Cerinte actuale pentru camere video auto de calitate

camera-video-auto-calitateDe la un obiect electronic care se doreste a fi o adevarata revelatie avem o sumedenie de cerinte, care mai de care mai speciale sau mai originale.

Daca te incadrezi in acea categorie de persoane care isi doresc doar ceea ce este mai bun, mai de calitate, mai inovator si mai placut privirii, atunci te sfatuiesc sa-ti achizitionezi doar acea camera video auto care raspunde la cele mai importante cerinte actuale din domeniu.

Daca te intrebi care sunt acele cerinte si care sunt camerele care le ofera, atunci te pot ajuta.

Cerinte actuale pentru camere video auto de calitate

In primul rand, camera video auto pe care urmeaza sa ti-o achizitionezi trebuie sa prezinte o rezolute Full HD, aceasta garantand pentru claritatea imaginilor captate.

De asemenea, camera video auto vizata ar trebui sa includa tehnologia WDR sau HDR, care sa ofere claritate chiar si atunci cand rasaritul, apusul sau miezul noptii te prind conducand.

O alta cerinta, pe care ar trebui sa o indeplineasca orice camera video auto de calitate, o reprezinta oferirea unui unghi larg de captare a imaginilor, astfel incat nici cele mai mici detalii sa nu fie omise. Sunt recomandate acele modele a caror unghi de filmare depaseste 130 grade.

Daca te numeri printre acele persoane care calatoresc des in locuri noi, ar trebui sa-ti achizitionezi o camera video auto care are incorporat si un GPS. Astfel, nu mai esti nevoit sa-ti aglomerezi bordul cu multe dispozitive, ci doar cu unul, multifunctional.

Pentru comoditate si siguranta, recomand camerele video auto ce sunt usor de montat, stabile, rezistante la turbulentele ce pot aparea in trafic sau in cazul unor evenimente neplacute.

In multe randuri, datorita  faptului ca pornim in graba sau suntem cu gandul la altceva, uitam sa pornim camera video auto. De aceea, o cerinta foarte utila, pe care ar trebui sa o iei in calcul pentru modelul pe care urmeaza sa il achizitonezi, este aceea de a porni automat, simultan cu pornirea motorului.

Camere video auto la pret redus GASESTI AICI.

Camere video auto. Recomandari

 1. Camera auto DOD LS470W, 2.7″, Full HD, GPS 10x, senzor imagine Sony, lentile 7g Sharp, WDR, G senzor

  Camera auto DOD LS470W este o camera cu rezolutie Full HD, ce inregistreaza atat traseul parcurs, cat si viteza de deplasare, cu ajutorul GPS-ului incorporat.

  Aceasta camera video auto este echipata cu senzor G tridimensional, care salveaza automat filmarea in caz de accident.

  Achizitionandu-ti aceasta camera de filmat auto te bucuri de tehnologia WDR, filmarile pe timpul noptii fiind de o calitate superioara.

  Ai posibilitatea de a seta o anumita limita de viteza, iar camera te va avertiza cand depasesti viteza setata.

  Camera auto DOD LS470W dispune de functia Mod Parking. Aceasta functie de activeaza doar atunci cand masina se afla in parcare. Camera tebuie sa fie alimentata continuu, urmand a porni in momentul in care sesizeaza o miscare in fata sa.

  Are un diplay de 2,7 inch, Lentila Sharp 7G si un unghi de filmare de 140 grade.

  Functioneaza conectata la priza pentru bricheta a autoturismului, fiind dotata si cu o baterie interna, cu rol de a mentine data, ora si setarile camerei.

  Detalii si pret GASESTI AICI.

  Camera auto DoD LS470W+ filmare pe timp de zi si noapte:

 2. Camera auto DVR Prestigio RoadRunner 585, Full HD, Black

  Camera auto DVR Prestigio RoadRunner 585 este o camera video auto cu un raport calitate-pret exceptional.

  Filmeaza la o rezolutie Full HD, avand capacitatea de a capta orice detaliu, indiferent de conditiile de luminozitate, multumita tehnologiei WDR din dotare.

  Contine un display de 2 inch, cu luminozitate ridicata, gradul ridicat de luminozitate permitand vizionarea de filmulete si fotografii la o claritate sportita.

  Contine senzor de detectare a miscarii, fiind foarte util atunci cand masina este parcata. Datorita acestei functii, camera il anunta pe sofer de o posibila coliziune frontala.

  Functia de luminozitate scazuta a acestei camere video auto anunta soferul atunci cand detecteaza conditii de luminozitate redusa, eliminand astfel posibilitatea de a uita farurile stinse.

  Detalii si pret GASESTI AICI.

  Video Camera auto Prestigio RoadRunner 585:

 3. Camera Auto DVR Mio MiVue C320, Full HD

  Camera Auto DVR Mio MiVue C320 inregistreaza la o rezolutie Full HD, la 30 de cadre pe secunda.

  Senzorul G (senzorul de soc) din dotarea camerei porneste automat, si va inscrie directia de mers pe diagrama cu unda. Vei afla astfel din ce directie s-a produs evenimentul si ce circumstanta l-a generat.

  Unghiul larg de captare, de 130 grade, garanteaza captarea de imagini largi, in detaliu.

  Intreaga serie de camere video auto MiVue contine cu un obiectiv format din 4 lentile din sticla. Datorita acestui detaliu, echipamente de dimensiuni mici ofera o imagine de o calitate superioara, in orice conditii.

  Detalii si pret GASESTI AICI.

  VIDEO Camera Auto DVR Mio MiVue C320: 

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *