Firme de top producatoare de camere video auto de calitate

camera-video-auto-dubla-mioCu siguranta, indiferent de achizitia pe care o faci, tii cont si de investitia materiala.

Astfel, un criteriu important in alegerile tale este pretul.

Pentru ca sunt mai ieftine si par asemanatoare, camerele video auto produse de firme fantoma sunt deseori achizitionate, in defavoarea modelelor produse de firme cu renume international.

Achizitionarea unei camere video auto de la o firma fantoma, pentru simplu fapt ca are un pret mai mic, nu reprezinta cea mai inteleapta decize, deoarece, in cele mai multe cazuri, calitatea lasa de dorit.

Care sunt cele mai importante firme producatoare de camere video auto?

Cele mai importante firme care produc camere video auto de calitate, la nivel mondial, sunt VicoVation si Mio.

Acestea si-au imbunatatit considerabil tehnologia in ultima perioada, produsele lor imbinand calitatea cu inovatia si originalitatea, ridicandu-se in nenumarate randuri peste asteptarile utilizatorilor.

Unul dintre motivele pentru care ar trebui sa alegi o camera video auto de la una dintre cele doua firme prezentate anterior, este faptul ca rata de defectare a produse acestora este de sub 1%.

Astfel, vei avea garantia unor produse a caror calitate nu poate fi contestata.

Pe langa fiabilitate, te vei bucura de camere video auto echipate cu functii de ultima generatie ca: ciclizarea inregistrarii, detectia de miscare, G-Senzor, iluminare infrarosu IR, Parking mode, Avertizare radare fixe, etc.

Prestigio este, de asemenea, o firma producatoare de camere video auto de calitate. Avantajul camerelor video auto Prestigio il reprezinta pretul putin mai scazut, comparativ cu brandurile prezentate anterior.

Pe langa acestea, mai exista si alte firme care produc camere video auto de calitate ca: Novatek, iUni, SKUT, Media-Tech, Garmin.

Oricare dintre aceste firme nu si-ar murdari numele cu produse de proasta calitate, ce ar necesita reparare dupa doar cateva drumuri, sau a caror functii nu se ridica la asteptarile tale. Totusi, pretul este cel care reflecta, de cele mai multe ori, calitate, asa ca pune-l pe aceata pe locul doi in alegerile tale.

Camere video auto de calitate, la preturi foarte bune, gasesti AICI.

Camere video auto pe care ti le recomand:

 1. Camera Auto DVR Mio MiVue 698 Dual

  Camera Auto DVR Mio MiVue 698 Dual este o camera video auto cu GPS integrat, ce prezinta si o camera video pentru spatele masinii, pentru cresterea sigurantei.

  Camera video fata inregistreaza la o rezolutie Extrem HD, de 2304 x 1296 px, la 30 cadre pe secunda. Tehnologia H.264 asigura stocarea eficienta a inregistrarilor pe cardul de memorie.

  Camera video spate inregistreaza la o rezolutie Full HD, la 30 cadre pe secunda, utilizand, de asemenea, tehnologia H.264.

  Prezinta un unghi larg de captare a imaginilor (150 grade) si GPS incorporat.

  Daca pe parcursul drumului exista radare fixe, vei fi avertizat din timp cu privire la existenta acestora, camera indicandu-ti si distanta pana la radar.

  Camera Auto DVR Mio MiVue 698 Dual porneste automat in momentul in care pornesti masina.

  Dispune de optica avansata, fiind echipata cu un obiectiv format din 5 sau 6 lentile din sticla, tehnologie specifica seriei de video recordere DVR MiVue.

  Detalii si pret gasesti AICI.

  Mio MiVue 698 dual-camera – filmare avand soarele in fata (camera frontala)

  Mio MiVue 698 dual-camera – filmare pe timp de noapte (camera frontala)

 2. Camera Auto DVR cu GPS incorporat Mio Mivue 658, H.264, 2.7″ Touch-screen

  Camera Auto DVR cu GPS incorporat Mio Mivue 658, H.264, 2.7″ Touch-screen se numara printre camerele video auto de top din piata romaneasca, inregistrand la o rezolutie Extrem HD (2304 x 1296p), la 30 de cadre pe secunda.

  Aceasta camera video auto stocheaza inregistrarile pe cardul de memorie folosind tehnologia H.264, ce asigura calitate superioara a imaginilor, la cele mai mici dimensiuni.

  Este echipata cu senzor de soc (Senzor G sau G-Shock Sensor).

  Prin cresterea sensibilitatii lentilei, inregistrarile realizate cu Camera Auto DVR cu GPS incorporat Mio Mivue 658, H.264, 2.7″ Touch-screenchiar vor fi de calitate superioara, chiar si in conditii de luminozitate redusa.

  Este echipata cu un obiectiv format din 5 sau 6 lentile din sticla, acest lucru facand posibil ca un echipament cu dimensiuni atat de mici sa ofere imagini de cea mai inalta calitate, indiferent de conditiile de drum.

  In acelasi timp, prezinta un unghi larg de captare a imaginilor, de 150 grade, garantand captarea de imagini largi si detaliate.

  Senzorul de miscare din dotarea acestei camere auto asigura pornirea camerei cand sesizeaza miscare in raza ei de actiune.

  Functia de pornire automata asigura pornirea camerei in momentul in care pornesti masina, astfel ca vei fi scutit de o grija.

  Achizitionandu-ti aceasta camera video auto, te vei bucura si de functia de avertizare radare fixe. Camera te va anunta din timp cu privire la existenta radarelor.

  Detalii si pret gasesti AICI.

  In teste cu camera Dash Cam MIO MIVue 658 Touch pe autostrada

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *