Cum alegi cel mai bun ciclocomputer?

cel-mai-bun-ciclocomputerDaca esti pasionat de mersul pe bicicleta, atunci sigur ti-ai pus problema sa-ti achizitionezi cel mai bun ciclocomputer, pentru a monitoriza efortul depus in plimbarile tale pe doua roti.

Un ciclocomputer este un aparat de mici dimensiuni, care inregistreaza distanta parcursa de ciclist si ofera informatii precum viteza, numarul de calorii consumate sau pulsul.

Aparatul atasat bicicletei ii ofera ciclistului toate informatiile in timp real pe un ecran, in timpul deplasarii.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun ciclocomputer, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la ciclocomputere: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun ciclocomputer in functie de conexiunea acestuia?

Un ciclocomputer pentru bicicleta poate avea conexiune clasica, prin fir, sau wireless.

Primul model face legatura dintre senzori si computer cu ajutorul unui fir obisnuit. Un mare avantaj al acestuia este ca el nu interfereaza cu liniile de inalta tensiune sau cu antenele de comunicatii.

Insa, modele mai moderne ale ciclocomputerelor sunt tip wireless, usurand montarea senzorilor pe diferite componente ale bicicletei. Multi utilizatori prefera aceasta varianta, care nu mai apeleaza la fire de conexiune.

Un avantaj major al ciclocomputerului cu wireless este faptul ca el iti permite sa conectezi aparatul prin Bluetooth la telefonul mobil sau sa transmiti date altor dispozitive.

Profită de Reducerile actuale eMAG la ciclocomputere: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun ciclocomputer tinand cont de functiile acestuia?

Pentru un model obisnuit de ciclocomputer exista doar functiile de baza incluse: viteza, distanta parcursa si timpul calatoriei.

Pe dispozitivele mai moderne, sunt prezente si alte functii, precum GPS cu harti incluse, afisarea pulsului, consumul de calorii si calcularea cadentei de rulare.

Cum alegi cel mai bun ciclocomputer in functie de tipul acestuia?

Modelele clasice ale unui ciclocomputer iti pot afisa, in general, doar trei functii: vitezometru, distanta parcursa si timpul calatoriei. De la acestea nu poti transfera date pe alt dispozitiv.

Daca doresti un ciclocomputer modern, iti poti achizitiona unul care include si GPS, care iti monitorizeaza traseul, atunci cand ai plecat in plimbare.

Un ciclocomputer clasic are senzori compatibili, insa daca vrei sa-i inlocuiesti iti poti schimba doar de la firma producatoare.

Alte modele de ciclocomputere avansate beneficiaza de protocolul de transmisie ANT+, utilizat de mai multe firme furnizoate de echipamente electronice.

Comandă-ți Acum online un ciclocomputer de calitate: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun ciclocomputer tinand cont de functiile speciale ale acestuia?

Un ciclocomputer de bicicleta avansat are si alte caracteristici suplimentare, cum ar fi barometru, altimetru, termometru si senzor de umiditate.

Barometrul iti ofera informatii despre valoarea presiunii atmosferice, iar altimetrul te ajuta sa stabilesti un traseu optim la urcare sau coborare.

De asemenea, unele modele de ciclocomputere pot fi rezistente la apa, oferind si o  sincronizare cu alte dispozitive electronice.

Nu rata Promoțiile actuale eMAG la ciclocomputere: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun ciclocomputer in functie de accesoriile acestuia?

In principiu, un ciclocomputer trebuie sa contina kitul standard de instalare al senzorilor si al aparatului principal pe bicicleta. Este recomandat sa cumperi un model care are si un suport de montaj pe bicicleta.

Trebuie sa iti alegi un model de ciclocomputer compatibil cu bicicleta ta. Este nevoie de un cablu USB pentru transmisia wireless a datelor.

Acum putem spune ca esti pregatit pentru a-ti achizitiona cel mai bun ciclocomputer. Spor la cumparaturi!

Ciclocomputere de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *