Cum alegi cel mai bun aspirator?

cel-mai-bun-aspiratorVremurile in care un aspirator era un lux sunt de mult trecute. Majoritatea locuintelor au cate unul pentru ca este cea mai comoda si igienica metoda de a face curatenie. Dar, pentru ca pe piata sunt atat de multe modele cu functii diferite, alegerea celui mai bun aspirator poate fi dificila.

Noi venim in intampinarea nevoii tale de intelegere a caracteristicilor unui aspirator, cu cateva sugestii care iti vor usura decizia.

In primul rand, sunt mai multe tipuri de aspiratoare: aspirator cu sac, aspirator fara sac, aspirator cu apa, aspirator de mana sau aspirator vertical.

Aspiratorul cu sac

Este varianta clasica, cea mai folosita si cautata pentru aspiratoarele casnice. Contine un sac unde este depozitat praful, sac care poate fi din material textil sau din hartie. Sunt aspiratoare care ofera saci ce pot fi refolositi sau care sunt de unica folosinta.

Fiind o varianta clasica, este si cea mai ieftina.

Vezi PROMOȚIILE ACTUALE la aspiratoarele cu sac: CLICK AICI.

Aspiratorul fara sac

Acest tip de aspirator va strange praful intr-un compartiment de plastic sau metal. Nu este nicio diferenta la nivel de putere sau performanta fata de cel cu sac.

Partea buna este ca nu va trebui sa cumperi saci noi sau sa-i cureti pe cei existenti.

Vezi PROMOȚIILE ACTUALE la aspiratoarele fără sac: CLICK AICI.

Aspiratorul cu apa

Aspiratoarele cu apa, pe langa functia clasica de tragere a prafului, pot spala suprafetele, atat cele textile, cat si gresia sau marmura. In felul acesta curatenia va fi totala.

Sunt aspiratoarele cu cel mai mere cost de achizitie, dar vei avea doua functii intr-un singur aspirator.

Vezi PROMOȚIILE ACTUALE la aspiratoarele cu apa: CLICK AICI.

Aspiratorul vertical

Aspiratoarele verticale au fost create pentru a preveni situatiile in care nu este suficient spatiu pentru un aspirator clasic.

Sunt mai usor de manevrat si de folosit. Asigura accesul in toate colturile si locurile unde un aspirator clasic nu poate ajunge.

Vezi PROMOȚIILE ACTUALE la aspiratoarele verticale: CLICK AICI.

Puterea motorului celui mai bun aspirator

Cu cat puterea motorului este mai mare, cu atat capacitatea de tragere va fi mai intensa.

Motorul este principalul component al unui aspirator si elementul care-i da valoare. Daca alegi unul pana in 1500 de W, acesta va fi suficient de silentios si va curata decent. Daca doresti o curatenie mai rapida alege un aspirator de 2000 W. Cu cat e mai mare puterea motorului, cu atat si zgomotul produs va fi mai ridicat.

Cumpără-ți aspirator la Promoție: CLICK AICI.

Filtrul celui mai bun aspirator

Alege un aspirator cu cel putin trei etape de filtrare: pentru separarea aerului de praf, pentru mentinerea prafului in interior si pentru protejarea motorului.

Aspirator cu alimentare la priza sau cu acumulator?

Ai posibilitatea de a alege intre un aspirator cu fir, care se alimenteaza de la priza, sau un aspirator cu acumulator.

Recomandarea noastra este sa alegi un aspirator cu fir. Cele cu acumulator sunt mai scumpe si nu au capacitatea de absorbtie la fel de puternica.

Daca, totusi, te decizi spre unul cu acumulator, alege o autonomie de minim 10 minute.

Aspiratoare cu alimentare la rețea îți poți achiziționa de AICI, iar aspiratoare cu acumulator de AICI.

Accesoriile celui mai bun aspirator

Aspiratoarele vin cu accesorii cum ar fi capetele de diferite forme pentru diferite zone care necesita curatare, saci de aspirator, daca e cazul, filtre si perii. Cu cat sunt mai multe tipuri de accesorii, cu atat si pretul va creste, dar vei avea tot ce ai nevoie pentru curatenia dorita.

Preturile sunt diferite in functie de modelul si de brandul pe care-l achizitionezi, dar, in timp, un aspirator de calitate isi va merita investia.

Spor la cumparaturi!

Aspiratoare de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *