Top 5 aspiratoare Rowenta ieftine si bune 2018!

Cauti un aspirator ieftin si bun? Mai jos ti-am pus la dispozitie ,,Top 5 aspiratoare Rowenta ieftine si bune 2018!”.

1. Aspirator fara sac Rowenta Compact Power 3A RO3724, 1.5 l, 750 W, Filtru de inalta eficienta, 8.8 m, Orange

Aspiratorul fara sac Rowenta Compact Power 3A RO3724 ocupa locul 1 in ,,Top 5 aspiratoare Rowenta ieftine si bune 2018!”.

Este un aspirator fara sac, ergonomic, cu o capacitate de colectare de 1,5l si o putere de 750w.

Dimensiunile compacte si greutatea de 4,5 kg face din acest aspirator Rowenta un aparat usor de transportat si depozitat. Usurinta transportul se datoreaza inclusiv rotilor de dimensiuni mari.

Aspiratorul fara sac Rowenta Compact Power 3A RO3724 face parte din categoria aspiratoarelor cu alimentare la retea, prezentand eficienta ridicata, oferind posibilitatea de utilizare indelungata.

Ofera libertate de miscare pe o distanta de 8,8 m, cablul derulandu-se automat, iar deplasarea este facilitata, dupa cum am specificat si mai devreme, de existenta rotilor de dimensiuni mari.

Acest aspirator Rowenta este conceput pentru o aspirare uscata, numarandu-se printre aspiratoarele universale, utile pentru aspirarea unei varietati de spuprafete.

Contine un tub telescopic, iar in ceea ce priveste culoarea, este de culoare portocalie.

Nu in ultimul rand, este important sa specificam si faptul ca Aspiratorul fara sac Rowenta Compact Power 3A RO3724 face parte din clasa A de eficienta energetica, avand un consum redus de emergie electrica.

Referitor la nivelul de zgomot, acesta are o valoare de 79 dB, fiind un aspirator destul de silentios.

Acest aspirator Rowenta prezinta doua niveluri de filtrare, constand in existenta unui filtru de spuma, plasat in fata motorului, respectiv a unui filtru plasat inainte de orificiul de evacuare a aerului, avand astfel capacitatea de a capta chiar si cele mai mici particule de praf.

UTILIZATORII apreciaza in mod deosebit la acest aspirator Rowenta urmatoarele: pretul foarte bun, eficienta in aspirarea covoarelor, consumul redus de energie electrica, emisia redusa de praf in atmosfera, usurinta de curatare (datorita faptului ca este un aspirator fara sac), puterea mare de aspirare (asigura o aspirare foarte eficienta), nivelul redus de zgomot, dimensiunile si greutatea reduse (usurinta de manevrare si depozitare), lungimea cablului (ofera suficienta libertate de miscare).

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la Aspiratoarele Rowenta: CLICK AICI.

2. Aspirator cu sac X-Trem Power Rowenta RO6831EA, 4.5 L, tub telescop din metal, 750W, Albastru

Aspiratorul cu sac X-Trem Power Rowenta RO6831EA ocupa locul 2 in ,,Top 5 aspiratoare Rowenta ieftine si bune 2018!”.

Este un aspirator cu un raport calitate-pret excelent, ideal pentru persoanele care cauta un produs de calitate si dispun de un buget limitat.

Eficienta se datoreaza calitatii componentelor, respectiv a puterii de 750w, suficienta pentru o aspirare de calitate, consumul de energie electrica pe timpul aspirarii fiind redus, fapt pentru care este inclus in clasa A de eficienta energetica.

Aspiratorul cu sac X-Trem Power Rowenta RO6831EA are capacitatea de a curata cu eficienta impresionanta covoarele si suprafetele dure, facand parte din clasa B, in ceea ce priveste curatarea covoarelor, respectiv clasa A, in ceea ce priveste curatarea suprafetelor dure.

Prezinta un nivel de zgomot redus, de 75 dB, ceea ce inseamna ca poate fi utilizat fara a deranja alte persoane.

Lungimea cablului, de 6,2 m, confera suficianta libertate de miscare, deplasarea fiind facilitata de existenta celor 4 roti multidirectionale.

Nu este de ignorat nici capacitatea mare de colactare a acestui aspirator Rowenta, de 4,5 l, ceea ce inseamna ca poate fi folosit continuu o perioada mai indelungata, pentru aspirarea unei suprafete mai mari. Posibilitatea folosirii indelungate se datoreaza si faptului ca este un aspirator cu alimentare la retea, durata utilizarii nefiind conditionata capacitatea unui acumulator.

Aspiratorul cu sac X-Trem Power Rowenta RO6831EA previne foarte bine eliminarea particulelor de praf in atmosfera, dispunand de o tehnologie avansata in acest sens, tehnologie ce consta in existenta a doua niveluri de filtrare. Aceasta tehnologie asigura filtrarea a 99,99% din praful aspirat.

UTILIZATORII apreciaza in mod deosebit la acest aspirator Rowenta urmatoarele: silentios, practic, usor de manevrat, usor de depozitat, putere exceleta de aspirare,

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la Aspiratoarele Rowenta: CLICK AICI.

3. Aspirator fara sac Rowenta X-Trem Power RO6921EA, 750W, Tub telescopic din metal, Albastru

Aspiratorul fara sac Rowenta X-Trem Power RO6921EA ocupa locul 3 in ,,Top 5 aspiratoare Rowenta ieftine si bune 2018!”.

Este un aspirator conceput pentru o aspirare uscata, cu o putere de 750w, cu eficienta ridicata in aspirarea unei varietati de suprafete. Referitor la performanta de curatare a diferite suprafete, face parte din clasa B de performanta in curatarea covoarelor, respectiv din clasa A de performanta in curatarea suprafetelor dure.

Acest aspirator Rowenta prezinta un cablu cu o lungime de 6.2 m, ce se deruleaza automat, datorita derulatorului automat de cablu din componenta sa. Lungimea cablului si modul de derulare asigura o utilizare confortabila, oferind totodata, suficienta libertate de miscare.

In ceea ce priveste consumul de energie electrica, Aspiratorul fara sac Rowenta X-Trem Power RO6921EA este inclus in clasa A de eficienta energetica, fiind un aspirator economic.

Prezinta un nivel de zgomot de 75 dB, care ne face sa concluzionam ca este un aspirator foarte silentios, ce poate fi folosit la bloc, fara a deranja vecinii, eliminandu-se astfel una dintre problemele cu care se confrunta foarte multe persoane.

Acest aspirator Rowenta are o capacitate de colactare mare pentru un aspirator fara sac, respectiv 2,5 litri, ceea ce garanteaza o utilizare continua, fara a fi nevoie de intreruperi repetate pentru golirea recipientului de colectare.

Vine la pechet cu un cap de aspirare puternic si eficient, capabil de a elimina cu usurinta murdaria, asigurand cea mai buna performanta de aspirare pe suprafetele dure.

Referitor la recipientul de colectare al Aspiratorului fara sac Rowenta X-Trem Power RO6921EA, acesta se goleste in doar 4 pasi simpli, datorita  sistemului exclusiv de gestionare a prafului aspirat, Clean Express.

UTILIZATORII apreciaza in mod deosebit la acest aspirator Rowenta urmatoarele: aspira foarte bine covoare si suprafete dure, fara a imprastia praful in atmosfera, silentios, cablu de lungime suficienta, putere mare de aspirare, consum redus de energie, volum mare recipiant de colectare.

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la Aspiratoarele Rowenta: CLICK AICI.

4. Aspirator cu sac Rowenta Wet & Dry RU5053EH, Aspirare umeda si uscata, 1500 W, 30 l, Inox

Aspiratorul cu sac Rowenta Wet & Dry RU5053EH ocupa locul 4 in ,,Top 5 aspiratoare Rowenta ieftine si bune 2018!”.

Este un aspirator foarte puternic, cu o putere de 1500w, fiind eficient in aspirarea unui numar variat de suprafete, fiind catalogat drept un aspirator eficient pentru ,,multi-suprafete”.

De asemenea, capacitatea de colectare a acestui aspirator Rowenta este foarte mare, de 30 l, iar lungimea cablului este de 5 m.

Combinatia dintre faptul ca este un aspirator cu alimentare la retea si faptul are o capacitate mare de colectare, ii confera avantajul de a putea fi folosit intens, un timp indelungat, fara intrerupere. Datorita capacitatii de colactare nu veti fi nevoie/a sa va opriti foarte des din activitate pentru colirea recipientului, iar datorita alimentarii acestuia la retea, nu veti fi conditionat/a de capacitatea unui acumulator.

Aspiratorul cu sac Rowenta Wet & Dry RU5053EH este util atat pentru o aspirare uscata, cat si pentru o aspirare umeda. Capul special pentru suprafete umede din dotarea acestui aspirator Rowenta, asigura aspirarea eficienta a apei.

Pe langa functia de aspirare, este dotat si cu functia de suflare a aerului, functie utila pentru suflarea frunzelor, comportandu-se astfel ca o veritabila sunflanta de frunze.

Acest aspirator Rowenta asigura o filtrare eficienta a prafului, fiind echipat cu un filtru permantent pentru aspirarea pe suprafete uscate si filtru de spuma pentu utilizarea pe suprafete umede.

Cele doua roti mari din dotare face din Aspiratorul cu sac Rowenta Wet & Dry RU5053EH un aspirator usor de manevrat.

Referitor la accesorii, vine echipat cu: perie standard, perie mica, perie speciala, accesoriu pentru spatii inguste.

UTILIZATORII apreciaza in mod deosebit la acest aspirator Rowenta urmatoarele: putere mare de aspirare, capacitate mare de colectare, eficienta in colectarea lichidelor, capacitate excelenta de filtrare a aerului, rotile din silicon faciliteaza transportul pe suprafete pretentioase, suficiente accesorii.

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la Aspiratoarele Rowenta: CLICK AICI.

5. Aspirator cu sac Rowenta Silence Force Compact 4A RO6331, 3.5l, Tub telescopic, 750W, Albastru

Aspiratorul cu sac Rowenta Silence Force Compact 4A RO6331 ocupa locul 5 in ,,Top 5 aspiratoare Rowenta ieftine si bune 2018!”.

Este un aspirator cu o putere de 750w, cu un consum redus de energie electrica, fiind astfel inclus in clasa A de eficienta energetica.

Acest aspirator Rowenta este conceput pentru o aspirare uscata, aspirand impecabil atat covoarele, cat si suprafetele dure, facand parte din clasa A, atat in ceea ce priveste performanta in aspirarea covoarelor, cat si in ceea ce priveste performanta in aspirarea suprafetelor dure.

Nivelul crescut de performanta in aspirare se datoreaza optimizarii fluxului de aer si noului cap de aspirare de inalta performanta “Deep Clean”.

Nivelul de zgomot de 68 dB face din Aspiratorul cu sac Rowenta Silence Force Compact 4A RO6331 un aspirator extrem de silentios.

Vine echipat cu un cablu destul de lung, de 8, 4 m, oferind suficienta libertate de miscare.

Capacitatea de colectare este de 3,5 l, suficienta pentru aspirarea in conditii opime a unui apartament, fara a fi nevoie de intreruperi dese pentru inlocuirea sacului.

Acest aspirator Rowenta, ca majoritatea aspiratoarelor produse de acest brand, beneficiaza de un nivel extraordinar de filtrare a aerului, evitandu-se imprastierea particulelor de praf in atmosfera. Filtrarea se realizeaza prin 3 niveluri de filtrare: sac “Hygiene+”, cu nivel inalt de filtrare, filtru de spuma, plasat in fata motorului, filtru  EPA11, plasat dupa motor, acesta din urma avand rolul de a capta chiar si cele mai mici particule de praf.

UTILIZATORII apreciaza in mod deosebit la acest aspirator Rowenta urmatoarele: silentios, puternic, aspira foarte bine orice suprafata, usor de folosit.

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la Aspiratoarele Rowenta: CLICK AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Acest top aparţine exclusiv site-ului Chibzuintza.ro, iar dacă ai vreo sugestie cu privire la acest top sau dacă ai utilizat vreunul din produsele din acest top şi ţi-ai făcut vreo părere despre el, pozitivă sau negativă, m-aş bucură foarte tare să aud părerea ta. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, deoarece mă va ajuta să îmbunătăţesc topul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *