD.

De asemenea, vine echipata cu o baterie cu capacitatea de 180 mAh si capacitate de stocare de 64 Gb.

Utilizatorii au apreciat in mod deosebit: calitatea imaginilor surprinse, chiar si cu soarele in fata, usurinta instalarii, calitatea sistemului de prindere si dimensiunile reduse ale acesteia.

Poti achizitiona aceasta camera supraveghere auto la un pret foarte bun de AICI.

Vezi si alte modele de camere video auto: Click Aici.

2. Camera Supraveghere Auto DVR Mio MiVue C330

Camera-Auto-DVR-Mio-MiVue-C330

Camera de supraveghere Auto DVR Mio MiVue C330 ocupa locul 2 in ,,Top 5 camere supraveghere auto cu cel mai bun raport calitate-pret”.

Camera de supraveghere Auto DVR Mio MiVue C330 este o camera FullHD de calitate superioara, ce porneste singura concomitent cu pornirea motorului masinii, scapandu-te de o grija.

Aceasta camere de supraveghere auto inregistreaza la o rezolutie HD, la 30 cadre/secunda si la o rezolutie FullHD, la 24 cadre/secunda.

Tehnologia .MJPEG garanteaza calitate superioara a filmuletelor, la o dimensiune redusa a fisierelor.

Camera de supraveghere Auto DVR Mio MiVue C330 este echipata cu un obiectiv format din 5 lentile din sticla, ceea ce face ca un aparat de dimensiuni reduse sa ofere imagini de inalta calitate, in orice conditii.

Chiar si in conditii de luminozitate scazuta, cu aceasta camera de supraveghere auto vei obtine imagini calitative, aceasta posibilitatea datorandu-se cresterii sensibilitatii lentilei.

Unghiul de filmare este de 130 grade, fara zone moarte, ceea ce asigura captarea de imagini largi, detaliate.

Aceasta camera auto poate fi folosita si ca GPS, avand modulul GPS integrat. Astfel, te scapa de o cheltuiala in plus, nemaifiind nevoie sa iti cumperi si GPS auto.

Nu este de neglijat nici functia de avertizare a existentei radarelor fixe din dotarea camerei de supraveghere Auto DVR Mio MiVue C330, care iti ofera informatii despre locul de amplasare a radarelor si distanta pana la un astfel de dispozitiv, luandu-se in calcul viteza de deplasare si restrictiile din zona respectiva.

Vine echipata cu ecran de 2 inch, G-sensor 3 axe (senzor de soc) si Lentile F2.0.

Utilizatorii au apreciat in mod deosebit: meniul usor de utilizat, utilitatea GPS-ului si functia de avertizare a existentei radarelor fixe.

Poti achizitiona aceasta camera supraveghere auto la un pret foarte bun de AICI.

Vezi si alte modele de camere video auto: Click Aici.

3. Camera Auto DVR Mio MiVue C320, Full HD

Camera-Auto-DVR-Mio-MiVue-C320Camera Auto DVR Mio MiVue C320, Full HD ocupa locul 3 in ,,Top 5 camere supraveghere auto cu cel mai bun raport calitate-pret”.

Camera Auto DVR Mio MiVue C320, Full HD porneste automat la momentul pornirii autovehiculului, fiind un insotitor sincer in drumurile pe care le parcurgi.

Filmeaza la o rezolutie FullHD, la 30 cadre/secunda, fisierele fiind stocate pe un card de memorie.

Inregistrarile sunt de o calitatea superioara, fisierele fiind pastrate la dimensiuni mici, asta datorita tehnologiei H.264.

Camera Auto DVR Mio MiVue C320, Full HD vine echipata cu senzor de soc (senzor G), cu proprietatea de a salva separat filmuletele inregistrate, astfel incat acestea sa nu mai fie sterse in momentul in care nu mai este spatiu pe cardul de memorie.

Are un unghi de vizualizare de 130 grade, dispunand totodata de optica avansata, pentru surprinderea de imagini de inalta calitate.

Este echipata cu un obiectiv format din 4 lentile din sticla.

Are un ecran de 2 inch si capacitate de stocare de 128 Gb.

Utilizatorii au apreciat in mod deosebit: calitatea filmarii atat pe timp de zi, cat si pe timp de noapte, dimensiunile mici ale ecranului, ce ii ofera un plus de discretie si calitatea finisajelor.

Poti achizitiona aceasta camera supraveghere auto la un pret foarte bun de AICI.

Vezi si alte modele de camere video auto: Click Aici.

4. Camera auto DVR iUni Dash 66H, Dual Cam

Camera-auto-DVR-iUni-Dash-66HCamera auto DVR iUni Dash 66H, Dual Cam ocupa locul 4 in ,,Top 5 camere supraveghere auto cu cel mai bun raport calitate-pret”.

Este o camera supraveghere auto FullHD dubla, cu functia WDR, ce confera posibilitatea realizarii unor inregistrari de calitatea chiar si pe timp de noapte.

Are un unghi mare de vizualizare, de 170 grade, ce asigura surprinderea a cat mai multe detalii in imagine.

Senzorul de miscare al acestei camere auto asigura filmarea doar atunci cand sesizeaza miscare in unghiul de vizualizare, astfel incat sa nu umple spatiul de stocare cu inregistrari neimportante.

Ecranul de 3 inch face posibila vizualizarea inregistrarilor atat in timp real, cat si la terminarea cursei, in conditii foarte bune.

Producatorul recomanda folosirea unui card de memorie de maxim 32 GB.

Camera auto DVR iUni Dash 66H, Dual Cam vine echipata cu baterie de 300 mAh.

Poti achizitiona aceasta camera supraveghere auto la un pret foarte bun de AICI.

Vezi si alte modele de camere video auto: Click Aici.

5. Camera supraveghere auto PNI Silver Cloud Voyager S1200

Camera supraveghere auto DVR auto PNI Silver Cloud Voyager S1200 ocupa locul 5 in ,,Top 5 camere supraveghere auto cu cel mai bun raport calitate-pret”.

Camera supraveghere auto DVR auto PNI Silver Cloud Voyager S1200 este o camera FullHD, dotata cu un ecran LCD de 3 inch, ce iti confera posibilitatea de a viziona imaginile surprinse in timp real, la o calitate superioara. De asemenea, dimensiunea ecranului iti confera posibilitatea de vizualiza in conditii bune inregistrarile de pe cardul de memorie.

Prezinta un unghi larg de vizualizare, de 170 grade, ceea ce asigura surprinderea unui camp larg in imagine.

Vine dotata cu slot de card, suportand un card cu capacitatea de pana la 32 GB.

Camera supraveghere auto DVR PNI Silver Cloud Voyager S1200 contine functia de autopornire, respectiv functia de inregistrare la sesizarea unei miscari.

Vine echipata cu baterie de 180 mAh.

Utilizatorii au apreciat in mod deosebit: calitatea inregistrarilor, chiar si cu soarele in fata si aspectul deosebit.

Poti achizitiona aceasta camera supraveghere auto la un pret foarte bun de AICI.

Vezi si alte modele de camere video auto: Click Aici.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Acest top aparţine exclusiv site-ului Chibzuintza.ro, iar dacă ai vreo sugestie cu privire la acest top sau dacă ai utilizat vreunul din produsele din acest top şi ţi-ai făcut vreo părere despre el, pozitivă sau negativă, m-aş bucură foarte tare să aud părerea ta. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, deoarece mă va ajuta să îmbunătăţesc topul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *